Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εδω και λιγες μερες ειμαι στην αναζητηση οθονης, με μπατζετ 200-250 ευρω.

Η κυρια χρηση θα ειναι προγραματα οπως Photoshop/Illustrator, και web design.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πρέπει να έχουν το ίδιο panel αυτές οι δύο δεν είμαι σίγουρος αλλά όπως και να έχει θα είσαι ευχαριστημένος όποια και να διαλέξεις , αν έχεις την δυνατότητα τα τις δεις από κοντά ακόμα καλύτερα  

Δημοσ.

Κατι τελευταιο, το 60 Hz θα με κρατησει πισω σε κατι? Οπως και ο χρονος αποκρισης 8m? 

Επισης μια Philips 220VW πια ειναι η λογικη τιμη να την πουλησω?

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να κανεις την υπερβαση γιατι η συγκεκριμενη ειναι αρκετα διασημη μεταξυ designers. Αν δουλευεις επαγγελματικα καλυτερα πηγαινε στην PA249Q η οποια ειναι τρομερη. Συνηθως οι designers δεν εχουν θεμα στην αγορα ακριβου εξοπλισμου γιατι σε μικρο χρονικο διαστημα κανουν αποσβεση αλλα αν δεν ανηκεις στην κατηγορια των επαγγελματιων ή εισαι ανεγος τοτε η PA248Q θα κανει μια χαρα την δουλεια

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να κανεις την υπερβαση γιατι η συγκεκριμενη ειναι αρκετα διασημη μεταξυ designers. Αν δουλευεις επαγγελματικα καλυτερα πηγαινε στην PA249Q η οποια ειναι τρομερη. Συνηθως οι designers δεν εχουν θεμα στην αγορα ακριβου εξοπλισμου γιατι σε μικρο χρονικο διαστημα κανουν αποσβεση αλλα αν δεν ανηκεις στην κατηγορια των επαγγελματιων ή εισαι ανεγος τοτε η PA248Q θα κανει μια χαρα την δουλεια

Δινει αρκετα παραπανω πραγματα που δικαιολογουν την τιμη?

Δημοσ.

Ειναι Calibrated ειδικα για designers και photographers, ειναι ρυθμισμενη να πιανει ολα τα χρωματα απο sRGB και η 249 εχει και adobe RGB. Αυτο σημαινει οτι θα εχει οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα χρωματα γινεται. Η 249 εχει 4 θυρες usb 3.0 και ειδικα templates για μετρημα κλπ. κοιτα στο 1:09

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ξέφευγε τόσο η τιμή απτό μπάτζετ θα την έπαιρνα. Προσωπικά τα USB και τα μεγέθη με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το μόνο που θα ένοιαζε είναι τα χρώματα

Δημοσ.

Αν δεν ξέφευγε τόσο η τιμή απτό μπάτζετ θα την έπαιρνα. Προσωπικά τα USB και τα μεγέθη με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το μόνο που θα ένοιαζε είναι τα χρώματα

Ρίξε μια ματιά και στη φθηνότερη και μικρότερη PΑ238Q.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτήν που μου πρότεινες και στην Dell που προτάθηκε πιο πάνω. (u2412).

Μάλλον κλείνω λίγο πιο πολύ προς την Dell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...