Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει ενα απλο bat αρχειο που -δεν σταματαει να ανοιγει- με τις εντολες "Start virus.bat

Virus.bat" και το εχω αποθηκευσει ως virus.bat.bat ... Θελω αυτο να το κανω να ανοιγει με το που θα ανοιγει το league of legends στο λαπτοπ του αδερφου μου αφου τωρα ειναι περιοδος εξεταστικη, και.... Καταλαβαινετε... Τι θα πρεπει να κανω για να το πετυχω αυτο; :D
  • Moderators
Δημοσ.

Thread σε 2 μέρες:

Ε παιδιά, κάτι έπαθε το LoL και κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει συνέχεια κάτι παραθυράκια. Πώς το φτιάχνω;

• Like 4
Δημοσ.

Μετονομαζεται το αρχειο στο ονομα του αρχειο που παταει συνηθως για να ανοιξει το παιχνιδι βαζεις την ιδια φωτο μεταφερεις το παλιο αρχειο και ετοιμος

Δημοσ.

Thread σε 2 μέρες:

Ε παιδιά, κάτι έπαθε το LoL και κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει συνέχεια κάτι παραθυράκια. Πώς το φτιάχνω;

χαχαχχαχαχχαααχχαχα

Μετονομαζεται το αρχειο στο ονομα του αρχειο που παταει συνηθως για να ανοιξει το παιχνιδι βαζεις την ιδια φωτο μεταφερεις το παλιο αρχειο και ετοιμος

Βασικα θελω να κανω αυτο που λεω για να ανοιγει και το λολ παραλληλα μην ψιλιαστει και τιποτα :D και να του το παρουσιασω σαν ιο και καλα!

Δημοσ.

Ιος απο το LOL??? Σιγα μην το πιστεψει..ειπες οτι δινει πανελλαδικες....

Ειπα οτι ειναι εξεταστικη περιοδος... Δινει εξετασεις α λυκειου με το νεο συστημα :)

Δημοσ.

Κανε συντομευση το bat στην επιφανεια εργασίας, αλλαξε του εικονιδιο επιλεγοντας το exe του λολ για να παρει το εικονιδιο απο κει, και βαλτο εκει που ηταν η κανονική συντομευση του λολ.

Δημοσ.

μπορείς να δοκιμασεις αυτο

tasklist /FI "IMAGENAME eq <ONOMA TOU PROCESS TOU LEAGUE OF LEGENDS>" /FO CSV > search.log

FOR /F %%A IN (search.log) DO IF %%~zA EQU 0 GOTO end

start <ONOMA TOU ARXEIOU POU THELEIS NA TREKSEIS>

:end

del search.log

οταν το τρεχεις ελεγχει αν το λολ ειναι ανοιχτό και αν ειναι ανοιγει το αρχειο που θελεις

Δημοσ.

Ειπα οτι ειναι εξεταστικη περιοδος... Δινει εξετασεις α λυκειου με το νεο συστημα :)

:) Ασε το παιδι να ξεδωσει...εκτος βεβαια αν ξεπερναει το μετρο (Πολυ λογικο με το παλιο LoL)

Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν να "ταΐσεις" και με το παραπάνω τη "δίψα" του για LOL. Στο τέλος θα το βαρεθεί. ;)

Άκου ποιο είναι το πλάνο:

Στο .bat αρχείο θα έχεις ένα loop το οποίο θα εκινεί συνέχεια το LOL. Αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν να "ταΐσεις" και με το παραπάνω τη "δίψα" του για LOL. Στο τέλος θα το βαρεθεί. ;)

χμμ μαλλον αυτο θα κανω :D

Δημοσ.

Αν είσαι σε pc και όχι σε laptop αν το τρέξεις το παρακάτω θα σου αναβοσβήνει όλα τα λαμπάκια από το πληκτρολόγιο (ενεργοποιεί caps lock κλπ και είναι αδύνατων να γράψεις)

otionoma8es.vbs

Set wshShell =wscript.CreateObject("WScript.Shell")
do
wscript.sleep 500
wshshell.sendkeys "{CAPSLOCK}"
wshshell.sendkeys "{NUMLOCK}"
wshshell.sendkeys "{SCROLLLOCK}"
loop

Δεν είναι Bat αλλά εντάξει έιναι αρκετά καλό και ενοχλητικό.

Μπορείς να αλλάξεις το sleep  ανάλογα με το πόσο γρήογρα θέλεις να γίνεται η αλλάγή. Από τα καλύτερα  που έχω δει σε φάρσες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα, το παιχνίδι μπορεί να μην επιτρέπει να ανοιχτεί παραπάνω απο μια φορά..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...