Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα που άνοιξα το λαπτοπ μου είδα ότι τα γράμματα στο chrome ήταν πλάγια και σε ένα σάιτ η γραμματοσειρά ήταν διαφορετική. Προσπάθησα να το αλλάξω αλλά δεν τα κατάφερα. Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Το είχα πάθει κι εγώ μετά την απεγκατάσταση ενός παιχνιδιού και μόνο με Επαναφορά Συστήματος το έλυσα. Αλλά δοκίμασε για αρχή επανεγκατάσταση του Chrome.

Δημοσ.

Έκανα επανεγκατάσταση του Chorme αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τσέκαρα και τον IE και συμβαίνει κι εκεί το ίδιο. Σκέφτηκα κι εγώ για επαναφορά συστήματος αλλά δεν έχω ορίσει κάποια ημερομηνία και απ ότι είδα δεν το κάνει αυτόματα. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις την Arial, ίσως έχει γίνει corrupt. https://www.dropbox.com/s/kiwundwl0tb4tux/Arial.zip

Σε ευχαριστώ. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε η γραμματοσειρά. Τα γράμματα ίσιωσαν όμως γιατί κατέβασα νωριτερα ένα αρχείο που μου πρότειναν

Δλδ είναι κουφό αυτό που συμβαίνει. Στο fb πχ στην αρχική και στο προφίλ είναι οκ τα γράμματα. Όταν πηγαίνω σε μια σελίδα που μου αρέσει, η γραμματοσειρά είναι άλλη. Έχω και 2 εικόνες για να καταλάβετε. 

post-202011-0-21106400-1401739505_thumb.jpg

post-202011-0-75491800-1401739513_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...