Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια lg flatron w2243s η οποία απ' όσο ξέρω είναι στα 60hz. Πρόσφατα αγόρασα μία gtx 770 και σε παιχνίδια όπως battlefield 3 που παίζω Online σε ανάλυση 1920χ1080 έχω γύρω στα 100 fps. Ήθελα να ρωτήσω μιας και η οθόνη μου είναι παλιά, αν αξίζει να την πουλήσω, μιας και την θέλει ένας φίλος μου για να προχωρήσω σε αγορά μιας καινούριας, πιθανώς 100-140 hz. Η αλήθεια είναι οτι έχω κάνει μια έρευνα αγοράς, όμως είναι λίγο ακριβές για τα λεφτά που θέλω να διαθέσω. Επίσης, υπάρχει κάποια γύρω στα 200 euros που θα προτείνατε για gaming?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε.Τι θα έλεγες για αυτές; http://www.skroutz.gr/s/3317123/Asus-VS247H-P.html

http://www.skroutz.gr/s/4370296/BenQ-RL2455HM.html

Cpu --------------- i5 2500K

Mobo--------------Gigabyte z68x ud4 b3

VGA----------------770 GTX

Δημοσ.

Υπαρχει η AOC G2460PQU (24" 1080p 144Hz) στα 299 ευρω.
Αλλα χανει αρκετα σε ποιοτητα απεικονισης χρωματων, αντιθεσεις και οπτικες γωνιες απο την U2414H.
Κερδιζει ομως στην ποιοτητα εικονας πανω σε (γρηγορη) κινηση.
Επισης υπαρχει η ASUS VG248QE (24" 1080p 144Hz 3D) στα 339 ευρω, η οποια ειναι καλυτερη απο την AOC σε ολα αυτα που προανεφερα, χωρις βεβαια να πλησιαζει την U2414H και παλι. Επισης υποστηριζει και Nvidia 3D Vision 2.

Και τελος η Benq XL2411Z (24" 1080p 144Hz) την οποια μολις ειδα οτι ενα καταστημα του Skroutz την εχει 287 ευρω αυτη τη στιγμη. Η τιμη της στο e-shop ειναι 349 ευρω γι αυτο και την εβαλα τελευταια.

Κατι πιο οικονομικο στα 120/144Hz δεν υπαρχει απ' οσο γνωριζω.
Επισης και τα τρια αυτα monitors (και κυριος το BenQ) θα χρειαστουν ενα καλο calibration για να "βγαλουν" καλη και σωστη εικονα. Σε αντιθεση με το U2414H για παραδειγμα, το οποιο ερχεται καλιμπραρισμενο απο το εργοστασιο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους, ειδικά τον Millennium για τις προτάσεις του. Αγόρασα την dell p2314h και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή στα λεφτά της! Επίσης την έκανα να δουλεύει στα 80 hz.

Δημοσ.

Η τελευταία BenQ παραεισαγωγή είναι από κεί;

Δεν μπορουμε να ξερουμε αν το συγκεκριμενο καταστημα προμηθευεται απο την Ελληνικη αντιπρωσοπια ή π.χ. την Ιταλικη ή την Πολωνικη αντιπροσωπια. To ιδιο υσχιει και για το e-shop, και για καθε αλο καταστημα.

Ουτε και ειναι προβλημα αυτο. Η οθονη εχει κανονικα 3 χρονια εγγυηση απο το καταστημα ΚΑΙ απο την ιδια την BenQ.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους, ειδικά τον Millennium για τις προτάσεις του. Αγόρασα την dell p2314h και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή στα λεφτά της! Επίσης την έκανα να δουλεύει στα 80 hz.

Πως την εκανες να δουλευει στα  80???απ'οτι βλεπω 60hz ειναι.Δεν το ειδα νωριτερα το ποστ.αν θες Gaming monitor (και ειδικα για fps)πας σε asus vg24qe η benq xl2411z .εγω εχω την asus  ολα τα αλλα ειναι για να γινεται κουβεντα.

Δημοσ.

Overclock εκανε λογικα το refresh rate της οθονης με custom resolution. Δεν ειναι καλη ιδεα ομως γιατι θα πηδαει frames στα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...