mustang Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 παιδες καλημερα...πως μπορω να επιλεξω ας πουμε μια προταση σε ενα κειμενο,σε windows tablet?? εννοω πως χειριζομαι τι γραφιδα?? ευχαριστω...
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 με την γραφιδα(digitizer) απλα τη περνας πανω απο την προταση που θες να μαρκαρεις. Με το δακτυλο πατας πανω στην πρωτη λεξη της προτασης(ΟΧΙ παρατεταμενα) και μετα με βαση τους μικρους κυκλους δεξια&αριστερα σειρεις με το δακτυλο προς την πορεια που θες!
mustang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν μου εμφανιζει μικρους κυκλους σε ενα κειμενο στο ιντερνετ...μου τους εμφανιζει μονο στα office,pdf και γενικα σε εφαρμογες...οχι σε κειμενα ιντερνετ..αυτο ειναι το θεμα..
ektor7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) mustang, on 03 Jun 2014 - 08:36 AM, said:mustang, on 03 Jun 2014 - 08:36 AM, said:mustang, on 03 Jun 2014 - 08:36 AM, said:ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν μου εμφανιζει μικρους κυκλους σε ενα κειμενο στο ιντερνετ...μου τους εμφανιζει μονο στα office,pdf και γενικα σε εφαρμογες...οχι σε κειμενα ιντερνετ..αυτο ειναι το θεμα.. Σε κειμενο σε φορουμ οπως εδω στο insomnia στα εμφανιζει? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα