Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά.Θα ήθελα να μου προτείνετε τροφοδοτικό για τις 280x.Δεν κατέχω καθόλου από τροφοδοτικά.Το τροφοδοτικό της υπογραφής μου δεν κάνει.Το bugdet είναι στα 100euro και λιγο πανω αν αξιζει,Τα pc parts ειναι στην υπογραφη μου.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Να πω οτι η μια 280χ ειναι η MATRIX PLATINUM ASUS και η αλλη ειναι 280χ vapor-x sapphire.

Δημοσ.

Με Link.png Site: αυτο πιστευω θα εισαι καλυμμενος.!! Ειναι πιο πανω απο τα λεφτα που διαθετεις αλλα σε τοσα watt δεν υπαρχει τιποτα φθηνοτερο!!  Αμα θελεις παρε κατι μεταχειρισμενο με εγγυηση θα κανεις τιν ιδια δουλεια και φθηνοτερα (φυσικα να εχει εγγυηση)

Δημοσ.

Για σας παιδιά.Θα ήθελα να μου προτείνετε τροφοδοτικό για τις 280x.Δεν κατέχω καθόλου από τροφοδοτικά.Το τροφοδοτικό της υπογραφής μου δεν κάνει.Το bugdet είναι στα 150euro και λιγο πανω αν αξιζει,Τα pc parts ειναι στην υπογραφη μου.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Να πω οτι η μια 280χ ειναι η MATRIX PLATINUM ASUS και η αλλη ειναι 280χ vapor-x sapphire.

Υ.Γ. Ειχα βαλει το θεμα σε αλλη ενοτητα με λιγοτερα χρηματα.

Δημοσ.

Ναι, αν μπορείς οικονομικά, όρμα. Είναι η κορυφαία σειρά της Corsair (αν και είναι το περασμένο μοντέλο, τώρα είναι στην αγορά τo 860i).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...