AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχω αυτο το κινητο και μπορω να συνδεθω στο φορουμ.Μπορω να ανοιξω καινουριο θεμα και να πατησω like αν θελω σε καποιο ποστ.Βασικα δεν μου το εμφανιζει like αλλα με 1 συμβολο V.Και δεν ειμαι σιγουρος αν οντως ειναι like.Επισης εφοσον ποσταρω καποιο καινουριο θεμα δεν μου εμφανιζει επιλογη για επεξεργασια αλλα ουτε για απαντηση με παραθεση σε ποστ αλλου μελους. Το κινητο εχει λειτουργικο(Ο Θεος να το κανει) Bada 1.1 και browser Dolfin V 2.0.Το ειχα συνδεσει με το PC μεσω Samsung Kies και εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου.Δοκιμασα στις ρυθμισεις του ιντερνετ τα παντα αλλα χωρις αποτελεσμα. Ομως πχ σε αλλο φορουμ μπορω να απαντησω με παραθεση,νομιζω και να κανω επεξεργασια του θεματος που ποσταρα.Οποτε ειναι σαν να δειχνει οτι το κινητο δεν ειναι συμβατο με το φορουμ?Απο τι εξαρταται αυτη η ασυμβατοτητα? ΥΓ.Πρεπει να αγορασω 1 smartphone της προκοπης γιατι με εχει κουρασει αυτο.
veteranos123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν είναι θέμα του κινητού αλλά πρόβλημα της εφαρμογής του "insomnia". Σε λίγο καιρό αναμένεται νέα έκδοση της εφαρμογής σύμφωνα με την διαχείρηση 1
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μολις τωρα ανακαλυψα οτι για να μπορω να κανω ολα τα παραπανω επρεπε να πατησω στο τελος της σελιδας την επιλογη πληρης εκδοση αφου πρωτα ομως εχω ενεργοποιησει την επιλογη Java script. Επισης με την επιλογη αυτη μου εμφανιζει πανω πανω στην σελιδα μενου πχ για να μπω στο προφιλ μου η να δω τα μυνηματα στα οποια εχω ποσταρει η εχω ανοιξει,οπως δηλαδη και στο PC. Το μονο κακο ειναι οτι πατωντας την επιλογη πληρης εκδοση η σελιδα δεν προσαρμοζεται στην οθονη του κινητου οπως πριν και πρεπει να σκρολαρω αριστερα δεξια.Οποτε δεν ειναι θεμα ασυμβατοτητας.Απο οσο γνωριζω απο αλλο site που ειχα το ιδιο προβλημα με το scroll αριστερα δεξια με την τελευταια αναβαθμιση που εκαναν η σελιδα τους προσαρμοζεται στο κινητο μου κανονικα.Και η οθονη του ειναι μολις 3,2 ".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα