βιλλ29 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους!!πηγα να κανω φορματ..δεν εχω δουλεψει σε gigabyte αλλη φορα κ το δοκιμασα σημεραλοιπον εκανα μια κακη ρυθμιση και μου βγαζει στην εκκινηση star PXE over ipv4και δεν ανοιγουν τα γουιτνοςκαι πρεπει να μπω στο βιος για να βαλω να ανοιξουν τα γουιντοςΑλλιως βγαζει ριμπουττι μπορω να κανω?η μητρικη ειναι η F2A88XM-D3H Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2014 από βιλλ29
veteranos123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. Ένας από τους όρους χρήσης του insomnia
βιλλ29 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 συγνωμη..ειναι η πρωτη φορα που κανω θεμα κ δεν ηξερα τι ακριβως να βαλω στον τιτλο..ευχαριστω πολυ 1
TheELF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Αυτόν που τον πας... Βιλλ στο Bios έχει ρύθμιση για το από που να ξεκινάει,όρισε πρώτον τον σκληρό με το λειτουργικό για να ξεκινάει πάντα από εκεί.
βιλλ29 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλησπεραεψαχνα για να κανω το σιντι ως πρωτη επιλογη κ εχω δημιουργησει 5 boot optionsκ παταω default στις ρυθμισεις αλλαζουν αλλα δεν φευγουναπλα αλλαζουν μεσα οι ρυθμισεις τουςαλλα δεν ξερω πως να βγαλω αυτο που μου εμφανιζει στην εκκινηση star PXE over ipv4
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μην αγχώνεσαι απλα θα πας στα boot options και θα βγάλεις τελείως απο την λίστα ή θα το βάλεις τελευταίο αυτο που λεει star PXE over ipv4. Edit : Σου έβαλα εναν πιο περιγραφικό τίτλο
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μην αγχώνεσαι απλα θα πας στα boot options και θα βγάλεις τελείως απο την λίστα ή θα το βάλεις τελευταίο αυτο που λεει star PXE over ipv4. Edit : Σου έβαλα εναν πιο περιγραφικό τίτλο Μπορεί να μην το λέει έτσι μέσα στο bios,λογικά σαν network boot ή ethernet θα το έχει,μπορεί όμως και σαν pxe.
βιλλ29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καποιος τροπος να το επαναφερω?με την μπαταριοα δεν μπορω να το σβησω? οχι ε?
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κάνε ενα reset στο bios βγάζωντας την μπαταρία απο την μητρική και θα έρθουν ολα στα default 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα