Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησω αν γινεται να εχω  bluetooth headset για επικοινωνια (πχ μεσω skype - ενα σαν αυτα των κινητων) σε ενα παιχνιδι ενω τα ηχεια μου να συνεχίσουν να αναπαράγουν το παιχνιδι?

πρεπει το παιχνιδι να το υποστηριζει κατι τετοιο?

εσεις τι κανετε χρησιμοποιειτε καλα headset και για τον ηχο του παιχνιδιου?

υγ. αν το εχω σε λαθος κατηγορια sorry & παρακαλω να μεταφερθει 

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησω αν γινεται να εχω  bluetooth headset για επικοινωνια (πχ μεσω skype - ενα σαν αυτα των κινητων) σε ενα παιχνιδι ενω τα ηχεια μου να συνεχίσουν να αναπαράγουν το παιχνιδι?

πρεπει το παιχνιδι να το υποστηριζει κατι τετοιο?

εσεις τι κανετε χρησιμοποιειτε καλα headset και για τον ηχο του παιχνιδιου?

υγ. αν το εχω σε λαθος κατηγορια sorry & παρακαλω να μεταφερθει 

Απ'όσο ξέρω, αν η σύνδεση ενός εκ των δυο γίνετε με USB, μπορείς να τα ξεχωρίσεις.

Για παράδειγμα, βάζεις στα windows ως προεπιλεγμένη τα ηχεία και το παιχνίδι παίζει απο εκεί, και στις ρυθμίσεις ήχου στο Skype επιλέγεις ως προεπιλεγμένη συσκευή τα ακουστικά. Εγώ έτσι κάνω μέχρι τώρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

με ενα handfree κινητου ή ενα wireless headset,

ενα usb bluetooth receiver

και το skype το κανω αυτο που θελω?

Δημοσ.

με ενα handfree κινητου ή ενα wireless headset,

ενα usb bluetooth receiver

και το skype το κανω αυτο που θελω?

Υποθετω οτι θα το βγαζει σαν ξεχωριστο playback device στα windows οποτε πας στο skype tools/options/audio settings και διαλεγεις σαν microphone και speakers το bluetooth/headset και γινεται αυτο που θες

Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω θα ριξω μια ματια σε οικονομικο mono wirelless headseat ή σε handfree και θα λιωσω....

Δημοσ.

Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, εφόσον είναι και USB τότε θα εμφανίζεται ξεχωριστά στα windows, και απλά ρυθμίζεις το skype να παίζει από εκεί. 
Αν θες για παράδειγμα όμως να ακους από το headset το παιχνίδι κ skype από τα ηχεία, κάνεις το αντίθετο. Windows -> Προεπιλογή το Headset, Skype->Προεπιλογή τα Ηχεία.

Τα handsfree εφόσον συνδέονται με καρφί όμως, δε νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά. Εγώ - πριν κανά 3αρι χρόνια- για να το καταφέρω αυτό, πέταξα τα παλιά μου ακουστικά που ήταν με καρφί και πήρα με USB, ώστε να έχω το αποτέλεσμα που ζητάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...