greg1900dz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλημερα σας,σκέφτομαι να αλλαξω το υπαρχον τουλβο εξ, και να παω σε κατι καινούριο γυρω στο 50αρι...στην αρχη ειδα το mad catz rat 5 προσφορα στο e-shop 50 ευρω,αλλα κατεληξα πως εχει αρκετα προβληματα και το απέκλεισα...τωρα αυτο που μου κίνησε το ενδιαφερον ειναι το steelseries sensei raw,στα 50..θα προτεινατε αυτο,το εχει κανεις?θα προτεινατε κατι αλλο?(οχι logitech παρακαλω,καλα ποντίκια αλλα κατα τη γνωμη μου βαρια και δεν μου αρεσει το design)..και οτι προτεινετε να ειναι απο public,πλαισιο,κοτσοβολο η e-shop γιατι εκει εχω προσβαση..
selianx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν είναι να πας στο Sensei Raw -> http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mouses/steelseries-call-of-duty:-black-ops-ii-gaming-mouse/prod3070008pp/Το ίδιο, σε φθηνό. Αυτό έχω και εγώ και είναι πολύ καλό, ειδικά για τα 30 που το πήρα και εγώ τότε.Θέλει λίγο-αρκετή εξοικείωση όμως, γιατί είναι ποντίκι και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες, πράγμα που θα σε εκνευρίσει στην αρχή (πατώντας για παράδειγμα τα δυο πλήκτρα από τη δεξιά πλευρά).Επίσης, το μόνο πρόβλημα που μου ΄χει εμφανίσει είναι ότι μου παίρνει κανά δυο-τρια reinstall τα νέα version του engine για να το αναγνωρίσει, αλλά μόλις το αναγνωρίσει όλα οκ. Αν βάλεις παλιότερες version του engine είσαι κομπλέ αμέσως.Τέλος, αν δεν παίζεις COD, ούτε εγώ παίζω, αλλά δε βρίσκω το λόγω να σκάσω/εις 20 ευρώ++
Haris San Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν μπορεις να ανεβασεις λιγο το budget και να παρεις αυτο, ΠΑΡΤΟ! http://www.skroutz.gr/s/4118931/SteelSeries-Rival.html?from=autocomplete&keyphrase=steelseries+rival Αλλιως αν εισαι αυστηρως στα 50 ευρω παρε αυτο: http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html Το steelseries rival ειναι απο τα καλυτερα.
greg1900dz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οκ ωραιες προτασεις,αλλα με το deathadder τι παιζει?μου αρεσε γενικα αλλα ακουω οτι χαλανε ευκολα και αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν υπαρχει κουμπι για αλλαγη dpi....παρολα αυτα αξιζει σαν ποντικι?θα κρατησει η σε 5-6 μηνες θα χρειαστω αλλαγη ?
selianx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οκ ωραιες προτασεις,αλλα με το deathadder τι παιζει?μου αρεσε γενικα αλλα ακουω οτι χαλανε ευκολα και αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν υπαρχει κουμπι για αλλαγη dpi....παρολα αυτα αξιζει σαν ποντικι?θα κρατησει η σε 5-6 μηνες θα χρειαστω αλλαγη ? Γενικά η Razer έχει τέτοια φήμη, αλλά νομίζω ότι το DeathAdder βγήκε πολύ καλό -απ'όσα ακούω, δεν το είχα ποτέ μου-. Βέβαια αυτό που λες μπορεί να σου τύχει με όποια εταιρία.
Haris San Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 οκ ωραιες προτασεις,αλλα με το deathadder τι παιζει?μου αρεσε γενικα αλλα ακουω οτι χαλανε ευκολα και αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν υπαρχει κουμπι για αλλαγη dpi....παρολα αυτα αξιζει σαν ποντικι?θα κρατησει η σε 5-6 μηνες θα χρειαστω αλλαγη ? Δεν εχω ακουσει εταιρια που να εχει indestructible products! Αυτα πιστευω ειναι λογια και λιγο των haters επειδη ειναι ακριβα και δεν μπορουν να τα αγορασουν,αλλα ενταξει προφανως και χαλανε... Aλλα οπως καποιοι μπορουν να πουν ιστοριες για την razer αλλοι τοσοι θα πουν και για αλλες εταιριες!Παρε το deathadder ειναι απο τα καλυτερα και εχει 2 χρονια εγγυηση μην ακουω χαζομαρες, ελεος! Αν δεν θελεις razer για δικους σου λογους παρε το steelseries rival που σου προτεινα ή το logitech g400s που ειναι και ακομα πιο φτηνο απο το rival αλλα αρκετα καλο.
greg1900dz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τελικα πηρα το deathadder 2013 που ηταν στα 63 στο e-shop.gr και δεν μπορω να πω οτι εμεινα αφωνος οπως εβλεπα σε αλλα ποστ....οκ καλο ποντικι αλλα δεν ενθουσιαστηκα οσο περιμενα...
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τελικα πηρα το deathadder 2013 που ηταν στα 63 στο e-shop.gr και δεν μπορω να πω οτι εμεινα αφωνος οπως εβλεπα σε αλλα ποστ....οκ καλο ποντικι αλλα δεν ενθουσιαστηκα οσο περιμενα... Τι περιμενες δηλαδη?
selianx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι περιμενες δηλαδη? NO LAG JUST FRAG L33T EZ KILL EZ LIFE. SUCH DPI.MANY ACCELERATION.WOW Δεν άντεξα. Κάτσε βρε να το συνηθίσεις πρώτα, να κάνεις ότι ρυθμίσεις χρειάζονται -όπως σε βολεύουν-, και μετά βγάζεις συμπεράσματα. Προσωπικά πιστεύω ότι θες κάμποσες ώρες gameplay για να το φέρεις και να έρθει στα μέτρα σου, κάθε αρχή και δύσκολη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα