Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με δώρα. Η Cosmote σας προσφέρει δώρο 100' ομιλίας, 200 sms και 300Mb για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος 7 έως και 9 Ιουνίου. Για ενεργοποίηση στείλτε ΔΩΡΑ στο 1256 μέχρι 5/6 δωρεάν!

Μόλις μου ήρθε και ενεργοποίησα σε πακέτο με σύνδεση.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ, κοιτα ποστ #10)

Επεξ/σία από matrixxx
τιτλος + προσθηκη
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι ότι τα δωρεαν λεπτα και sms είναι μονο για εσωτερικη καταναλωση. Μονο για κοτε δηλαδή. Πρεπει να μπει στον τιτλο και στο #1 αν είναι ετσι. Όπως επισης και οι ακριβείς ωρες "on/off", μην χρεωθεί κανεις παραπανω από οσο είναι το "κερδος". ;)

Δημοσ.

το μήνυμα είναι δωρεάν ?

Τελικά αναφέρεται μόνο σε συμβόλαιο , σε μένα με κάρτοτηλέφωνο μου ήρθε μήνυμα <<Η προσφορά δεν είναι συμβατή με τη σύνδεσή σας >>

Δημοσ.

το μήνυμα είναι δωρεάν ?

Τελικά αναφέρεται μόνο σε συμβόλαιο , σε μένα με κάρτοτηλέφωνο μου ήρθε μήνυμα <<Η προσφορά δεν είναι συμβατή με τη σύνδεσή σας >>

παρομοίως

Δημοσ.

από την στιγμή που λέει Για ενεργοποίηση στείλτε ΔΩΡΑ στο 1256 μέχρι 5/6 δωρεάν! μάλλον είναι μόνο για συμβόλαια 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στους συνδρομητές συμβολαίου Cosmote στους οποίους αφορά η

προσφορά, το μήνυμα εστάλη. Είναι επιλογή τους αν θα την αξιοποιήσουν ή όχι.

Το ποστάρισμα τέτοιων προσφορών στο forum, μόνο cluttering και συγχυση μπορεί

να προκαλέσει (όπως ήδη έγινε με συνδρομητές καρτοκινητής που προσπάθησαν

να την ενεργοποιήσουν). Προτείνω να μην αναρτώνται τέτοιου είδους προσφορές.

(Για να προλάβω κάποιον που μπορεί να πει:

Με αυτή τη λογική, και τα newsletter έρχονται στο mail σου άρα να μην ποστάρουμε κι αυτά;

Έχω να απαντήσω:

1ον) Τα newsletter δεν ποστάρονται πλέον, μόνο μεμονωμένες προσφορές

2ον) Το mail έχει και junk filter, μπορεί να μην το δεις το newsletter. Στο κινητό το SMS είναι φόρα παρτίδα

3ον) Το newsletter απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ, τα SMS των εταιρειών πάνε μόνο στους "δικαιούχους" των προσφορών)

Just my 2 cents, αν υπάρχει αντίλογος να τον ακούσουμε

• Like 1
Δημοσ.

@saxos γενικά συμφωνώ με την άποψη σου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και σε προηγούμενη προσφορά Cosmote), αν και έχω συμβόλαιο δεν μου στείλανε ενημερωτικό μήνυμα. Και στις 2 περιπτώσεις ενημερώθηκα από εδώ. Αλλά ίσως να είμαι εξαίρεση στον κανόνα και να πρέπει να πάω να ρωτήσω τι γίνεται..

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ! Και πιστεύω ότι τέτοιες προσφορές πρέπει να αναφέρονται κανονικά, μιας και μόνο εδώ το είδα και έστειλα μήνυμα!!! Το ίδιο έχει συμβεί με την cosmote για πολύ καλές προσφορές που ενημερώθηκα αποκλειστικά από το συγκεκριμένο τόπικ!

Κάντε ένα google search η συγκεκριμένη προσφορά δεν υπάρχει πουθενά!!!

Και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

εγώ αν και ειμαι χρηστης συμβολαιου και οντως αυτή τη φορά ενημερώθηκα

(εν αντιθεσει με αντιστοιχες προσφορές που εγιναν φετος τα χριστουγεννα και το πασχα που το εμαθα απο φιλους.. - μαλλον επιλεκτικα ενημερωνει η συγκεκριμενη εταιρια) 

κι εγω ελαβα οτι λυπουνται δν δικαιουμαι με τη συνδεση μου τιποτις.. 

ΑΒΥΣΣΟΣ..

παντως ναι γενικά μονο την καλοκαιρινη προσφορα του αυγουστου θυμαμαι διαφημιζουν και στην τηλεόραση!

Δημοσ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ, κοιτα ποστ #10)

xaxaxaxa 

εγω μια φορα ειμαι στα απεριόριστα 20. :/ 

μαλλον ή δινω λιγα και λενε τσιπι δε θα παρεις τιποτα ή λενε αφου το προγραμμα μου απο μονο του δινει το αστρονομικο ποσο των 70mb σε δεδομένα και 30μνμ προς υπολοιπους.. τι τα θες κι αλλα πλεονεκτη! χαχαχα

παντως θελω καποια στιγμη να βαλω κατω ξενες επιχειρησεις τηλεπικοινωνιων να δω τι παιζει απο επιδοτήσεις εκει και τι για τα χαμηλοτερα πακετα συνδεσεων... Δε γινεται μαλλον μας δουλευουν εδω πετώντας μας τα ψιχουλα.. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον ts για την ενημέρωση. Είμαι στο συμβόλαιο cosmote απεριόριστα 35 παλιό και δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα από την Cosmote για την προσφορά αυτή. Έστειλα το μήνυμα 1256 ΔΩΡΑ και μου απάντησαν ότι θα ενημερωθώ με νέο sms για την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στους συνδρομητές συμβολαίου Cosmote στους οποίους αφορά η

προσφορά, το μήνυμα εστάλη. Είναι επιλογή τους αν θα την αξιοποιήσουν ή όχι.

Το ποστάρισμα τέτοιων προσφορών στο forum, μόνο cluttering και συγχυση μπορεί

να προκαλέσει (όπως ήδη έγινε με συνδρομητές καρτοκινητής που προσπάθησαν

να την ενεργοποιήσουν). Προτείνω να μην αναρτώνται τέτοιου είδους προσφορές.

(Για να προλάβω κάποιον που μπορεί να πει:

Με αυτή τη λογική, και τα newsletter έρχονται στο mail σου άρα να μην ποστάρουμε κι αυτά;

Έχω να απαντήσω:

1ον) Τα newsletter δεν ποστάρονται πλέον, μόνο μεμονωμένες προσφορές

2ον) Το mail έχει και junk filter, μπορεί να μην το δεις το newsletter. Στο κινητό το SMS είναι φόρα παρτίδα

3ον) Το newsletter απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ, τα SMS των εταιρειών πάνε μόνο στους "δικαιούχους" των προσφορών)

Just my 2 cents, αν υπάρχει αντίλογος να τον ακούσουμε

αν λειτουργουσε οπως περογραφεις θα ειχες δικιο, αλλα προσωπικα εχει τυχει να ενημερωθω για προσφορα (σε vodafone ημουν τοτε) της οποιας δικαιουχος ημουν αλλα δεν ελαβα σχετικη ενημερωση με sms. ενω ειχε τυχει να μην δω και την διαφημιση που επαιζε στην τιβι. βεβαια παιζει να ημουν εξαιρεση και ο κανονας να ειναι αυτος που περιγραφεις. σε καθε περιπτωση προσεξα στη δουλεια πως λαβαμε το μηνυμα 2-3 ατομα με καποιες μερες διαφορα μεταξυ μας. η προσφορα βεβαια ξεκινα την πρασκευη, αλλα σε αλλη περιπτωση μπορει καποιος να εποφεληθει 1-2 μερες  νομιζω.

Δημοσ.

Στη σελιδα της κοσμοτε στο φέις εχουν ξεκινήσει σχόλια επί σχολίων για το ποιος δικαιούται και πουρκουά

και γιατι ορισμενοι με συμβολαιο λαμβανουμε οτι δεν ειμαστε δικαιουχοι ενω θα 'πρεπε. 

αβυσσος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...