Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας

Προσπαθω να κρατησω ψυχραιμια γιατι  ακούτε τι μου συνέβη .

Εκανε διακοπή η ΔΕΗ περιπου μιά ώρα;.Δεν το γνώριζα και ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη. 

Οταν  επανήλθε το ρευμα απο τον σκληρο δισκο  D που υπηρχαν μεσα περιπου 10.000 τραγουδια κατανεμημένα σε φακέλους σβηστηκαν όλα!!!Μόνο τα τραγούδια, αλλα αρχεια εμειναν στην θεση τους κανονικά.

Βεβαια επιχειρησα να τα ανακτησω με το recuva και το πετυχα αλλά....

Ανακτηθηκαν μεμονωμένα τα τραγουδια και οχι με τους φακελους και τωρα αν δεν μου προετεινεται  καποια λυση πρεπει να τα ακουσω ολα ενα -ενα για τα τα ξαναβάλω στους φακελους τους.

Αν εχετε καμια ιδεα θα με σώσετε.....

Την περιμενω με τις ευχαριστιες μου.

Δημοσ.

Δυστυχώς για σένα, η μόνη ιδέα που μπορεί να σε βοηθήσει απο δω και πέρα είναι: την επόμενη φορά, να έχεις backup.

Sorry. Έπαθα και γω κάποτε κάτι αντίστοιχο, σε νιώθω.

Δημοσ.

Ακομα και ενα ups θα μπορουσε να αντικαταστησει την κακη συνηθεια που εχουμε ολοι μας να μην παιρνουμε backup

Δημοσ.

σε κατι τετοιες περιπτωσεις , υπαρχει αποζημιωση ? αφου η ΔΕΗ το ξερει ,και σε ποιο σημειο εγινε !

Δημοσ.

σε κατι τετοιες περιπτωσεις , υπαρχει αποζημιωση ? αφου η ΔΕΗ το ξερει ,και σε ποιο σημειο εγινε !

πιστευω ειναι ρητορικο το ερωτημα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όλα καλά αυτά που  αναφέρατε και το κατανοώ,υπάρχει όμως κανένας τρόπος ανάκτησης των φακέλων;μήπως καποιο απ οτα προγραμματα επαναφοράς κανει αυτη την εργασια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...