The_player Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπον παιδια μου ετυχε το εξης εχθες.Απεγκατεστησα το Nav 2002 γιατι δεν ανανεωνοτανε (και μου μυριζε ιος) . Στην απεγκατασταση μου ζητησε στο τελος επανεκκινηση. Ξεκιναει λοιπον και μενει για περιπου 1 μιση ωρα στο γνωστο ...Τα Windows ανανεωνονται περιμενετε μερικα λεπτα.... Τελος παντων μπηκε .Περναω το Nav 2003 και στο τελος παλι η ιδια διαδικασια πρεπει να κανετε επανεκινηση κτλ....... Και τωρα ειναι κολλημενο 5!!!! ωρες Τα Windows ανανεωνονται περιμενετε μερικα λεπτα........!!!!! Εχω εναν Intel 1800 Mhz 40 Gb Σκληρο Δισκο 512 Mb Ram...Windows Me HELP!!!
wert Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Περίμενε άλλο λίγο και θα σου γίνουν longhorn Τόσες ώρες που περιμένεις θα μπορούσες να είχες κάνει ένα φορμάτ και να τα ανανεώσεις μόνος σου και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Το φορμάτ το βλέπω σαν μια πολύ καλή λύση στην περιπτωσή σου. Αν τώρα θέλεις μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να μπείς σε safe mode και να κάνεις επαναφορά συστήματος από εκεί αν δεν μπορείς να μπείς κανονικά. Αλλά μια ριζική ανανέωση θα ήταν ότι καλύτερο νομίζω. :wink: :idea:
Amanteous Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 mmm...ti mporei na einai??nai to formata einai mia lisi alla oxi panta...lipon emena mou ekane kati kolpa simera!!!kai ebriza kai ebriza...tls etsi kai allios 8a ekana format simera pou les kano...kai se kapoia stigmi mou bgazei ena minima sto format "Ginete apopeira na ktl ktl ..." molis to eida leo oxi re....tora!!!!Tls mou eixe xtipisei o diskos... Mia alli periptosi einai na kaneis to safe mode pou sou leei kai o filos (xereis patas to F8 ) kai gia pigaine kane apegkatastasi to nav2003 pata kai sto RUN... to msconfig kai pigaine des ti sikonoun ta XP kata tin ekinisi kai bebaia oti den to 8es to apenergopoieis....dokimase to 8a deis mia diafora sigoura....ELPIZO NA Sou li8ei to problima
The_player Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδια ευχαριστω για ολα. Φυσικα και ειχα στο μυαλο μου το format. Αλλα αυτο που εγινε ειναι ανεξηγητο..... Και με safe mode τα ιδια ακριβως εκανε..............Περιμενα.... Τελος παντων εκανα το format και ολα δουλευουν ρολοι.... (Αφου πρωτα πηρα backup 10gb mp3! :wink: ) Ευτυχως!!!!!!!!! Μολις τωρα τελειωσα .....Παντως για τους τυπους μηπως πρεπει να το ψαξουμε ..??
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 To sygekrimeno provlhma mou parousiasthke se 3 pc me xp. Kai entelws "tyhaia" se ola eftaige o Mr Nortonas... Format den ekana, apla mphka se safe mode, exafanisa to norton antivirus kai esvhsa kai olous tous fakelous tou programmatos. To systhma meta xekinhse kanonika, tou evala mcafee kai ola tzami... 8)
trad Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπόν, ακούστε και ένα άλλο καλό. Πριν κανα χρόνο βάζω Norton στα me (φτου, φτου, μακρυά απο μας!!!) και μόλις κάνω επανεκίνηση μου βγάζει μύνημα ότι δεν βρίσκει κάποια απαραίτητα για τα windows αρχεία. Πάω add/remove progams και αυτός ο αλήτης (ο Νοrton) πουθενά. Πάω να σβύσω ότι αρχείο έβαλε μέσα στον σκληρό με το χέρι και μανέψτε τι είδα... ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ C ΚΕΝΟ!!! η' τουλάχιστον δεν μου έδειχνε τίποτα!!! Τα κλασικά... backup->format... κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.