lefstef Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 σκέφτομαι να πάρω ένα ανεμιστήρα αλλά προς το παρών θέλω να το βάλω σε 3 pin controller. επειδή σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω και κουτί και μπορεί να μην βάλω controller, μπορώ να πάρω έναν pwm και με κάποιον αντάπτορα να τον βάλω σε 3 pin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δε χρειάζεσαι αντάπτορα, απλά συνδέεις τα 3 pins και αφήνεις αυτό για το PWM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αυτό είναι το βύσμα από τον controller μου, λες να του σπάσω το πλαστικό από την μία πλευρά για να κουμπώνει το τετράπινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Sorry, το είχα στο μυαλό μου ότι είναι σαν της μητρικής, δηλαδή υπάρχει χώρος στο πλάι για το pin που περισσεύει. Λογικά θες κάτι σαν αυτό αλλά δεν ξέρω αν βρίσκεις στην Ελλάδα :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 έχεις κανένα link για ebay γιατί με βολεύει; αν και από τα λεγόμενα σου είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν σπάσω την μία άκρια θα κουμπώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 αν και από τα λεγόμενα σου είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν σπάσω την μία άκρια θα κουμπώνει Ακριβώς, -δείξε κατανόηση για τη σκόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ωραία άρα πάω για pwm ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Είσαι σίγουρος οτι το κίτρινο πιν είναι για PWM ?Άν θυμάμαι καλά στα 3-πινα το 3ο ήταν το κοντρόλ (στροφες) και το 4ο (μπλέ) στα 4-πινα για PWM. 3-pin fans - the fan is controlled by voltage. I think that means fan speed is adjusted by some physical means, such as a knob to turn. 4-pin fan - the fan is controlled by pulse-width modulation (pwm), which seems to mean you can adjust fan speed through the motherboard using software/bios. http://hardforum.com/showthread.php?t=1411845 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τι ειναι το pwm ρε παιδια να μαθω και εγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Pulse Width Modulation wiki ελλ Τι ειναι το pwm ρε παιδια να μαθω και εγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μου δούλεψε πάντως με την πατέντα χωρίς κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα