Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τζαμπα λεφτα, οχι μονο αυτο.. αλλα και ολα τα αλλα κινητα των 500 ευρω (Χωρις να ξερω ποσο κανει το συγκεκριμενο, απλα υποθετω οτι κανει καμποσα κατοσταρικα).

• Like 1
Δημοσ.

Τι μας εμποδίζει να δούμε τη συσκευή σαν 4g 7ιντσο tablet με ικανότητα κλήσεων?

Χρησιμοποιούμε και ένα bluetooth handsfree βοήθημα (σαν αντικαταστάτη του κανονικου-αν διαθέτουμε-τηλεφώνου) και έχουμε μία εναλλακτική βιώσιμη απέναντι στον ασταμάτητο χλευασμό των insomniacs....

• Like 2
Δημοσ.

οταν τους  τελειωσουν τα γραμματα της Αλφαβήτα  να δω τοτε τι θα κανουν...

συνδιασμους γραμματων πχ SA, SB κτλ

Δημοσ.

μπραβο σαμμυ!δωσε κινητα στον κοσμο...αντε και καλες πωλησεις.μη μασας απο haters!συνεχισε την καλη δουλεια

Την καλή δουλειά με το λογισμικό, την καλή δουλειά με την κατασκευή, την καλή δουλειά με το design...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δε βγαζει και tabvision? Δηλαδη κατι μεταξυ tablet και television?? Γιατι περιοριζεται μονο σε phablet?

Σκεφτειτε το λιγο...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω λιωσει με την εικονα.θα επρεπε να λεγεται galaxy universe.το μικροφωνο θα ειναι στην μεση της οθονης για να σε ακουει ο αλλος?

Δημοσ.

Έλεεεος! Πέρα από το μέγεθος (...) δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία κολοσσός να μην μπορεί να βρει ένα όνομα! Το Galaxy W έχω και είναι τόοοσο δα μικρούλι! (Ποτέ δε μου άρεσαν τα τηλέφωνα "παντόφλες") Καθόλου φαντασία πια? Θα μπορούσαν να το έλεγαν Galaxy Big, Galaxy Aircarrier, κάτι τέλως πάντων άλλο....

Galaxy A380

181.jpg

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι 7 inches για καποιον που θελει ενα πολυ μεγαλο κινητο, αλλα 720p?! πφφ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...