Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παραγγειλω κινητο απο κινα και αν ειναι αξιοπιστη η συναλλαγη το xiaomi mi-3 θελω να παρω και το σημαντικοτερο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα ειναι πληρως λειτουργικο στην ελλαδα με τα δυκτια και ολα αυτα ευχαριστω... βασικα τι μου προτεινεται να παρω απο κινεζικο????

Δημοσ.

η σελιδα tinydeal.com ειναι οκ??? ειδα και το xiaomi hongmi που το εχει 130 ευρω τι παιζει με εγγυσεις ξες????αν το παρω δεν θα εχει προβλημα δλδ στην ελλαδα? εκτος απο το 4g ολα θα ειναι οκ ???wifi τηλεφωνια??

Δημοσ.

δεν θα έλεγα ότι είναι αξιόπιστη κατά την γνώμη μου αλλά αξιόπιστη είναι το minideal.net και έχεις και την ασφάλεια του paypal. Βασικά με την εγγυηση εάν πάθει κάτι το στέλνεις στην κίνα και θα έχεις αναμονή 30 ημέρες περίπου.  Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα εκτός από το 4γ. 

Δημοσ.

αμα το παρω απο τη σελιδα π μ ειπες ποσο θα βγει συνολο??επειδη δεν εχω χερησημοποιησει paypal και το εχει σε δολαρια 160 δολαρια λεει μεταφορικα τι παιζει??

ειμαι αναμεσα στο xiaomi hongmi 1s και στο jiayu g4s τι προτεινεις ?

Δημοσ.

αμα το παρω απο τη σελιδα π μ ειπες ποσο θα βγει συνολο??επειδη δεν εχω χερησημοποιησει paypal και το εχει σε δολαρια 160 δολαρια λεει μεταφορικα τι παιζει??

To Xiaomi Mi3 ειναι καλυτερο και απο τα 2

Απο τα 2 που εισαι αναμεσα καλυτερο ειναι το jiayu

Δημοσ.

Θα σου βγει στρογυλά 120 ευρώ όλα μαζί και δωερεάν μεταφορικά με το απλο ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Αρκεί την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα και όχι το PayPal

εγω ποσα να βαλω δλδ?????γτ ειναι σε δολαρια και με μπερδευει λιγο οσον αφορα την μετατροπη απο την υπηρεσια και αν εχει καποιον επιπλεον δασμο το paypal ας πουμε κανει κατι 100 ευρω εγω να βαλω 120 για να παρει και το paypal καποια χρηματα σαν υπηρεσια

Δημοσ.

Ελληνικό Forum

https://xiaomi-miui.gr/

Αγορά

http://www.merimobiles.com/search.php?search_query=mi3

Προτίμησε το 64αρι $385.98

Ειναι πλήρως λειτουργικο, με ελληνικά, google play, αν θελεις με 7 δολάρια παραπάνω έρχεται και ρουταρισμενο

Υπ' όψιν για να ξέρεις δεν ΠΑΙΡΝΕΙ κάρτα μνήμης (sd)

Δημοσ.

εγω ποσα να βαλω δλδ?????γτ ειναι σε δολαρια και με μπερδευει λιγο οσον αφορα την μετατροπη απο την υπηρεσια και αν εχει καποιον επιπλεον δασμο το paypal ας πουμε κανει κατι 100 ευρω εγω να βαλω 120 για να παρει και το paypal καποια χρηματα σαν υπηρεσια

άμα κάνει την μετατροπή το paypal υπόλογισε γύρω στα 5  ευρώ εάν στη κάνει η τράπεζα δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...