katchris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γειά σας παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα επειδή ξέχασα από αμέλεια μου λόγο πίεσης μαθημάτων να ανανεώσω τα mb στο what's up έληξε η προθεσμία και έχασα γύρω στα 7 gb που είχα μέσα στο λογαριασμό μου. Βλακεία μου το ξέρω αλλά θα υπήρχε κάποιος τρόπος να μπορέσω να τα πάρω πίσω από την cosmote γιατί έχω δώσει αρκετά λεφτά και τα μάζεψα αρκετό καιρό τώρα δεν είναι και λίγα είμαι και φοιτητής καταλαβαίνεται δύσκολα τα πράγματα. Από αμέλεια μου βέβαια αλλά ήρθε η κακή στιγμή. Θα μπορούσε να γίνει κάτι η να τα κλαίω??
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 λογικα τα κλαις. μιλα με την εξυπηρετηση πελατων αλλα μην περιμενεις και πολλα!
spacemonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεν νομιζω να δειξει κατανοηση η cosmote...δεν εχει καποιο λογο να το κανει μιας και δεν εχεις βαρυ συμβολαιο..
katchris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κατάλαβα αν και στην ουσία είναι σαν να χάνω 30 40 ευρώ και για φοιτητή δεν είναι και μικρό ποσό
manzana Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μίλα με την εξυπηρετηση πελατων και αν δεις οτι δεν γινεται κατι κανε κ μια βολτα απο καταστημα COSMOTE μηπως μεσω καποιου ενυπογραφου αιτηματος μπορεσει να γινει κατι.Αν κ οπως ειπες λογω δικης σου υπαιτιοτητα δεν ξερω τί αποτελεσμα θα εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα