Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το iMessage μονο αυτό ειπαν; Λειτουργια για την απενεργοποίση υπάρχει; Αμα αλλάξεις τηλέφωνο και ΔΕΝ ξαναπαρεις iPhone έχεις μεγάλο πρόβλημα! Δεκάδες χιλιάδες ποστ για αυτο το θέμα.

Κανένα πρόβλημα, ΑΝ ξέρεις τι να κάνεις πριν φύγεις απ' το iOS.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα το android εχει σαρωσει ακομα και το ios που ποτε μου δεν συμπαθησα πες λογο των ανουσιων περιορισμων που ειχε, πες λογο ελλειψεων που απ' οτι λενε στο ios 8 προσθεσαν μπορει τα iphone να κανανε το ξεκινημα για τα smartphone αλλα πλεον ειναι δευτερη και καταιδρομενη με πρωτη το android και τριτη τη microsoft με το windows mobile.

Δεν ειναι τυχαιο που ακομα και η nokia(Αγορασμενη πλεον απο την microsoft) βγαζει κινητα με android.....

Το οτι ολες οι εταιριες προσπαθουν να παρουν πολλα στοιχεια απο το android οπως και το android εχει παρει καποια στοιχεια απο το ios δεν ειναι πρωτόγνωρο....

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα, ΑΝ ξέρεις τι να κάνεις πριν φύγεις απ' το iOS.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στειλεις ενα λινκ για το τι πρέπει να κάνεις αν φύγεις απο iOS; Μπορώ να σου πω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που ότι εχω διαβάσει ΔΕΝ δουλεύει!

Δημοσ.

Βρίζουμε Βρίζουμε τα Android αλλά προς τα εκεί πάνε.... Το ios 7.2... Ωχ λάθος μου το ios 8 ήθελα να πω έγινε πιο Android από ποτέ... Αλλά και πάλι για fragmentation μιλάνε και malware... Δεν λένε τέλος το iPhone 4,οχι δεν θα υποστηρίζουν όλα τα features τα καινούρια iPhone...

• Like 3
Δημοσ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στειλεις ενα λινκ για το τι πρέπει να κάνεις αν φύγεις απο iOS; Μπορώ να σου πω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που ότι εχω διαβάσει ΔΕΝ δουλεύει!

Εγώ σε 3 περιπτώσεις που το έχω κάνει, δουλεύει.

http://support.apple.com/kb/ht5661

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το iPhone 4 ξερετε αν θα παιρνει αναβαθμισεις μετα απο ios 7.1?

Οχι φίλε από 4S και πάνω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απάντηση κατευθείαν από ειδοποιήσεις (το κανει ήδη 1.5 χρόνο το BlackBerry 10)

Πρόβλεψη τύπου SwiftKey

Πόσο innovation να αντέξει κανείς! :-)

Υ.Γ Φυσικά όλα καλοδεχουμενα είναι, σχολιάζω έτσι διότι απλά μου την δίνει που όταν συμβαίνει το αντίστροφο η Apple σκυλιαζει και μηνύει κόσμο και κοσμάκη (μόνο την αναπνοή μας δεν πατενταρε ακόμη) ενώ όταν αυτή αντιγράφει είναι πρωτοπόρος.

• Like 5
Δημοσ.

Πρόβλεψη τύπου SwiftKey

Υ.Γ Φυσικά όλα καλοδεχουμενα είναι, σχολιάζω έτσι διότι απλά μου την δίνει που όταν συμβαίνει το αντίστροφο η Apple σκυλιαζει και μηνύει κόσμο και κοσμάκη (μόνο την αναπνοή μας δεν πατενταρε ακόμη) ενώ όταν αυτή αντιγράφει είναι πρωτοπόρος.

• Like 4
Δημοσ.

Πρόβλεψη τύπου SwiftKey

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...