EbToX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα έχει ως εξής, τo headset μου δούλευε μια χαρά μέχρι που πριν λίγο όταν το σύνδεσα στο pc για κάποιο λόγο ο ήχος ακούγεται λες και έρχεται από πολύ μακριά και ακούγεται γενικά περίεργα. Το ηχείο όμως που έχω ακούγεται μια χαρά και αν συνδέσω το headset μέσω του ηχείου τότε πάλι ακούω αλλά πάλι είναι κάπως περίεργος ο ήχος (πιο παλιά ήταν 2 ηχεία αλλά το 1 χάλασε και έτσι από τα ηχεία ακούω 'mono' ήχο γι'αυτό θα ακούγεται περίεργα στο headset).Δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις ούτε ενημέρωσα κανα driver (απ'οσω ξέρω). Μέχρι τώρα δοκίμασα να κάνω επαναφορά συστήματος αλλά ούτε αυτό δούλεψε. Ξέρει κανείς τι τρέχει ; Το headset είναι αυτό : http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0313-genesis-h33-gaming-headset-p-PER.571760το έχω πάρει εδώ και 1 μήνα και δεν πιστεύω να είναι θέμα του headset αλλά κάτι με τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καποια αλλη συσκευη που να δεχεται jacks δεν εχεις να δοκιμασεις; σε καποιο φιλο κλπ ειναι ο πιο αμεσος τροπος να μαθεις!
EbToX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καποια αλλη συσκευη που να δεχεται jacks δεν εχεις να δοκιμασεις; σε καποιο φιλο κλπ ειναι ο πιο αμεσος τροπος να μαθεις! Μόλις τα δοκίμασα στην τηλεόραση και δούλευαν μια χαρά.
cosmos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πώς το συνδεσες στο pc?Στην κάρτα ήχου του (σε ποιά τρύπα) ή έχει υποδοχή το ηχείο που αναφέρεις? Πας στην κάρτα ήχου σου και εκεί στις ρυθμίσεις βλέπεις τί πάει που....
EbToX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πώς το συνδεσες στο pc?Στην κάρτα ήχου του (σε ποιά τρύπα) ή έχει υποδοχή το ηχείο που αναφέρεις? Πας στην κάρτα ήχου σου και εκεί στις ρυθμίσεις βλέπεις τί πάει που.... Συνήθως το συνέδεα από την μπροστινή θήρα που έχει το pc (έχω την onboard κάρτα ήχου μόνο) . Το δοκίμασα να το βάλω και από μπρος και την πίσω θύρα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Απ'οτι καταλαβα (δεν είμαι σίγουρος) στο realtek μου τα παίρνει σαν speakers (δεν ξέρω είναι έτσι πρέπει να συμβαίνει) και όχι σαν headphones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα