filip123go Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω ένα λαπ τοπ του 2007 με 2πυρινο επεξεργαστή (Intel t7400 αν θυμάμαι καλα) και 3 gb ράμ. Έχει Windows 7 πάνω. Σήμερα εκεί που το δούλευα ξαφνικά κλείνει. Το ανοίγω και τσεκάρω θερμοκρασίες με το hw monitor. Από 60 μέχρι 75 με σχετικά βαριά χρήση. Οκ λέω, ώρα να αλλάξω πάστα. Βάζω καινούρια και τσεκάρω θερμοκρασίες. 50 έως 65 με ίδια χρήση. Και εκεί που λέω, όλα καλά ξανά κλείνει. Βγάζω τροφοδοτικό και το δουλεύω μόνο με Μπαταρία. Τα ίδια.. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει..? Να σημειώσω ότι το λαπ τοπ είναι πάνω σε βάση με 2 ανεμιστήρες USB και έχω προσθέσει και εγώ έναν ακόμα που έφτιαξα μόνος μου με ανεμιστήρα κουτιού και έναν 12βολτο Μ/Σ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!
filip123go Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κλείνει τελείως. Σαν να κλείνει από θερμοκρασία..!
coolerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το έχεις ξανά τσεκάρει ότι είναι εντάξει εσωτερικά;; στο bios τι θερμοκρασία λέει;;
Jannis64 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω ένα λαπ τοπ του 2007 με 2πυρινο επεξεργαστή (Intel t7400 αν θυμάμαι καλα) και 3 gb ράμ. Έχει Windows 7 πάνω. Σήμερα εκεί που το δούλευα ξαφνικά κλείνει. Το ανοίγω και τσεκάρω θερμοκρασίες με το hw monitor. Από 60 μέχρι 75 με σχετικά βαριά χρήση. Οκ λέω, ώρα να αλλάξω πάστα. Βάζω καινούρια και τσεκάρω θερμοκρασίες. 50 έως 65 με ίδια χρήση. Και εκεί που λέω, όλα καλά ξανά κλείνει. Βγάζω τροφοδοτικό και το δουλεύω μόνο με Μπαταρία. Τα ίδια.. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει..? Να σημειώσω ότι το λαπ τοπ είναι πάνω σε βάση με 2 ανεμιστήρες USB και έχω προσθέσει και εγώ έναν ακόμα που έφτιαξα μόνος μου με ανεμιστήρα κουτιού και έναν 12βολτο Μ/Σ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..! Το πρόβλημα δείχνει να προέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, από αυξημένη θερμοκρασία. Θα πρέπει να καθαριστεί η ψύκτρα του επεξεργαστή από την εσωτερική της μεριά, που βρίσκεται μέσα στο laptop και ο βαθμός δυσκολίας ποικίλει ανάλογα με το laptop. Το αν το έχεις πάνω σε βάση με ανεμιστήρα ελάχιστα βοηθάει, από τη στιγμή που έχει κλείσει εντελώς η δίοδος του ζεστού αέρα προς τα έξω από συσσωρευμένο χνούδι ή άλλη βρωμιά. Και ένα ενδεικτικό βιντεάκι
filip123go Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα δείχνει να προέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, από αυξημένη θερμοκρασία. Θα πρέπει να καθαριστεί η ψύκτρα του επεξεργαστή από την εσωτερική της μεριά, που βρίσκεται μέσα στο laptop και ο βαθμός δυσκολίας ποικίλει ανάλογα με το laptop. Το αν το έχεις πάνω σε βάση με ανεμιστήρα ελάχιστα βοηθάει, από τη στιγμή που έχει κλείσει εντελώς η δίοδος του ζεστού αέρα προς τα έξω από συσσωρευμένο χνούδι ή άλλη βρωμιά. Και ένα ενδεικτικό βιντεάκι Θα το δοκιμάσω και αυτό φίλε μου, αν και όταν το άνοιξα για αλλαγή πάστας δεν μου φάνηκε να έχει σκόνες η ψήκτρα. Δεν έχω απαντήση στο θέμα γιατί είμαι εκτός σπιτιού και το λαπ τοπ δεν το έχω μπροστά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα