Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους φίλους. Θέλω να αλλάξω τον μηχανικό δίσκο με έναν SSD αλλά το λαπτοπ μου έχει ήδη επάνω ένα ssd 20GB που τον χρησιμοποιεί για εκκίνηση εφαρμογών κτλ. Σκέφτομαι να κάνω clone τον μηχανικό ο οποίος δεν είναι φορτομένος με πολλά πράγματα μιας και το λαπτοπ είναι ολοκαίνουριο. Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας αν καποιος από εσάς έχει παρόμοια εμπειρία με τέτοια περίπτωση (SSD+HDD) και άν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μην μπορείς να βάλεις ssd , απλα βάζεις στην θέση του μηχανικού εναν ssd και κανεις κανονικα καθαρή εγκατάσταση windows κτλπ

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θα δουλέψει ο SSD με clone γι'αυτό και το ανέβασα στο θέμα με τους δίσκους!! Δεν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Αυτο δεν το ξέρω σίγουρα να στο πω αλλα καλύτερα να κανεις καθαρή εγκατάσταση για να αποφύγεις οποια προβλήματα αφου θα πρόκειται και για καινούργιο δίσκο

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω κάνει στο δικό μου laptop με win7 και acronis software όλα δουλέψαμε κανονικά και το laptop παει σφερα

Sent from my iPhone using Insomnia

Σφαίρα ήθελα να πω .Παντως πραγματικά δεν είχε διάφορα απο clone σε μηχανικό δίσκο .

Ο ssd μου ειναι adata

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ παιδιά. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ο μικρος ssd που έχει επάνω. Αυριο μάλλον θα το δοκιμάσω και θα επανελθω με αποτελέσματα κτλ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επιτέλους μόλις πριν απο λίγο τελειωσα με την αντικατάσταση του δίσκου. Τοποθετήθηκε ένας Samsung 840 EVO και έγινε clone με το προγραμμα της Samsung όλα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τα νούμερα που πήρα από την πρώτη μέτρηση είναι τα παρακάτω και παρακαλώ τους γνώστες να τα σχολιασουν. Ευχαριστώ.

post-224362-0-44453500-1402090754_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...