p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πολυ καλό αν και δεν καταλαβαίνω αυτό το next gen,δηλαδή οι δρόμοι να μοιάζουν βρεγμένοι .. λελ ειναι επειδη καποιοι γκρινιαζανε πολυ οτι αυτες οι βλακιες ειναι σημαντικες... τελος παντων, το καλο με το forza horizon, ειναι οτι μαλλον για πρωτη φορα υπαρχει το ενδεχομενο η βροχη να μην ειναι απλα διακοσμητικη, αλλα να επηρεαζει αληθοφανως και υπολογισμενα την συμπεριφορα του αυτοκινητου. τα μεγαλα νεα για το horizon2, ειναι οτι απο κατω του εχει ολοκληρη τη νεα μηχανη forza5. απο δηλωσεις λοιπον, παμε πολυ καλα. το θεμα ειναι να δουμε και το παραδοτεο...!! επιστροφη σε youtube ποιοτητα, ενας αγωνας σε κλειστο δρομο, χωρις νερα και σουρουπο,αν ειδα καλα
spartan29gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πετραν την εκδοση για το 360 την εδειξαν καθολου?εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω τι δουλεια θα εχει κανει η σουμο ντιτζιταλ.
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πετραν την εκδοση για το 360 την εδειξαν καθολου?εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω τι δουλεια θα εχει κανει η σουμο ντιτζιταλ. μπα, μεχρι στιγμης αφαντη. παντως μην περιμενεις θαυματα, ξεκαθαρα ειναι το engine του horizon 1 με οτι μπορουνε να στριμωξουνε.
spartan29gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 μπα, μεχρι στιγμης αφαντη. παντως μην περιμενεις θαυματα, ξεκαθαρα ειναι το engine του horizon 1 με οτι μπορουνε να στριμωξουνε. Το ξερω!!αλλα δεν με χαλαει καθολου η συγκεκριμενη μηχανη(ειχε ωραια γραφικα ) 1
Anastazio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ανασταζιο, και 'γω το driveclub περιμενω, για να πω πως ναι, αγορασα ps4. η αληθεια ομως ειναι οτι δεν το βλεπω να φτουραει απεναντι στο horizon.. https://www.youtube.com/watch?v=LO3fspwLyi0&list=UUjBp_7RuDBUYbd1LegWEJ8g Δες τα gifakia στο θρεντ του ps4 αν αυτο που βλεπεις δεν φτουραει εγω τι να πω μαν...quality>quantity
p07apo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δες τα gifakia στο θρεντ του ps4 αν αυτο που βλεπεις δεν φτουραει εγω τι να πω μαν...quality>quantity Ας υποθέσουμε ότι OK υστερεί στον τεχνικό τομέα. Και τι έγινε; Ότι φτιάχνει αυτή η ομάδα πλέον είναι εγγύηση. Δεν λέω και δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο από το driveclub Θα είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλό παιχνίδι. Α ρε καταραμένη κρίση τι μας κάνεις!
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 μπα, απο αυτα τα λιγα που ειδα δε νομιζω οτι εχει πλεονεκτημα (κανενα!) το driveclub στα γραφικα. φυσικα οτι ειδα, ειναι απο internet και οχι hands-on
Anastazio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ας υποθέσουμε ότι OK υστερεί στον τεχνικό τομέα. Και τι έγινε; Ότι φτιάχνει αυτή η ομάδα πλέον είναι εγγύηση. Δεν λέω και δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο από το driveclub Θα είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλό παιχνίδι. Α ρε καταραμένη κρίση τι μας κάνεις! Man Δεν ειπα επουδενι οτι θα ειναι κακο!Αγορασα το δευτερο μου 360 οταν βγηκε το horizon 1,συν οτι δεν αντεχα αλλο χωρις τη ντοπα απο το forza,απλα περιμενα οπτικα κατι καλυτερο.
kyriakosm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ασχοληστε με arcade? μονοδρομος η κονσολα
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Man Δεν ειπα επουδενι οτι θα ειναι κακο!Αγορασα το δευτερο μου 360 οταν βγηκε το horizon 1,συν οτι δεν αντεχα αλλο χωρις τη ντοπα απο το forza,απλα περιμενα οπτικα κατι καλυτερο. πατα εδω και δες το direct feed που εχω κατω-κατω. αυτα ειναι τα γραφικα του παιχνιδιου. http://www.insomnia.gr/topic/530583-forza-horizon-2-xbox-360xbox-one/page-8?do=findComment&comment=53389132
mtifosi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Συγκριτικο μεταξυ καιρικων συνθηκων μεταξυ FH2 και DC:
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Διπλα διπλα μια χαρα ειναι και τα δυο. Η χρωματικη παλετα ειναι που κανει λιγο πιο "παιδικο" το Horizon.
The_Sheep Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 http://www.twitch.tv/xbox live streaming ,τωραααα
p3tran Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 το twitch stream, τωρα διαθεσιμο ΔΕΙΤΕ ΤΟ http://www.twitch.tv/xbox/b/557719966 1
p3tran Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Kαλα νεα! Τουλαχιστον ..στα μενου, κρατησαν την υποσχεση τους και βλεπουμε την υπαρξη ολων των επιλογων του forza 5 - Sim steering - No drive assists - Physical damage / mechanical damage - tire wear φαινονται οτι υπαρχουν σε φoυλ αναπτυξη, και δεν ειναι "απλοποιημενα" οπως στο horizon 1. υποθετουμε λοιπον πως και το αλλο που υποσχεθηκαν ισχυει, οτι δηλ. υπαρχουν σε πληρη αναπτυξη και τα tuning settings, και οχι μονο τα bolt-ons οπως και παλι ηταν απλοποιημενα στο 1. edit: ακυρη η υποθεση, στο βιντεο-συνεντευξη που εχω απο κατω, επιβεβαιωνει ο φουλτον τα πληρη tuning settings,στο 22ο λεπτο και ενα δευτερο (αποθηκευμενο) twitch stream με τον fulton να μιλαει για το παιχνιδι, με 40 λεπτα footage >>>> http://www.twitch.tv/xbox/b/558073865 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα