bill27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους,εδω και 4-5 φορες η οθονη του λαπτοπ μου(lenovo g560) δειχνει να ασπριζει λιγο και να αχνοφαινονται αλλα οχι πολυ,ισα-ισα που καταλαβαινεις την διαφορα και αναρωτιεμαι τι μπορει να ειναι???Να αναφερω πως προσφατα αλλαξα επεξεργαστη(απο pentium p6100 σε i3 380m).Το προβλημα γινετε στιγμιαια δηλαδη ενω μολις το βλεπω και εχω καταλαβει την διαφορα μολις ακουμπησω το ποντικιη οθονη επανερχετε στη κανονικη της κατασταση...Εγω πιστευω πως μπορει να ειναι ειτε η οθονη η ο επεξεργαστης ο οποιος αγοραστηκε απο ebay μεταχειρισμενος...Να αναφερω πως η καρτα γραφ.ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη..Εχει καποιος αλλος καποια ιδεα η οτι αλλο???ευχαριστω
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτο ειναι μια ρυθμιση απο τα power settings να πεφτει η φωτεινοτητα οταν δε χρησιμοποιεις το πισι για λιγο χρονο.
bill27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτο ειναι μια ρυθμιση απο τα power settings να πεφτει η φωτεινοτητα οταν δε χρησιμοποιεις το πισι για λιγο χρονο. οχι η φωτεινοτηταα δεν αλλαζει,απλα αχνοφαινονται για λιγο...
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στο έκανε και πριν την αλλαγή επεξεργαστή ; και το ρωτάω μηπως κουνήθηκε καποιο καλώδιο ή κατι αλλο μεσα στο laptop
bill27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στο έκανε και πριν την αλλαγή επεξεργαστή ; και το ρωτάω μηπως κουνήθηκε καποιο καλώδιο ή κατι αλλο μεσα στο laptop Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι καλα αλλα μαλλον μου το εκανε μετα την αλλαγη.... βεββαια οπως ανεφερα δεν μου το κανει συχνα και ειναι στιγμιαιο
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ισως τοτε να μην έκατσε κατι καλα οταν τον τοποθέτησες ή κουνήθηκε κατι
bill27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ισως τοτε να μην έκατσε κατι καλα οταν τον τοποθέτησες ή κουνήθηκε κατι ευχαριστω,να ρωτησω αν ειχε προβλημα το inverter της οθονης,τι συμπτωματα θα ειχε η οθονη???
filip123go Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ευχαριστω,να ρωτησω αν ειχε προβλημα το inverter της οθονης,τι συμπτωματα θα ειχε η οθονη??? Θα σου έκανε νούμερα με την φωτεινότητα. Πριν αρχίσεις να σκαλίζεις το hardware κατέβασε μια διανομή linux και τρεξ' την στο laptop με live cd για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει το software. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα