johnnyman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 πω ρε παιδια τι γραφικα ειναι αυτα ρε συ???
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YQFiWpp5Y5w 1
DJTaurus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://www.goodgamebro.com/2014/09/30/forza-horizon-2s-visuals/
hollow_83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειχε πεταξει ειδοποιηση το τρομερο dash.
D.Luffy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Τελειώνω διάφορα championships και παρόλα αυτά στα μενού αυτά παραμένουν ως "New" με τη δυνατότητα να τα επιλέξω πάλι...! Πρόκειται ίσως για κάποιο progress bug?? Έχει συμβεί σε κανέναν?
hollow_83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Oταν κανεις ενα νεο Roadtrip πας σε ενα Horizon Hub. Πχ του Montelino. Eκει επιλεγεις championship με καθε championship να εχει 3-5 αγωνες. Οι αγωνες αυτοι του Χ championship εμφανιζονται ως New. Μετα απο δυο Roadtrips τα Hubs (to megalo H στο χαρτη) συνεχιζουν να λενε New γιατι περιεχουν και αλλα Championships. Aυτο εννοεις ή οτι συνεχιζει να σου δειχνει τα εικονιδια των ξεχωριστων αγωνων ως New ? Δε μου το εχει κανει παντως εως τωρα και το εχω λιωσει.
D.Luffy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή πχ σε κάθε νέο roadtrip επανεμφανίζονται και τα προηγούμενα championships (πχ JDM icons) που τελείωσες με διαφορά απλά την τοποθεσία? Τα εικονίδια παραμένουν ως new με κάθε νέο roadtrip μαζί με τα προηγούμενα championships που τελείωσα. Πάντως αυτό το συγκεκριμένο το παρατήρησα μετά το τέλος του train's in vain event όπου το παιχνίδι κράσαρε εντελώς και αναγκάστηκα να επιστρέψω στο dashboard και να κάνω τερματίσω την εφαρμογή. Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος ότι αυτό με τα championships συνέβαινε και πριν...
hollow_83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή πχ σε κάθε νέο roadtrip επανεμφανίζονται και τα προηγούμενα championships (πχ JDM icons) που τελείωσες με διαφορά απλά την τοποθεσία? Τα εικονίδια παραμένουν ως new με κάθε νέο roadtrip μαζί με τα προηγούμενα championships που τελείωσα. Πάντως αυτό το συγκεκριμένο το παρατήρησα μετά το τέλος του train's in vain event όπου το παιχνίδι κράσαρε εντελώς και αναγκάστηκα να επιστρέψω στο dashboard και να κάνω τερματίσω την εφαρμογή. Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος ότι αυτό με τα championships συνέβαινε και πριν... Οταν υπαρχουν διαθεσιμα championships στα Forza Hubs λενε ενα New πανω τους, αλλα στο χαρτη δε φενεται κατι αλλο περαν των Hubs αν δεν εχεις ενεργο πρωταθλημα. Δλδ τελειωνεις το πρωταθλημα του Montelino με τα Hypercars. Οταν το τελειωσεις και δεν εχεις αλλο ενεργο championship τοτε στο χαρτη πρεπει να σου φαινονται τα H μονο, τα οποια θα λενε New γιατι εχουν και αλλα πρωταθληματα για να διαλεξεις. 3
D.Luffy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Στο χάρτη δεν μου εμφανίζονται παλιοί αγώνες. Απλά στο hub το πρωτάθλημα πχ με τα Hypercars που αναφέρεις συνεχίζει να εμφανίζεται ως new και στο επόμενο roadtrip ασχέτως εαν το τελείωσες στο προηγούμενο roadtrip... Για να γίνω πιο κατανοητός, θεωρητικά θα μπορούσα να τελείωσω όλα τα roadtrips και να τερματίσω το παιχνίδι επιλέγοντας μόνο πχ Hypercars πρωτάθλημα σε κάθε νέο roadtrip. Αυτό τώρα είναι φυσιολογικό άραγε ή όχι?
hollow_83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Οχι δεν ειναι. Δοκιμασε αφου εχεις τελειωσει ενα πρωταθλημα, να το ξανατελειωσεις και να δεις αν μετραει προς το συνολικο σου progress για το Finale.
The_Sheep Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το καλυτερο racing game ? Μαλλον οχι Αλλα σιγουρα απο τα πιο διασκεδαστικα που εχω παιξει , και απολαυστικο στην απο μεσα καμερα 3
D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως σταμάτησα να παίζω. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω κάποιο patch ή απλά να συνεχίσω και όπου με βγάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα