ntarlas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) τραγικο και γελοιο. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2014 από poulinos greeklish 1
billstamaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Περιμένω να δω καμια plasma 50αρα να μπορώ να κάνω κ καμια βιντεοκληση της προκοπής!!! Sent from my Lumia 1020 1
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τζαμπα λεφτα, οχι μονο αυτο.. αλλα και ολα τα αλλα κινητα των 500 ευρω (Χωρις να ξερω ποσο κανει το συγκεκριμενο, απλα υποθετω οτι κανει καμποσα κατοσταρικα). 1
flyer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι μας εμποδίζει να δούμε τη συσκευή σαν 4g 7ιντσο tablet με ικανότητα κλήσεων? Χρησιμοποιούμε και ένα bluetooth handsfree βοήθημα (σαν αντικαταστάτη του κανονικου-αν διαθέτουμε-τηλεφώνου) και έχουμε μία εναλλακτική βιώσιμη απέναντι στον ασταμάτητο χλευασμό των insomniacs.... 2
geoal1973 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οταν τους τελειωσουν τα γραμματα της Αλφαβήτα να δω τοτε τι θα κανουν... συνδιασμους γραμματων πχ SA, SB κτλ
kirileman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μπραβο σαμμυ!δωσε κινητα στον κοσμο...αντε και καλες πωλησεις.μη μασας απο haters!συνεχισε την καλη δουλεια Την καλή δουλειά με το λογισμικό, την καλή δουλειά με την κατασκευή, την καλή δουλειά με το design... 1
go.george Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γιατι δε βγαζει και tabvision? Δηλαδη κατι μεταξυ tablet και television?? Γιατι περιοριζεται μονο σε phablet?Σκεφτειτε το λιγο... 1
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χίλιες φορές να πάρω ένα tablet που θα έχω και 10 φορές καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτό...
aekoupoli Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχω λιωσει με την εικονα.θα επρεπε να λεγεται galaxy universe.το μικροφωνο θα ειναι στην μεση της οθονης για να σε ακουει ο αλλος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 στις ζέστες τώρα το κουνάς και σαν βεντάλια... 6
moularas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ω ρε παντοφλα Sent from my iPhone using Insomnia 1
Noreak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Έλεεεος! Πέρα από το μέγεθος (...) δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία κολοσσός να μην μπορεί να βρει ένα όνομα! Το Galaxy W έχω και είναι τόοοσο δα μικρούλι! (Ποτέ δε μου άρεσαν τα τηλέφωνα "παντόφλες") Καθόλου φαντασία πια? Θα μπορούσαν να το έλεγαν Galaxy Big, Galaxy Aircarrier, κάτι τέλως πάντων άλλο.... Galaxy A380
Cowboy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μια χαρα ειναι οι 7 inches για καποιον που θελει ενα πολυ μεγαλο κινητο, αλλα 720p?! πφφ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα