gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά πήρα τα αρχεία που έδωσε ο psycho (οχι μεσω radeon) και τα πέταξα μέσα στον φάκελο του Arkham Origins.Ξεκινησα το παιχνίδι αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν έχει ενεργοποιηθει. Βασικά πήρα τα αρχεία που έδωσε ο psycho (οχι μεσω radeon) και τα πέταξα μέσα στον φάκελο του Arkham Origins.Ξεκινησα το παιχνίδι αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν έχει ενεργοποιηθει.Εννοειται οτι κατέβασα το presset του Batman και το έβαλα μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Πάτα scrlk ή insert για να δεις αν έχει ενεργοποιηθεί. Με ένα από τα δύο πλήκτρα ενεργοποιείται/απενεργοποιείται συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Φαίνεται αμέσως η διαφορά του SweetFX, άλλο χρώμα/φωτεινότητα/πιο crisp εικόνα κλπ.Στο Origins πάντως δεν ξέρω αν δουλεύει, σε Far Cry 4/Unity/Inquisition/BF4 που το δοκίμασα, είναι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Το origins το τρέχω μέσω του steam,δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Oχι δεν εχει να κανει. Αν δεν σου λειτουργει μπορει να εχεις περασει καποιο αρχειο λαθος. Καταρχην το batman ειναι 64bit αρα φανταζομαι οτι εχεις βαλει σωστα τα 64bit dll's. Aπο εκει και περα κοιτα να μην εχεις ανοιχτα τιποτα booster/FRAPS γιατι ειναι λιγο τσακωμενα με αρκετα games+ SweetFX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εβαλα αυτά που έχει στο λινκ που έδωσε ο psycho.Για όλα τα 64bit παιχνίδια τα ιδια αρχεία δεν είναι; Μόνο το presset άλλαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι τα 2 dll's ειναι στην ουσια αυτα που πρεπει να μπουν στο directory του game. Εγω συνηθως βαζω τα αρχικα αρχεια και αν δεν δειχνει να λειτουργει βαζω τα 64bit dll's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Οταν το κάνεις αυτο φίλε μου και πατας το on/off κουμπί σου δείχνει κάπου οτι το sweetfx ενεργοποιηθηκε/απενεργοποιηθηκε στην οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Aν εννοεις την ενδειξη, μονο στο radeonpro στο αναφερει πανω αριστερα στην οθονη σου οτι ενεργοποιειται το SweetFX. Με τον παραδοσιακο τροπο, δεν σου λεει κατι απλα το καταλαβαινεις οτι εχει μπει απο την διαφορα της εικονας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Α οκ φιλε μου.Θα το ξανατσεκαρω.Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Οταν το κάνεις αυτο φίλε μου και πατας το on/off κουμπί σου δείχνει κάπου οτι το sweetfx ενεργοποιηθηκε/απενεργοποιηθηκε στην οθόνη; Είναι τόσο διακριτές οι διαφορές που δεν γίνεται να μην το καταλάβεις. Στο πρώτο Borderlands που είναι από τα πιο πολύχρωμα παιχνίδια που υπάρχουν, όταν έβαλα SweetFX μου φαινόταν λες και ανακάλυψα τον παράδεισο. Καμία σχέση με πριν. Μια μουντίλα σκέτη είναι χωρίς SweetFX. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Unexpectedly error while updating profile settingsAn item with the same key has already been added. at System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource) at System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add) at RadeonPro.BaseForm.ParseSFXFile(String path, String sfxEffects) at RadeonPro.BaseForm.baseUpdateSettings(ProfileInfo cp) Mου βγαζει αυτο στο radeon pro.Δε θελει να μου δουλεψει με τιποτα.Ενω βαση οδηγου ειναι πανευκολο μου κανει πολλα ακυρα.Εν τω μεταξυ μεσα στο παιχνιδι πατωντας το κουμπι μου γραφει on/off αλλα δεν υπαρχει διαφορα στην εικονα οπως και στο Ryse αρα κατι δε δουλευει σωστα.Εχω 8.1 και δε θελει να δουλεψει το ατιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασες και με τα αρχεια που ειχε ποσταρει ο psychο? Ασε το radeonpro αν δεν λεει να σου λειτουργησει απο εκει. Κανε κατι αλλο. Ανοιξε το preset και κατω κατω εκει που λεει Key settings ποιο πληκτρο (το αναφερει με αριθμο) σου εχει για ενεργοποιηση του SweetFX. Αν ΔΕΝ εχει Key Settings φταιει το ιδιο το preset. Τσεκαρε το και πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το preset που κατεβασα ειναι αυτο SweetFX_Settings_Batman_ Arkham Origins_K-putt'e Config 1.3 και στα key settings γραφει // This is the section where you can define your own key mapping// See the following URL to find out what keycode a key has:// http://www.cambiaresearch.com/articles/15/javascript-char-codes-key-codes// key_toggle_sweetfx = 45 ; 45 = Einfg// key_screenshot = 35 ; 35 = Ende->// key_reload_sweetfx = 46 ; 46 = Entf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ε κανονικα τοτε πρεπει να σου δουλεψει με το insert. Αν δεν σου γινει αντιληπτη η διαφορα μεσα στο παιχνιδι οταν πατησεις το πληκτρο, δοκιμασε να πατησεις το delete για να κανει reload. Μπορει να σου πετυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα