bost7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Εδω και λιγες μερες ειμαι στην αναζητηση οθονης, με μπατζετ 200-250 ευρω. Η κυρια χρηση θα ειναι προγραματα οπως Photoshop/Illustrator, και web design. Ευχαριστω.
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html
bost7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτην κοιταζα και εγω μολις τωρα. Αξιζει η υπερβαση για να πας σε κατι του στυλ https://www.skroutz.gr/s/2096745/Asus-PA248Q.html ? (Η υπερβαση η οικονομικη).
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πρέπει να έχουν το ίδιο panel αυτές οι δύο δεν είμαι σίγουρος αλλά όπως και να έχει θα είσαι ευχαριστημένος όποια και να διαλέξεις , αν έχεις την δυνατότητα τα τις δεις από κοντά ακόμα καλύτερα
bost7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κατι τελευταιο, το 60 Hz θα με κρατησει πισω σε κατι? Οπως και ο χρονος αποκρισης 8m? Επισης μια Philips 220VW πια ειναι η λογικη τιμη να την πουλησω?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγω θα ελεγα να κανεις την υπερβαση γιατι η συγκεκριμενη ειναι αρκετα διασημη μεταξυ designers. Αν δουλευεις επαγγελματικα καλυτερα πηγαινε στην PA249Q η οποια ειναι τρομερη. Συνηθως οι designers δεν εχουν θεμα στην αγορα ακριβου εξοπλισμου γιατι σε μικρο χρονικο διαστημα κανουν αποσβεση αλλα αν δεν ανηκεις στην κατηγορια των επαγγελματιων ή εισαι ανεγος τοτε η PA248Q θα κανει μια χαρα την δουλεια
bost7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγω θα ελεγα να κανεις την υπερβαση γιατι η συγκεκριμενη ειναι αρκετα διασημη μεταξυ designers. Αν δουλευεις επαγγελματικα καλυτερα πηγαινε στην PA249Q η οποια ειναι τρομερη. Συνηθως οι designers δεν εχουν θεμα στην αγορα ακριβου εξοπλισμου γιατι σε μικρο χρονικο διαστημα κανουν αποσβεση αλλα αν δεν ανηκεις στην κατηγορια των επαγγελματιων ή εισαι ανεγος τοτε η PA248Q θα κανει μια χαρα την δουλεια Δινει αρκετα παραπανω πραγματα που δικαιολογουν την τιμη?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ειναι Calibrated ειδικα για designers και photographers, ειναι ρυθμισμενη να πιανει ολα τα χρωματα απο sRGB και η 249 εχει και adobe RGB. Αυτο σημαινει οτι θα εχει οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα χρωματα γινεται. Η 249 εχει 4 θυρες usb 3.0 και ειδικα templates για μετρημα κλπ. κοιτα στο 1:09 1
bost7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν δεν ξέφευγε τόσο η τιμή απτό μπάτζετ θα την έπαιρνα. Προσωπικά τα USB και τα μεγέθη με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το μόνο που θα ένοιαζε είναι τα χρώματα
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν δεν ξέφευγε τόσο η τιμή απτό μπάτζετ θα την έπαιρνα. Προσωπικά τα USB και τα μεγέθη με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το μόνο που θα ένοιαζε είναι τα χρώματα Ρίξε μια ματιά και στη φθηνότερη και μικρότερη PΑ238Q. 1
bost7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είμαι ανάμεσα σε αυτήν που μου πρότεινες και στην Dell που προτάθηκε πιο πάνω. (u2412). Μάλλον κλείνω λίγο πιο πολύ προς την Dell.
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πολύ καλή η Dell αλλά για σένα κάνει περισσότερο η Asus αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα