johngikas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλησπερα θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας. Ηθελα να βαλω τα WIN 7 64bit επανω σε 32bit κ το εκανα αλλα εσβησα τα αρχεια μου ολα. Αυτο που με νοιαζει κ με απασχολει ειναι οι φοτο γτ ειναι πολυ σημαντικα. Μπηκα στο forum διαβασα παρομοια θεματα κ κατεληξα στο recovery my files. Moυ τα βρηκε αλλα το θεμα ειναι οτι θελει καποιο serial το οποιο δεν το εχω. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμα που να ειναι free? thx!!
johngikas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αδερφε σευχαριστω που απαντησες αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο αυτο.. ειμαι κ αρχαριος στο θεμα υπολογιστη. κατι ποιο ευκολο δεν υπαρχει?
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Απο τι στιγμη που εγραψες απο πανω και δεν εσβησες μονο............ παει το κορμι πατριωτη........
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το recuva. Αλλα δυσκολα τα πραγματα αφου εχεις γραψει απο πανω.
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, πήρες το πρώτο σκληρό μάθημα στους υπολογιστές. ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ BACKUP ΑΠΌ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΣΚΟ. Δοκίμασε με το recuva που είναι δωρεάν αλλά αν έγραψες στον ίδιο δίσκο τότε χλωμά τα πράγματα και ότι κι αν βρεις μάλλον δεν θα δουλεύει. Υπ' όψιν ότι η επαναφορά γίνεται υποχρεωτικά σε άλλο δίσκο ή σε usb stick (αν έχει αρκετό ελεύθερο χώρο) και ποτέ στον ίδιο δίσκο. Μια περίπτωση να σωθείς είναι αν, όταν πέρασες τα 64άρια πάνω από τα 32άρια, δεν διέγραψες τον δίσκο κάνοντας διαμόρφωση. Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον θα σε ειδοποίησε ο installer των windows ότι θα κρατηθούν τα αρχεία των χρηστών στον δίσκο και ίσως να στα έβαλε σε κάποιον φάκελο. Κάνε αναζήτηση σε όλο τον δίσκο για *.jpg και δες αν σου βρει πουθενά μαζεμένες φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα