KOSTASD. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εχω ενα εξωτερικο δισκο και ενω σε αλλους υπολογιστες τον αναγνωριζει,στον δικο μου λαπτοπ οχι.Τον παλιο μου δισκο ρευματος και στικακακια τα αναγνωριζει.Εβαλα και το κινητο μου και δεν αναγνωριζει ουτε αυτο.Εχουμε καμια ιδεα γιατι?
KOSTASD. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ρευμα δινει,τον βγαζει στις συσκευες αλλα μου βγαζει αποτυχια εγκαταστασης..
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κι εγω ιδιο θεμα, μιας κ το θεμα δεν εχει ενημερωθει καιρο, φανταζομαι μου επιτρεπει ο θεματοθετης να γραψω κ εγω εδω, λοιπον, εγω συνδεσα τον δισκο μου (εξωτερικος 2,5'') στο λαπτοπ πριν απο κατι μηνες για να κανω αντιγραφη απο το δισκο στο λαπτοπ, ολα καλα, χθες πηγα να τον ξανασυνδεσω να συγχρονισω αυτα που αντεγραψα κ ενω κανει τον ηχο οτι τον αναγνωρισε, δεν φαινεται καθολου στο disk management (επειδη διαβασα στο google γι αυτο), anyway, με τα πολλα κατεληξα να σβηνω τους usb controllers για να τους ξαναπερασει (ετσι εγραφε ενας εξυπνακιας στο google) μεχρι που... το μαμησα (δεν αναγνωριζε κανενα δισκο κ με το που συνεδεα καποιον αμεσως system interrupts 30% cpu στον task manager), καλα που ειχα παρει Image κ εκανα restore κ το σωσα, αλλα τι θα κανω με τον δισκο; επισης, τον δοκιμασα σε αλλο pc (desktop) κ αναγνωριστηκε μια χαρα, αλλα το desktop το αναγνωριζει μονο απο τις πισω θυρες usb, μηπως τα laptop δινουν λιγοτερο ρευμα στις θυρες usb;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα