Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κολλήσει στην επιλογή gaming keyboard. Έχω βρει τρία πληκτρολόγια σε προσιτή τιμή. Συγκεκριμένα: 

Τι λέτε; Προτείνεται μήπως κάτι άλλο;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μου φαίνονται λίγο ψεύτικα και κακής ποιότητος. 

Θα σου προτεινα να μην παρεις turbo-x
Αν εχεις σφιχτο budget κοιτα κατι τετοιο: http://www.e-shop.gr/sharkoon-skiller-p-PER.804610

Αν θες φωτιζομενο ισως κατι τετοιο: http://www.e-shop.gr/natec-nkg-0554-genesis-rx22-backlight-gaming-keyboard-p-PER.572301

τι λες για τα turbo-x. Ποιο είναι το καλύτερο;; 

Δημοσ.

Τα turbo x είναι ψεύτικα και κάκιστης ποιότητας. Φτηνές κινεζιες που πλασάρει το πλαίσιο και καλά για αξιόπιστη μάρκα. Μην κάνεις το μεγάλο λάθος να αγοράσεις οτιδήποτε από αυτή την επωνυμία γιατί θα κλάψεις τα λεφτά σου

• Like 5
Δημοσ.

Μακριά από Turbo-x προϊόντα, δεν είναι τα μόνο λεφτά που θα δώσεις για την κινέζικη μούφα, αλλά η ταλαιπωρία που θα τραβήξεις σε service και πίπες του plaisiou.

Checkare το Devastator που είπε ο φίλος από πάνω και περιέχει και ποντίκι σε καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα ρε μας trollαρεις??

σε φτηνo αυτο 

http://www.skroutz.gr/s/3985657/CoolerMaster-Devastator.html

Απίστευτο πληκτρολόγιο. Αυτό θα πάρω. Ευχαριστώ για την συμβουλή.
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα ρε μας trollαρεις??

σε φτηνo αυτο 

http://www.skroutz.gr/s/3985657/CoolerMaster-Devastator.html

Με έψησες με το Devastator. Έχω αυτή την στιγμή Razer Arctosa πληκτρολόγιο και Razer Abyssus. Με το ποντίκι είμαι ευχαριστημένος αλλά το πληκτρολόγιο δεν μου αρέσει πλέον. Είναι καλά αυτά τα 2 για να τα αντικαταστήσω? Αν κρατήσω κάτι από αυτά που έχω σκοπεύω να δώσω ένα από τα 2 στον αδερφό μου για να μην έχει microsoft σαχλαμάρες :P

Δημοσ.

Με έψησες με το Devastator. Έχω αυτή την στιγμή Razer Arctosa πληκτρολόγιο και Razer Abyssus. Με το ποντίκι είμαι ευχαριστημένος αλλά το πληκτρολόγιο δεν μου αρέσει πλέον. Είναι καλά αυτά τα 2 για να τα αντικαταστήσω? Αν κρατήσω κάτι από αυτά που έχω σκοπεύω να δώσω ένα από τα 2 στον αδερφό μου για να μην έχει microsoft σαχλαμάρες :P

Φίλε Rubber dome είναι και τα 2 διαφορά δεν θα δεις στην αίσθηση...

• Like 1
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν αξιζει να το αντικαταστησεις, το ποντικι ομως ναι :P Μια φορα ειχα πιασει στα χερια μου το abyssus mirror σε εναν φιλο μου και μου φανηκε πραγματικο ψευτικο! Ποιοτητα κατασκευης για πεταμα, πραγματικα!(σορρυ :P

Ισως να ειμαι συνηθισμενος με το deathadder που μου φανηκε τοσο μουφα, δεν ξερω...Anyway bottom line αν θες να αλλαξεις κατι αλλαξε το ποντικι σου και κοιτα για steelseries rival, deathadder 2013, logitech g400s, roccat kone pure.

ps: Αν και πιστευω ο λογος "δεν μου αρεσει πλεον" δεν ειναι λογος για να αλλαξεις κατι.Μην νομιζεις οτι αν αλλαξεις το keyboard ή το mouse θα παιζεις καλυτερα...Ειναι για ψυχολογικους και μονο λογους..

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν αξιζει να το αντικαταστησεις, το ποντικι ομως ναι :P Μια φορα ειχα πιασει στα χερια μου το abyssus mirror σε εναν φιλο μου και μου φανηκε πραγματικο ψευτικο! Ποιοτητα κατασκευης για πεταμα, πραγματικα!(σορρυ :P)

Ισως να ειμαι συνηθισμενος με το deathadder που μου φανηκε τοσο μουφα, δεν ξερω...Anyway bottom line αν θες να αλλαξεις κατι αλλαξε το ποντικι σου και κοιτα γίνεταα steelseries rival, deathadder 2013, logitech g400s, roccat kone pure.

ps: Αν και πιστευω ο λογος "δεν μου αρεσει πλεον" δεν ειναι λογος για να αλλαξεις κατι.Μην νομιζεις οτι αν αλλαξεις το keyboard ή το mouse θα παιζεις καλυτερα...Ειναι για ψυχολογικους και μονο λογους..

Το ποντίκι ναι είναι αρκετά πλαστικουρα. Αλλά δεν με ενοχλεί προσωπικά αυτό. Η ταχύτητα του μου φτάνει. Παίζω λίγο παραπάνω από 1800 dpi και 100 hz και το έχω συνηθίσει μια χαρά. Πραγματικά όταν το βάζω στο 3600 δεν μπορώ, πάει πολύ γρήγορα.

Αν θεωρείς το ποντίκι πλαστικουρα μάλλον δεν έχεις πιάσει το πληκτρολόγιο :P. Είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρω πως πρόκειται να μου αλλάξει το gaming αλλά θα το ήθελα για ψυχολογικούς και αισθητικους λόγους. Ένα με led φωτάκια σε τέτοια τιμή θα ήταν μια χαρά. Δυστυχώς τα μηχανικά παραείναι ακριβά για μένα. Ίσως στο μέλλον αν βολέψει...

Αλλά γενικά πληκτρολόγιο ποντίκι δε χρησιμοποιώ σε κάθε game. Είναι αρκετά που προτιμώ να παίζω και με χειριστήριο. Οπότε 50+ ευρώ για το κάθε εξάρτημα μου φαίνονται λίγο πολλά.

Αλήθεια εσείς σε πόσα dpi παίζετε; παραπάνω από μένα; πως τα καταφερνετε :P

Φίλε Rubber dome είναι και τα 2 διαφορά δεν θα δεις στην αίσθηση...

Ο μηχανισμός των πλήκτρων να φανταστώ λέγεται έτσι;
Δημοσ.

Το ποντίκι ναι είναι αρκετά πλαστικουρα. Αλλά δεν με ενοχλεί προσωπικά αυτό. Η ταχύτητα του μου φτάνει. Παίζω λίγο παραπάνω από 1800 dpi και 100 hz και το έχω συνηθίσει μια χαρά. Πραγματικά όταν το βάζω στο 3600 δεν μπορώ, πάει πολύ γρήγορα.

Αν θεωρείς το ποντίκι πλαστικουρα μάλλον δεν έχεις πιάσει το πληκτρολόγιο :P. Είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρω πως πρόκειται να μου αλλάξει το gaming αλλά θα το ήθελα για ψυχολογικούς και αισθητικους λόγους. Ένα με led φωτάκια σε τέτοια τιμή θα ήταν μια χαρά. Δυστυχώς τα μηχανικά παραείναι ακριβά για μένα. Ίσως στο μέλλον αν βολέψει...

Αλλά γενικά πληκτρολόγιο ποντίκι δε χρησιμοποιώ σε κάθε game. Είναι αρκετά που προτιμώ να παίζω και με χειριστήριο. Οπότε 50+ ευρώ για το κάθε εξάρτημα μου φαίνονται λίγο πολλά.

Αλήθεια εσείς σε πόσα dpi παίζετε; παραπάνω από μένα; πως τα καταφερνετε :P

Ο μηχανισμός των πλήκτρων να φανταστώ λέγεται έτσι;

Εγω απο την αλλη παιζω με 800dpi, δεν σημαινει οτι με οσο πιο πολυ dpi παιζεις τοσο καλυτερος παιχτης εισαι! Πραγματικα δεν εχω δει pro gamer που να παιζει με πανω απο 800 !!

Αν θελεις οπωσδηποτε να αλλαξεις keyboard-mice κοιτα σε αυτα:

http://www.skroutz.gr/s/408863/Gigabyte-K8100.html

http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html

Αυτα που εχεις στο ξαναλεω δεν αξιζει να τα αλλαξεις! Ισως μονο το mice...

Το gigabyte ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα του εχει και anti ghosting, το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δν ειναι μηχανικο...Οποτε αν θελεις να παρεις κατι καινουριο παρε και κατι καλυτερο...Γιατι αμα αλλαξεις αυτα που εχεις για το cm storm bundle παιρνεις πολυ χειροτερα!

Δημοσ.

Α είναι χειρότερα από αυτά που έχω δηλαδή; τότε δεν αξίζει η αλλαγή. Αντε πες ότι για keyboard μαζεύω μια λεφτά και δίνω ένα 80αρι για μηχανικό. Ένα άλλο ποντίκι τι παραπάνω θα μου προσφέρει αφού δε νομίζω να αξιοποιήσω τα παραπάνω dpi και αυτό που έχω έχει ήδη 1000hz; μόνο έξτρα κουμπιά δε έχει που δε με καίνε και όλας. Θα προτιμούσα τα έξτρα κουμπιά στο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Α είναι χειρότερα από αυτά που έχω δηλαδή; τότε δεν αξίζει η αλλαγή. Αντε πες ότι για keyboard μαζεύω μια λεφτά και δίνω ένα 80αρι για μηχανικό. Ένα άλλο ποντίκι τι παραπάνω θα μου προσφέρει αφού δε νομίζω να αξιοποιήσω τα παραπάνω dpi και αυτό που έχω έχει ήδη 1000hz; μόνο έξτρα κουμπιά δε έχει που δε με καίνε και όλας. Θα προτιμούσα τα έξτρα κουμπιά στο πληκτρολόγιο.

Το ποντικι δεν το παιρνεις επειδη εχει πολλα dpi, το παιρνεις επειδη δενει καλα στο χερι, ειναι αξιοπιστο, εργονομικο κτλ 

Για τετοιους λογους! Το deathadder και τα αλλα ποντικια που προτινουμε μπροστα στο abyssus ειναι αρουραιοι :P

Aπο την αρχη στο ειπα οτι δεν αξιζει να αλλαξεις αυτα που εχεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...