funbreaker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης για το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου μου στο σταθερό της wind?
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης για το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου μου στο σταθερό της wind? Λογικά μέσω του mywind όπως για παράδειγμα το web-baking https://www.wind.gr/gr/mywind/mylogin/
funbreaker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Λογικά μέσω του mywind όπως για παράδειγμα το web-baking https://www.wind.gr/gr/mywind/mylogin/ Έψαξα εκεί που λες χωρίς να βρω τέτοια υπηρεσία.
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Έψαξα εκεί που λες χωρίς να βρω τέτοια υπηρεσία. έκανες εγγραφή και ενεργοποιήση?
funbreaker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 έκανες εγγραφή και ενεργοποιήση? Έχω ήδη λογαριασμό. Αν εννοείς ενεργοποίηση στο πακέτο που θέλω, είναι ενεργοποιημένο, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βλέπω το υπόλοιπο.
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Έχω ήδη λογαριασμό. Αν εννοείς ενεργοποίηση στο πακέτο που θέλω, είναι ενεργοποιημένο, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βλέπω το υπόλοιπο. Κοίταξε στην κοσμοτε που είμαι εγώ τα βλέπω τα πάντα.
iznodur Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λογικά μπορείς από το myWind αλλά για πιο σιγουριά κάνε μια κλήση στο 13800, βέβαια ποτέ δεν το έχω χρειαστεί καθώς έχω απεριόριστα..
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λογικά μπορείς από το myWind αλλά για πιο σιγουριά κάνε μια κλήση στο 13800, βέβαια ποτέ δεν το έχω χρειαστεί καθώς έχω απεριόριστα.. Δεν βρίσκω κάτι στο mywind.
[email protected] Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Τωρα μίλησα με την Wind και μου ειπε οτι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα απλως προσέχεις για να μην το ξεπεράσεις ουσιαστικά εγω που εχω triple play εχω 3 ωρες σε κινητά άλλον δικτύων αλλα σε wind ειναι 1500 λεπτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα