IsolatedParania Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 'Phone' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Νταξει τωρα το χεσαμε, να δω ανθρωπο να μιλαει με αυτο στο τηλ μονο και θα τον κλαψω πολυ ασχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xTHANERx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτη την στιγμη ειμαι με το ταμπλετ μου τον 7" και το βαζω στο αυτι για να μπω στο κλιμα! Οκ δεν υπαρχει! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Έλεεεος! Πέρα από το μέγεθος (...) δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία κολοσσός να μην μπορεί να βρει ένα όνομα! Το Galaxy W έχω και είναι τόοοσο δα μικρούλι! (Ποτέ δε μου άρεσαν τα τηλέφωνα "παντόφλες") Καθόλου φαντασία πια? Θα μπορούσαν να το έλεγαν Galaxy Big, Galaxy Aircarrier, κάτι τέλως πάντων άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 phablet το λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khetzal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτη η εταιρια κανει τα παντα για να μας θυμιζει ποσο για τον π@@@@ο ειναι...Αντε να βγει να δουμε κανεναν στον δρομο να γελασουμε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οχι ειναι καλο ..ναχεις ενα ταμπλετ που να μπορεις να μιλας κιολας οκ..με ακουστικα.. αλλα τη φωτο με τον κινεζακο που μιλαει με το τερας στο αυτι δεν επρεπε να τη βαλουν , ειναι και ασπρο το κανει πιο μεγαλο χαχααχαχ .. και εχω νοτε φαντασου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mason Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οταν τους τελειωσουν τα γραμματα της Αλφαβήτα να δω τοτε τι θα κανουν... Θα το γυρίσουν σε όλους τα σύμβολα του unicode στο τέλος. ಠ_ಠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μπραβο σαμμυ!δωσε κινητα στον κοσμο...αντε και καλες πωλησεις.μη μασας απο haters!συνεχισε την καλη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γελάω με την εικόνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 απλά γελοίο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 κλαιω !!!!!!!!!!!!Σαν να διαβαζω ειδηση στο κουλουρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγώ απορώ που δεν έσκασε ακόμη μήνυμα του τύπου "ρε φιλαράκο, εγώ είμαι επαγγελματίας, το κινητό είναι για εμένα εργαλείο δουλειάς, με βοηθάει να φέρνω εις πέρας τις δουλειές μου και χρειάζομαι την μεγάλη οθόνη και την μεγάλη μπαταρία"... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αντε και του χρονου 10.1 " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα