ReputGlory1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 έχω βρει αυτόν http://www.e-shop.gr/samsung-stshx-m151tcb-m3-portable-15tb-usb30-p-PER.306087. Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτή την τιμή εκεί στα 1.5-2tb;
skoulas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Βαζοντας τον κωδικο 1423 η τιμη πεφτει 74.9ευρο...ειναι στο τελευταιο newsletter...απο μια γρηγορη ερευνα νομιζω ειναι ο πιο φθηνος...
skoulas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν ανεβεις στα 100ευρο μπορεις να παρεις 2Tb (ειδα 1-2 δισκους απο πλαισιο)...αυτο εξαρταται απο τις αναγκες σου και την οικονομικη δυνατοτητα... Οσο για το "καλυτερος" που ειπες ειναι καθαρα θεμα τυχης...μπορει να παρεις εναν δισκο και να "πεθανει" σε 3 ημερες....να σου τον αντικαταστησουν με ΙΔΙΟ και να σου κρατησει μια ζωη...Αψυχα μηχανηματα με προσωπικοτητα τους χαρακτηριζω εγω...Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να του συμβει...γι'αυτο το λογο τα σημαντικα αρχεια παντα σε 2-3 διαφορετικους δισκους/dvd/cloud κτλ... Ενας "ετοιμος" δισκος (σαν αυτον που κοιτας...) δεν σου δινει πολλες δυνατοτητες στο να σωσεις τα δεδομενα αν αποφασισει να παραδωσει το πνευμα του...Μπορεις να φτιαξεις εσυ εναν (2.5αρη εσωτερικο 1.5-2.0Τb + μια ποιοτικη θηκη) αλλα το κοστος ανεβαινει...παλι λοιπον καταληγουμε στο αρχικο που σου εγραψα (εξαρταται απο τις αναγκες σου και την οικονομικη δυνατοτητα...) Προσωπικα θα σου προτεινα πρωτα να δεις τις αναγκες σου...Πχ σου ειναι απαραιτητη αυτη η χωρητικοτητα;Για τη χρηση τον θες;Θα σου ειναι χρησιμη η φορητοτητα ή θα μπορουσε να βολεψει και ενας 3.5αρης; και μετα παμε στα χρηματα αλλο 70ευρο αλλο εως 80ευρο και αλλο 100ευρο... 1
ReputGlory1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 θέλω εκεί γύρω στα 70-80€. Με ενδιαφέρει πολύ να είναι 2.5 επειδή το παίρνω μαζί μου
skoulas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Σε ποσο λοιπον μεχρι 80ευρο 2.5αρη δισκο δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο αυτη τη στιγμη...1.5 Tb και 3 ΧΡΟΝΙΑ εγγυηση... Προσωπικα θεωρω μονοδρομο αυτη την επιλογη (και για συγκριση Site: skroutz )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα