Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρκετά καλά τροφοδοτικα αλλά είναι μικρα.

εντάξει φτάνουν για τον υπολογιστή μου αλλά θέλω το τροφοδοτικο να δουλεύει ρελαντί σε κατάσταση gaming και επεξεργασία βίντεο !

γιαυτό πήρα 750αρι. και διάλεξα χρυσή έκδοση για να βγάζει αμπερ !

Δημοσ.

δεν ανοίγω καινούριο θεμα. θα συνεχίσω εδω για να μην γεμίζουμε το site με καινούρια θέματα.

λοιπον εβαλα το καινουριο τροφοδοτικο επανω αλλα πρεπει να εχω και προβλημα στην μητρικη ( gigabyte 990XA rev1 )

ο υπολογιστής διχνει οτι παει να ξεκινήσει αλλα δεν κανει ουτε μπιπ ουτε τιποτα !!!!

απ οτι καταλαβαινω μενει στον ελεγχο bios και σταματάει εκει, ουτε εικόνα εχω στην οθονη ουτε τιποτα !!! 

εκανα reset bios, εβγαλα την μπαταρια για μιση ωρα περιπου και το τροφοδοτικο εκτως ρευματος.

τα ξανα βαζω ολα οπως ηταν αλλα τιποτα παλυ !!! το ιδιο προβλημα.

αλλαζω καρτα γραφικων μπας και ειναι εκει το προβλημα αλλα παλι τιποτα, παιζω με τις μνημες στις θυρες της μητρικης αλλα παλι τιποτα. 

τα βγαζω ολα απο πανω και αφυνω μονο επεξεργαστη και μητρικη αλλα παλι τιποτα ουτε μπιπ ουτε κατι διαφορετικο.

και η ολλη μ@λ@κι@ στην υποθεση ειναι οτι η μητρικη ειχε εγγυηση μεχρι 24-5-2014. ηταν αγορασμένη απο πλαισιο 24-5-2011 !!!

απ οτι ξερω αυτη η μητρικη εχει dual bios. μπως το ξεμπλοκερνουμε ????

Δημοσ.

Εφόσον η τελευταία αλλαγή που έκανες ήταν το τροφοδοτικό, τότε κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα. Βγάλε και ξαναβάλε όλα τα βίσματα και σιγουρέψου ότι μπήκαν σωστά. Το 4+4 της cpu να προσέξεις. Μη βάλεις το 6+2 της pcie. Aν έχεις κρατήσει το παλιό τροφοδοτικό δοκίμασε και με αυτό για να σιγουρευτείς. Αν δεν δείς κάτι, τότε κοιτάς μητρική. Επίσης, τσέκαρε την τροφοδοσία της κάρτας να μπήκε σωστά.

Δημοσ.

Εφόσον η τελευταία αλλαγή που έκανες ήταν το τροφοδοτικό, τότε κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα. Βγάλε και ξαναβάλε όλα τα βίσματα και σιγουρέψου ότι μπήκαν σωστά. Το 4+4 της cpu να προσέξεις. Μη βάλεις το 6+2 της pcie. Aν έχεις κρατήσει το παλιό τροφοδοτικό δοκίμασε και με αυτό για να σιγουρευτείς. Αν δεν δείς κάτι, τότε κοιτάς μητρική. Επίσης, τσέκαρε την τροφοδοσία της κάρτας να μπήκε σωστά.

λοιπον, το corsair το άφησα μονο με το 24απινο και με το 8πινο για την μητρική και επεξεργαστή.

με το παλιο τι να κανω ? παει χαλασε !!!!  ασε που δεν κανουν τα καλωδια 24pin + 8pin ειναι ενσωματομενα στα τροφοδοτικα !!!

δεν γινεται να βγουν !!!!

την τροφοδοσια της καρτας τη ν εχω οκ 2Χ6pin pci-exp. ασε που εβαλα και αλλη καρτα γραφικων επανω η οποια θελει 1 μονο φισακι 6απινο.

εβαλα και την καρτα γραφικων σε αλλη pci-exp μπας και χαλασε η θύρα αλλα παλι τα ιδια. 

και εχω βγαλει τα παντα πανω απ την μητρικη !!!

ουτε ποντικι εχει επανω ουτε πληκτρολόγιο ουτε κατι σε usb, ακομα και τα usb απ το κουτι τα εχω βγαλει !!! 

απλα μενει κολιμενη στον ελεγχο του bios !!! κατι με το bios παιζει !!! ουτε μπικ κανει !!! 

τον παταω να παρει μπροστα, αρχιζει να δουλευει hdd + dvd και μετα τιποτα !!! το κανει αυτο κανα 2 φορες και μετα μενει εκει!!!

η το bios εχει χαλασει απ την μητρικη η το sb chipset, γιατι εχω εστειασει το προβλημα εκει απ το τροφοδοτικο που ειχε χαλασμενη εξοδο στο 24απινο της μητρικης την εξοδο των 5v+ που ειναι για τα usb !!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...