nickelodeon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Είχα χρόνια iPhone, κάποια στιγμή το βαρέθηκα και είπα να πάρω Note3. Το βρίσκω τόσο προβληματικό, που ψάχνω να βρω πώς θα το αλλάξω με iPhone μέχρι να βγει το 6 και να το τσιμπήσω. Ούτε 1 μήνα δεν μπορώ να περιμένω, όχι 3.. Δεν λέω ότι δεν έχει και τα καλά του το Android, αλλά είναι τόσο λίγα και τόσο σημαντικά τα αρνητικά που δεν συγκρίνονται.Το μόνο που θα πώ είναι ότι εδώ και κάνενα 2 μηνο δεν μου βγάζει σωστά την ώρα στη lock screen. Το ψαξα μία, δύο, πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκα λύση, βαρέθηκα. Σίγουρα κάπως διορθώνεται, αλλά όταν δίνω 600 ευρώ για κινητό, θέλω να λέει την ώρα σωστά από μόνο του και όχι να πρέπει να το ψάχνω. Χρόνος για τέτοια δεν υπάρχει πλέον. fixed Είχα χρόνια iPhone, κάποια στιγμή το βαρέθηκα και είπα να πάρω Note3. Το βρίσκω τόσο προβληματικό, που ψάχνω να βρω πώς θα το αλλάξω με iPhone μέχρι να βγει το 6 και να το τσιμπήσω. Ούτε 1 μήνα δεν μπορώ να περιμένω, όχι 3.. Δεν λέω ότι δεν έχει και τα καλά του το Note 3, αλλά είναι τόσο λίγα και τόσο σημαντικά τα αρνητικά που δεν συγκρίνονται.Το μόνο που θα πώ είναι ότι εδώ και κάνενα 2 μηνο δεν μου βγάζει σωστά την ώρα στη lock screen. Το ψαξα μία, δύο, πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκα λύση, βαρέθηκα. Σίγουρα κάπως διορθώνεται, αλλά όταν δίνω 600 ευρώ για κινητό, θέλω να λέει την ώρα σωστά από μόνο του και όχι να πρέπει να το ψάχνω. Χρόνος για τέτοια δεν υπάρχει πλέον. Αυτό που γράφεις για το κινητό των 600 ευρώ που δεν σου λέει σωστά την ώρα είναι καθαρά πρόβλημα Samsung (ή δικό σου πρόβλημα αν έχεις επιλέξει λάθος ζώνη ώρας) και είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που θέλουν κάποιο άλλοι να κάνει το ios πχ όταν λαμβάνεις ένα λινκ στο viber για βίντεο στο youtube να ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή youtube και να το παίζει και όχι να χρειάζεται να κάνεις copy paste το λινκ, ή όταν βλέπεις ένα βίντεο στο youtube και θέλεις να στο στείλεις σε ένα φίλο σου μέσο viber να κάνει ένα κλίκ και να σου βγάζει μια λίστα για share μέσα στην οποία να βρίσκεται και το viber και να φεύγει το link άμεσα. Επαναλαμβάνω έχεις απόλυτο δίκιο που έχεις τέτοιες απαιτήσεις από κινητό των 600 ευρώ.
Xasta11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλα 5χρονο. Δεν θα μιλαω για ολους. Θα μιλαω μονο για τον εαυτο μου. Ειναι τραγικο αυτο το πραγμα που κανετε αυτη τη στιγμη.. εγω την γνωμη μου ειπα και ο καθενας εδω μεσα. Χ@#$$#α και για τις 2 εταιριες. Δεν εχω να κερδισω τιποτα. Οπως ουτε εσεις εδω περα. Δηθεν ολοι εδω. Λες και αν σας εδιναν ενα 5s τωρα θα το αρνιοσασταν και θα λεγατε θελω android! εννοείτε και θα το πούλαγα να έπερνα ναυαρχιδα android και συγκεκριμένα LG G3.. και θα μου έμεναν και λεφτά να αγοράσω να αγοράσω τίποτα άλλο ή να πάω κανα ταξίδι. To OnePlus One είναι ένα αξιόλογο κινητό με φοβερά specs,αλλά θα το κρατήσει πίσω το Cyanogenmod που τρέχει και έχει φανεί ήδη σε κάποια Site: .Επίσης πότε πιστεύεις πως θα μπορούμε να το πάρουμε ΑΝΕΤΑ; Αν ξέρει κάποιος την απάντηση ας μου πει και εμένα,αν είναι να το πάρω ..γιατί αλλιώς πάω για G2 ή N5 μέσα στην εβδομάδα τι λες φίλε μου.. θα το κρατήσει πίσω το cyanogenmod? γνωρίζει τι είναι καταρχήν? μακάρι όλα τα κινητά να έβγεναν με δικιά τους rom.
Crystallization Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 τι λες φίλε μου.. θα το κρατήσει πίσω το cyanogenmod? γνωρίζει τι είναι καταρχήν? μακάρι όλα τα κινητά να έβγεναν με δικιά τους rom. Αυτό που ακούς λέω. Σε βλέπω τόσες σελίδες τώρα πετάς απαντήσεις 1 πρόταση με 0 επιχειρήματα. CM τρέχω στο κινητό μου οπότε ναι,ξερω τι είναι.Επίσης πάνε στο review που έδωσα λινκ να δεις τα bugs που έχει αυτή την στιγμή το λογισμικό και που μπορούν να fixαριστούν, ΑΝ η εταιρία δώσει προσοχή στο τηλέφωνο και δεν το κάνει αναβάθμιση κάθε φορά που βγαίνει major update του Android. Ίσως να έχεις μια ελπίδα να το δώσει σημασία γιατί βγαίνει stock με customαρισμένο CM επάνω, αλλιώς θα περάσεις ώρες στο XDA σκαλίζοντας. Υ.Γ.: Όλα τα κινητά με "δικιά" τους ROM βγαίνουν. Τα αντίστοιχα UIs των εταιριών. Και βλέπεις πως πολλές φορές καταλήγει σε τραγωδία. 2
topgunidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 είναι κάτι που με χάλαγε και μένα πρίν αγωράσω ένα Mac και δώ ο ίδιος τις πραγματικές διαφορές των 2 κόσμων ..... πραγματικά το πρότο μου Mac το πήρα το 2008 και μέχρι το 2013 του έκανα μόνο μια φορά format και αυτό για να δώ τη διαδικασία του πως γίνεται, και τελεφταία φορά του έκανα φορμάτ όταν το πούλησα στε ένα φιλαράκι για να έχει νέο λειτουργικό, μέχρι και που το έδωσα δε μου είχε κολήσει ποτέ.... πραγματικά πες μου με ποιό PC θα είχα τέτοια εμπειρία χρήσης? (το μηχάνημα αυτό υπάρχει ακόμα το δουλεύει ο φίλος μου και πάει φέτες) Συμφωνώ απολύτως....2007 Toshiba (1000€) δεν θυμάμαι μοντελο....Το 2012 παρέδωσε πνεύμα.Απειρα format,νεα λειτουργικά..... 2008 Sony Vaio (1400€) της εταιρίας.2014 αρχές παρέδωσε πνεύμα από κάρτα γραφικών.Το blue ray χαλασμένο εδώ και δυο χρόνια.Κοστος επισκευης sony 600€ μονο η καρτα γραφικών, σε μαγαζάκι 300€ και το cd.Ετρεχε ελάχιστα προγράμματα για την δουλεία μου μονο, ελαχιστο internet, παντα στο γραφείο. Τουλάχιστον 7-10 φορματ, η οθόνη μαυρο χάλι για τα σημερινα δεδομένα.Θορυβος σαν αεροπλάνο, χαλια πλήκτρα μετά απο 2-3 χρόνια.... 2008 MacBook Pro early 2008(1900€) Ακόμα και σήμερα ο βασικός μου προσωπικός υπολογιστης. ΚΑΝΕΝΑ μα κανένα προβλημα, μου επεσε σε τσιμέντο από 1η,με βαθουλωμα στην ακρη, δεν καταλαβε χριστό. Οθόνη πολύ καλυτερη από τον Toshiba (2014-800€) τον νέο εταιρικό προς αντικατάσταση του διαλυμένου VAIO. Εβαλα και 256ssd και φυσάει. Δεν ξέρω να κανω φορματ σε mac, δεν εκανα ποτε (antivirus??τι είναι αυτό??).Ανοίγει σε 35sec τον safari απο κλειστός. Μονο μειον ότι τα 1080p( οχι τα 1080i) σε aperture and Final Cut PRo εχει frame drop.Από ότι φαίνεται θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλα 2-3 χρόνια. Μπορώ να τον πουλήσω άνετα 500-600€. Οτι πληρώνεις παίρνεις. Τι συμφέρει πιο πολύ??? 2
trilali Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αυτό που γράφεις για το κινητό των 600 ευρώ που δεν σου λέει σωστά την ώρα είναι καθαρά πρόβλημα Samsung (ή δικό σου πρόβλημα αν έχεις επιλέξει λάθος ζώνη ώρας) Όχι δεν είναι θέμα time zone, το ρολόι κολλάει στην ώρα που έδειχνε όταν κλείδωσε η οθόνη.. Το βασικότερο που ξέχασα να πω είναι ότι έστειλα και ένα email στην Samsung πριν περίπου 2 βδομάδες γι'αυτό το θέμα. Ακόμα περιμένω απάντηση...
dali13gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν είναι bug, είναι feature για να ξέρεις πόση ώρα έχεις να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου 1
lagermon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Και η κατηφόρα συνεχίζεται. Το ios από οδηγός βρίσκεται στην φάση της υιοθέτησης λειτουργιών από άλλες πλατφόρμες (android, windows κτλ.). Σειρά έχουν και οι συσκευές (iphone, ipad) με μεγαλύτερες οθόνες κτλ. Αυτά που κατηγορούσε η apple τώρα τα εφαρμόζει. Τέρμα οι νέες ιδέες. 1
atheatos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και η κατηφόρα συνεχίζεται. Το ios από οδηγός βρίσκεται στην φάση της υιοθέτησης λειτουργιών από άλλες πλατφόρμες (android, windows κτλ.). Σειρά έχουν και οι συσκευές (iphone, ipad) με μεγαλύτερες οθόνες κτλ. Αυτά που κατηγορούσε η apple τώρα τα εφαρμόζει. Τέρμα οι νέες ιδέες. Πότε ήταν το ios οδηγός και σε τί? Θα μας τρελανετε?Το ios δεν υπήρχε ως πλατφόρμα μέχρι το 2007. To windows mobile και το android υπήρχαν από παλαιότερα. Άσχετα αν με το iOS γίνανε και αυτά διάσημα. Να καταφέρνει ενας νέος να οδηγεί τους παλιούς,ισχύει μόνο όταν οι παλιοί ειναι ανάπηροι.... Λοιπόν αποφασίστε,σε τι ήταν οδηγός? Σε τι έκανε την αρχή και γιατί δεν πρέπει να συνεχίζει να ωριμάζει, όπως έκαναν παλαιοτερα απο αυτό λειτουργικά?
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 lagermon, on 04 Jun 2014 - 10:57 PM, said:Και η κατηφόρα συνεχίζεται. Το ios από οδηγός βρίσκεται στην φάση της υιοθέτησης λειτουργιών από άλλες πλατφόρμες (android, windows κτλ.). Σειρά έχουν και οι συσκευές (iphone, ipad) με μεγαλύτερες οθόνες κτλ. Αυτά που κατηγορούσε η apple τώρα τα εφαρμόζει. Τέρμα οι νέες ιδέες. Kαι ποιος εχει καινουριες ιδεες? Ολοι αναπαραγουν τα τελευταια 2.5χρονια!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το καλο (για οσους ειναι οπαδοι του jailbreak) ειναι πως η beta 1 του 8 ειναι jailbreakable Το κακο ειναι πως -προς το παρον- το jailbreak προερχεται απο τον stefan esser (i0nic) και αρα δεν παιζει να γινει public ποτέ.
iPhonehunter Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Το iPhone 4 ξερετε αν θα παιρνει αναβαθμισεις μετα απο ios 7.1?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Το iPhone 4 ξερετε αν θα παιρνει αναβαθμισεις μετα απο ios 7.1? Από 4s και πάνω για iOS 8
DJTaurus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Kανείς δεν δίνει σημασία στις νέες δυνατότητες που θα φέρει το iOS 8 για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες. Θα ήθελα για παράδειγμα να ρωτήσετε ανθρώπους με μερική τύφλωση να σας πουν την αποψή τους για την Apple. http://appleinsider.com/articles/14/07/10/inside-accessibility-apple-advances-ios-8-os-x-yosemite-as-android-users-left-frustrated-?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter O πρόεδρος της εθνικής Ομοσπονδίας τυφλών των ΗΠΑ: Apple has gone far beyond the scope of that original agreement and made the vast majority of its products accessible to the blind. https://nfb.org/blog/vonb-blog/comments-apple-and-nfb-resolution-2014-12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα