Parapas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εγώ με τον οδηγό που υπάρχει Site: εδώ κατάφερα πολύ απλά σε Windows 8.1 να βάλω profile του Kputt χτες στο Alien Isolation. Είναι πολύ αναλυτικός και κατατοπιστικός. Τον παραθέτω για τα παιδιά που ζητούσαν guide γιατί στην ουσία χρησιμοποιεί τα προαναφερθεντα από άλλους αρχεία αλλά δουλεύει και σε 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Φιλε μου με αυτον τον οδηγο προσπαθησα και εγω και ειμαι κοντα να τα καταφερω (noobαρος ).Μια ερωτηση μονο,το preset που κατεβαζω το φορτωνω αντι του sweetfx settings?Πρεπει να το μετονομασω σε sweetfx settings ή το αφηνω οπως ειναι?Το εκανα στο ryse και μεσα στο παιχνιδι με το κουμπι που ορισα για on-off εβλεπα την επιλογη να αλλαζει αλλα δεν εβλεπα διαφορα καμια στην οθονη και λεω μηπως εκανα κατι λαθος εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κατεβάζεις το preset που θες, το ονομάζεις SweetFX_Settings και το αντικαθιστάς με το default SweetFX_Settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τhanks φιλε μου.Το τεσταρω τωρα. Δε παρατηρησα καμια διαφορα στο Ryse ειτε με sweet fx on ειτε με off.Μπορει να ειναι σε συγκεκριμενα σημεια οι διαφορες παντως το πως μπαινει το εμαθα και ειναι πανευκολο.Θα δοκιμασω και με αλλα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Στο ryse δεν πρεπει να γινεται με τον παραδοσιακο τροπο. Το αναφερουν και στο σαιτ με τα presets οτι το SweetFX στο ryse λειτουργει μονο μεσω Radeonpro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Με radeon pro το εκανα.Εχω 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μου βγαζει μύνημα λάθους κατα την εκκίνηση του 64μπιτου WoW μετα την αντικατασταση των dll με τις 64μπιτ εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν γινεται guys για να μπορω/μπορουμε να σας βοηθησουμε, να αναφερετε και ποια windows εχετε και ποια αρχεια SweetFX βαζετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν γινεται guys για να μπορω/μπορουμε να σας βοηθησουμε, να αναφερετε και ποια windows εχετε και ποια αρχεια SweetFX βαζετε. 8.1, προσπαθώ να ενεργοποιήσω το sweetfx στο wow64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν λειτουργει με τον τροπο που δινω στο guide μου, δοκιμασε με το radeonpro. Εχω παραθεσει ενα λινκ μς ενα ευκολο guide οπως και ενα αλλο μελος πιο πανω. Αν θες αλλη βοηθεια, πες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ξαναλέω ότι με τον οδηγό που πόσταρα πιο πάνω δεν χρειάζεται καμιά αντιγραφή αρχείων .dll πουθενά αρκεί να επιλέξετε δεξιά κάτω το 32/64 bit. Αν επιλεγεί το σωστό .exe του κάθε game και με ενεργοποιημένο το SweetFX απλώς κάνετε import το .txt αρχείο από την αντίστοιχη επιλογή. Δε θέλει όυτε rename ούτε τίποτα. Με Scroll Lock (default κουμπί) σας βγάζει ingame δεξιά επάνω SweetFX ON/OFF οπότε καταλαβαίνετε και αν έχει ενεργοποιηθεί σωστά. Όλα αυτά με συνδυασμό SweetFX και RadeonPro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Πάρτε eFX + SweetFX για 8.1 που όμως έχει ''d3d11.dll'' για να δουλεύει και στα DX11 παιχνίδια.Είναι το μόνο που δουλεύει βασικά, απλά κάνετε copy-paste τα αρχεία στο φάκελο του παιχνιδιού(Να είναι τα αρχεία εκεί που βρίσκεται και το application/.exe του παιχνιδιού).Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το ''SweetFX_Settings'' με το preset που κατεβάσατε.Δοκιμασμένο σε Far Cry 4 και Dragon Age: Inquisition. http://www.mediafire.com/download/tnnezo00gtouzct/Far+Cry+4+eFX.7z 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Psycho εχει αυτο που εδωσες on-off για να βλεπουμε τις διαφορες?Στο radeon pro βαζεις κουμπι εσυ αλλα εδω δε βλεπω κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Και με τον παραδοσιακο τροπο γινεται να ορισεις εσυ σε ποιο πληκτρο θελεις να ενεργοποιειται το SweetFX, με ποιο να κανει reload και με πoιο ScreenShot. Το αναφερω και αυτο στον οδηγο μου εκει που λεω πως κανουμε activate/deactivate. Τα κλασσικα πληκτρα αναφερω ποια ειναι στις πιο πολλες περιπτωσεις επισης. Αν δεν ειναι καποιο απο αυτα, εχει γινει καποιο λαθος απο μερια σου. Επισης αν γινεται να λετε σε ποιο game πατε να το κανετε inject γιατι σε μερικα games πχ Wolfenstein (λογω ΟpenGL)απλα δεν γινεται με κανενα τροπο να βαλουμε preset που να λειτουργει. Αν δεν εχετε 8/8.1 και ειστε με τα 7 ακομα καποιοι (οπως εγω) να προτιματε παντα τον παραδοσιακο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Με το αρχείο που έδωσα στο post #57, μπαίνει με τον παραδοσιακό τρόπο και σε Win8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα