Angelcrow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε διαβεβαιώνω ότι ο κόσμος που έχει λεφτά δεν ασχολείται με τέτοιες παπαριές. Προσωπικά δεν ξέρω τι κάνει ο κόσμος που έχει ΛΕΦΤΑ!!! Ίσως μπορώ να φανταστώ...! Αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ σαν ένας μέσος καταναλωτής αναζητώ μία συσκευή η οποία θα μπορούσε να μου καλύψει τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου και του tablet! Αυτό που είναι σίγουρο για εμένα είναι ότι είναι τραγικό να μην χρησιμοποιείς bluetooth για συσκευές οι οποίες έχουν έναν αριθμό ιντσών και άνω. Το δικό μου είναι 3,6 ίντσες και πραγματικά όταν λαμβάνω κλήση και έχω ξεχάσει το bluetooth μου σπάνε τα νεύρα και βλέπω κόσμο να κυκλοφορεί με κινητά μεγαλύτερα από το δικό μου και απορώ! Πόσο μάλλον με 6 και 7 ίντσες. Ίσως οι 7 ίντες να είναι υπερβολικές αλλά σίγουρα 5,5 με 6 είναι η χρυσή τομή με λεπτά περιθώρια! Αυτό που πρέπει να κράζουμε δεν είναι η χρήση μιας τέτοιας συσκευής σαν τηλέφωνο αλλά η μη χρήση bluetooth! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και πώς θα βγάζεις selfie με τέτοια οθόνη; Θα θες και τα δύο χέρια και θα χαλάει τελείως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexnonames Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Συγνώμη τώρα.. υποτίθεται ότι απολύσανε τον αρχισχεδιαστή τους λόγω του S5 και πάλι βγάλανε αυτό το ανέκδοτο? Hopeless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 γενικα ολο κακιες λετε.. Εχει ηδη ανκοινωθει περιφεριακο διχαλα το οποιο θα μετατρεπει σε παντοφλα για παραλια ..αλλα βεβαια που να καταλαβετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα