Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλο μηνα να εχουμε.Ασχολουμε με την μουσικη και συνυθως οταν παιζω το τραβαω βιντεο.Θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα το οποιο θα μου επιτρεπει να επεξεργαζομαι την αναλυση και να βαζω καποια εφε καθως και να συχγρονιζω την εικονα με τον ηχο.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Την ανάλυση δεν μπορείς να την επεξεργαστείς. Αν εννοείς να βελτιώσεις κάπως την εικόνα τότε ναι, μπορείς.

Βασικά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Για αρχή δοκίμασε με το movie maker των windows και δες αν σε βολεύει.

Αν όχι τότε θα πας σε πλήρη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο. Κάποια σχετικά απλά (όσο μπορείς να τα πεις απλά) στη χρήση για αρχάριους είναι το cyberlink power director και το corel video studio. Μετά είναι sony vegas, adobe premiere elements, pinnacle studio αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

Την ανάλυση δεν μπορείς να την επεξεργαστείς. Αν εννοείς να βελτιώσεις κάπως την εικόνα τότε ναι, μπορείς.

Βασικά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Για αρχή δοκίμασε με το movie maker των windows και δες αν σε βολεύει.

Αν όχι τότε θα πας σε πλήρη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο. Κάποια σχετικά απλά (όσο μπορείς να τα πεις απλά) στη χρήση για αρχάριους είναι το cyberlink power director και το corel video studio. Μετά είναι sony vegas, adobe premiere elements, pinnacle studio αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν είναι δωρεάν.

Κρακαρισμενα ομως μπορω να τα βρω σωστα?

Δημοσ.

Κρακαρισμενα ομως μπορω να τα βρω σωστα?

ναι μπορεις να τα βρεις...αν θες δοκιμασε το CyberLink PowerDirector 12 που ειναι εξισου καλο με τα αλλα (Sony Vegas,Adobe Premiere)...σε περιπτωση που θες να κατεβασεις καποιο απο αυτα διαβασε οδηγιες πρωτα οπωσδηποτε!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια κι εγω θελω καποιο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο για να βγαζω τις διαφημησεις απο ενα εργο στην τηλεοραση, πιο ειναι το πιο απλο; και ενα προγραμμα για επεξεργασια  εικονας το οποιο να κυριως να μου φτιαχνει την φωτογραφια οταν ειναι θωλή εκτος απο photoshop κατι το οποιο να ειναι ευκολο στη χρηση

ευχαριστω

Δημοσ.

Απλά για να κόβεις διαφημίσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το avidemux. Μαρκάρεις με Α και Β από τα εικονίδια στο κάτω μέρος το σημείο που θέλεις να κόψεις και πατάς delete. Επαναλαμβάνεις και όταν τελειώσεις σώζεις με Video & Audio στο Copy και output στο ίδιο format που είναι το αρχικό βίντεο (να βάλεις και την κατάληξη στο όνομα αρχείου γιατί το demux δεν την προσθέτει αυτόματα). Το σώσιμο είναι ταχύτατο με αυτήν τη διαδικασία και δεν έχει καθόλου απώλειες.

Για φωτογραφίες μπορείς να δεις τα δωρεάν Irfan view και faststone viewer.

Δημοσ.

για προγραμα επεξεργασιας βιντεο αυτο ειναι ελευθερο; το avidemux με το pinacle δεν γινεται δουλεια; ή ειναι πιο δυσκολο

Δημοσ.

Το avidemux είναι εντελώς δωρεάν.

Στο pinnacle γίνεται δουλειά αλλά είναι ποιο δύσκολο στη χρήση του συν το ότι θα κάνει re-encode το βίντεο κατά το σώσιμο (έτσι νομίζω, αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Στο demux η δουλειά θα γίνει πολύ γρήγορα και χωρίς καμία απώλεια σε ήχο και βίντεο, εφ όσον δεν θέλεις να κάνεις επιπλέον αλλαγές. Αν θέλεις μόνο να κόψεις διαφημίσεις τότε δεν θέλεις κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ  το VideoPad editor.. σπασμένο αλλά καλό 
Θέλει λίγο ζόρι στην αρχή (όπως όλα τα προγράμματα πιστεύω) μέχρι να το μάθεις αλλά κάνει το 80% τον επαγγελματικών πραγμάτων επεξεργασίας βίντεο.
Υπάρχουν και διάφορα videaκια με οδηγίες στο youtube.

Τα εφέ που έχει είναι επαρκή και θεωρό οτι αξίζει τον κόπο...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα video editing προγράμματα όπως το pinnacle και το videopad είναι ότι εφαρμόζουν επανακωδικοποίηση στο βίντεο ακόμα και όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Τουλάχιστον έτσι κάνει το videopad που το έχω δοκιμάσει, για το pinnacle δεν ξέρω σίγουρα αλλά φαντάζομαι θα το κάνει και αυτό.

Για μια τόσο απλή δουλειά όπως αυτό που θέλει ο Panos (να κόψει τις διαφημίσεις από ένα έργο), το demux είναι κορυφαίο, ταχύτατο και χωρίς καμία απώλεια στο αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...