Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλησπερα θελω να ρωτησω αν γινεται να εχω bluetooth headset για επικοινωνια (πχ μεσω skype - ενα σαν αυτα των κινητων) σε ενα παιχνιδι ενω τα ηχεια μου να συνεχίσουν να αναπαράγουν το παιχνιδι? πρεπει το παιχνιδι να το υποστηριζει κατι τετοιο? εσεις τι κανετε χρησιμοποιειτε καλα headset και για τον ηχο του παιχνιδιου? υγ. αν το εχω σε λαθος κατηγορια sorry & παρακαλω να μεταφερθει
Sog96Ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παλια που ημουν σε μια clan χρησιμοποιουσαμε Teamspeak και ειχαμε headset
selianx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλησπερα θελω να ρωτησω αν γινεται να εχω bluetooth headset για επικοινωνια (πχ μεσω skype - ενα σαν αυτα των κινητων) σε ενα παιχνιδι ενω τα ηχεια μου να συνεχίσουν να αναπαράγουν το παιχνιδι? πρεπει το παιχνιδι να το υποστηριζει κατι τετοιο? εσεις τι κανετε χρησιμοποιειτε καλα headset και για τον ηχο του παιχνιδιου? υγ. αν το εχω σε λαθος κατηγορια sorry & παρακαλω να μεταφερθει Απ'όσο ξέρω, αν η σύνδεση ενός εκ των δυο γίνετε με USB, μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Για παράδειγμα, βάζεις στα windows ως προεπιλεγμένη τα ηχεία και το παιχνίδι παίζει απο εκεί, και στις ρυθμίσεις ήχου στο Skype επιλέγεις ως προεπιλεγμένη συσκευή τα ακουστικά. Εγώ έτσι κάνω μέχρι τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 με ενα handfree κινητου ή ενα wireless headset, ενα usb bluetooth receiver και το skype το κανω αυτο που θελω?
inexhale Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 με ενα handfree κινητου ή ενα wireless headset, ενα usb bluetooth receiver και το skype το κανω αυτο που θελω? Υποθετω οτι θα το βγαζει σαν ξεχωριστο playback device στα windows οποτε πας στο skype tools/options/audio settings και διαλεγεις σαν microphone και speakers το bluetooth/headset και γινεται αυτο που θες
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ευχαριστω θα ριξω μια ματια σε οικονομικο mono wirelless headseat ή σε handfree και θα λιωσω....
selianx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, εφόσον είναι και USB τότε θα εμφανίζεται ξεχωριστά στα windows, και απλά ρυθμίζεις το skype να παίζει από εκεί. Αν θες για παράδειγμα όμως να ακους από το headset το παιχνίδι κ skype από τα ηχεία, κάνεις το αντίθετο. Windows -> Προεπιλογή το Headset, Skype->Προεπιλογή τα Ηχεία.Τα handsfree εφόσον συνδέονται με καρφί όμως, δε νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά. Εγώ - πριν κανά 3αρι χρόνια- για να το καταφέρω αυτό, πέταξα τα παλιά μου ακουστικά που ήταν με καρφί και πήρα με USB, ώστε να έχω το αποτέλεσμα που ζητάς.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 για αυτο https://www.skroutz.gr/s/1649952/Mad-Catz-Tritton-SwitchBlade-Wireless-Headset.html ή αυτο λεω https://www.skroutz.gr/s/2498900/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Headset-with-Bluetooth.html για το skype. Κυριο ηχο τον θελω απο τα ηχεια, νομιζω εβγαλα ακρη στο τι χρειαζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα