Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το γιγαντιαίο smartphone Galaxy W, με οθόνη 7 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα το δεχομουνα αν λεγανε Tablet με δυνατοτητες Voice & Data. Με Bluetooth θα ειχε μια λογικη. Η εικονα ομως του κορεατη να το βαζει στο αυτι, ειναι κατι παραπανω απο γελοια. Ημαρτον!!!

Κατα τα αλλα τα τεχνικα χαρακτηρηστικα ειναι μια σειρα πισω απο τα Galaxy S5, LG L3 κτλ.

Και ενα ακομα βασικο αντε και το πηρες. Με 7 ιντσες οθονη θα θες φορτιση 2 φορες την μερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τωρα λογικα θα πρεπει να αρχισουν και οι οικοι μοδας να βγαζουν παντελονια με μεγαλες τσεπες αλλιως δεν γινεται δουλεια

Το αντίθετο υπάρχει; Μικρό κινητό αλλά με καλά χαρακτηριστικά;

Και όταν λέω μικρό, εννοώ το πολύ 4 ίντσες. 3.5 θα έλεγα. Ή όταν θες κάτι βολικό αναγκαστικά πρέπει να σέρνεται;

• Like 1

Το αντίθετο υπάρχει; Μικρό κινητό αλλά με καλά χαρακτηριστικά;

Και όταν λέω μικρό, εννοώ το πολύ 4 ίντσες. 3.5 θα έλεγα. Ή όταν θες κάτι βολικό αναγκαστικά πρέπει να σέρνεται;

Πεστα ρε φίλε, που για να πάρεις κάτι που να μην είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση πρέπει να ξεπεράσεις τις 4,5"...

Ρε σεις, τι τρολς είναι αυτοί εκεί στη Samsung; Άκου smartphone.  

χαχαχα ο τύπος στην photo είναι σαν να κρατάει 50 νούμερο σαγιονάρα :)

Αν στο μέλλον δω κάποιον να κρατάει κάτι τέτοιο θα μπω σοβαρά στον πειρασμό να του ρίξω μια σφαλιάρα...

χαχαχα ο τύπος στην photo είναι σαν να κρατάει 50 νούμερο σαγιονάρα :)

Αν στο μέλλον δω κάποιον να κρατάει κάτι τέτοιο θα μπω σοβαρά στον πειρασμό να του ρίξω μια σφαλιάρα...

Παντοφλιά με το "τηλέφωνό" του... :P

Κι όμως το μέλλον της επικοινωνίας στην Ελλάδα είναι το text messaging μέσω chat applications,emails, skype κτλ...  ενώ αλλού είναι παρών ήδη! Γι αυτο το λόγο τα phablets έχουν μέλλον!

Και έλεος πλέον με τις φωτογραφίες που αναρτούν μερικοί! Ο κόσμος κύριοι που έχει λεφτά και αγοράζει αυτές τις συσκευές με ένα καλό πακέτο 3g-4g σύνδεσης αγοράζει και ένα bluetouth της περιοπής και δεν ψάχνεται με την οθόνη αφής...

Αλλά αν δεν βγάλεις το κινητό να το κάνεις μόστρα ποιος ο λόγος....

Δεν θέλω να είμαι κακός αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα...

Αυτη την στιγμη ειμαι με το ταμπλετ μου τον 7" και το βαζω στο αυτι για να μπω στο κλιμα! Οκ δεν υπαρχει!

Εγω ηδη κανω innovation και εχω αρχισει και υκλοφορω εξω με το 10" tablet κανωντας οτι μιλαω στο τηλεφωνο !!

• Like 1

Κι όμως το μέλλον της επικοινωνίας στην Ελλάδα είναι το text messaging μέσω chat applications,emails, skype κτλ...  ενώ αλλού είναι παρών ήδη! Γι αυτο το λόγο τα phablets έχουν μέλλον!

Και έλεος πλέον με τις φωτογραφίες που αναρτούν μερικοί! Ο κόσμος κύριοι που έχει λεφτά και αγοράζει αυτές τις συσκευές με ένα καλό πακέτο 3g-4g σύνδεσης αγοράζει και ένα bluetouth της περιοπής και δεν ψάχνεται με την οθόνη αφής...

Αλλά αν δεν βγάλεις το κινητό να το κάνεις μόστρα ποιος ο λόγος....

Δεν θέλω να είμαι κακός αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα...

Σε διαβεβαιώνω ότι ο κόσμος που έχει λεφτά δεν ασχολείται με τέτοιες παπαριές.

• Like 1

Το έχετε κρίνει λάθος. Είναι απλά κινητό με απόκρυψη ταυτότητας καλούντος στους ... γύρω του!.. Άλλη μια παγκόσμια πατέντα της Samsung!.. ΑΣΧΕΤΟΙ!!!

Σε διαβεβαιώνω ότι ο κόσμος που έχει λεφτά δεν ασχολείται με τέτοιες παπαριές.

Γιατί; Κάνει για πολλές χρήσεις, όπως τονίστηκε παραπάνω και επιπλέον οι πουτ@νες οι μύγες δεν καταλαβαίνουν από πού τους έρχεται! Πραγματικός killer! Ακολουθεί τη φιλοσοφία smartphone: μια συσκευή για όλες τις δουλειές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...