Προς το περιεχόμενο

[TV] plasma 60'' 60PB5600 777 σε τρια καταστηματα

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ακριβως, βρηκες τον "γριφο". Θα τρεχει μονη της.   ;) Θα βγαλει από ο,τι λεγεται μια σειρα με μαλλον λιγοτερα από τα 3 μοντελα που βγαζει φετος.

Στην Αμερικανικη αγορα τα φετινα (2014) 60'' μοντελα είναι 5600 του θεματος (απλη), 6600 (Smart), 6900 (Smart+3d). Τα αντιστοιχα Ευρωπαικα είναι τα 560V, 660V, 690V. Δεν είναι τελικα τυχαιο που η 60PB6600 (σμαρτ με δωρεαν αποστολή του wifi στικ, μοντελο που πριν 1 μηνα αλλαξε σε "6650" με ενσωματωμενο το wifi) πουλιεται Αμερική σχεδόν μονιμα απο τον Απριλιο σε προσφορες 699 δολλαρια (μεχρι και 549$ !! σε ξεστοκαρισμα όπως εγραφαν εκει "συμφορουμιτες" σε store pickup το πρωτο πενθημερο του Αυγουστου).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Το τι θα επαιρνες δεν λεει πολλα και δεν καταλαβα που κολλαει στην κουβεντα και πως βοηθαει. :)

Παρα πολλοι αλλοι (βαλε και μενα μεσα) "δεν θα επαιρναν ποτε lcd", δεν βγαινουν στα διαφορα τοπικ για lcd τηλεοράσεις να το λενε. :P

• Like 6

Μετά από μία εβδομάδα περίπου, έχω να πω σαν συμπέρασμα ότι η τηλεόραση σπέρνει.

Τηρουμένων των αναλογιών πάντα.

Ειδικά σε σκοτάδι, με HD πρόγραμμα, είναι τρέλα...

• 2 μήνες μετά...

Παιδιά, ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από τότε που ξεκίνησε το θέμα. Ωστόσο υπάρχει ακόμα στην αγορά και σε αυτή την τιμή.

Γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα εντός Αττικής όπου μπορούμε να τη δούμε σε λειτουργία;

Πήγα Κωτσόβολο - Public - Πλαίσιο στο The Mall αλλά δε την είχαν, τουλάχιστον στην έκθεση. Κάπου αλλού;

Ξέρω ότι οι Plasma θεωρούνται καλύτερες από τις LED, αλλά γενικά διαβάζω ότι η συγκεκριμένη όντας φθηνή δεν έχει τα θετικά των Plasma. Δηλαδή είναι χειρότερη και από μια φθηνή LED;

Όποιος ξέρει που μπορούμε να τη δούμε live, ας πει. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...