eddie1996 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ναι το ανοίγουν. αλλά σε κάποια κινητά χωρίς root σου είναι άχρηστο και μετά θα πρέπει εσύ να το κάνεις ροοτ και για κάποιους που είναι αρχάριους είναι δύσκολο κτλ.
mercu Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 οk, eddie, thanks. Με ενδιαφέρει και παρατηρώ πάντως το Xiaomi Redmi Note (enhanced version 8-core, 2gb Ram, 1.7 GHz, Android ). Απλά, εντόπισα ένα comment σε ένα reviews site, που έλεγε ότι είχε θέμα με το facebook, δεν του έτρεχε. Eίναι δυνατόν να μη μπορεί να τρέξει το facebook?
eddie1996 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 οk, eddie, thanks. Με ενδιαφέρει και παρατηρώ πάντως το Xiaomi Redmi Note (enhanced version 8-core, 2gb Ram, 1.7 GHz, Android ). Απλά, εντόπισα ένα comment σε ένα reviews site, που έλεγε ότι είχε θέμα με το facebook, δεν του έτρεχε. Eίναι δυνατόν να μη μπορεί να τρέξει το facebook? Αυτά κατά την γνώμη μου είναι μπούρδες δηλαδή το να μην μπορεί να ανοίξει τo fb κάποιο λάθος θα είχε κάνει αυτός στην συσκευή του.
mercu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πήρα το Xiaomi Redmi Note και τους ζήτησα να μου το κάνουν root, να βάλουν Playstore. multilanguage και να σβήσουν όλες τις Κινέζικες εφαρμογές. Αυτό όμως σημαίνει πως θα μου το ανοίξουν το κινητό, θα μου το πειράξουν. Δηλ, δε θα είμαι ο 1ος που θα το θέσει σε λειτουργία. Είναι λίγο ρίσκο αυτό; Μπορεί να κάνουν κανά λάθος εκεί και να έρθει το κινητό με τίποτα αρνητικό; πχ να υπολειτουργεί;
kanelk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πήρα το Xiaomi Redmi Note και τους ζήτησα να μου το κάνουν root, να βάλουν Playstore. multilanguage και να σβήσουν όλες τις Κινέζικες εφαρμογές. Αυτό όμως σημαίνει πως θα μου το ανοίξουν το κινητό, θα μου το πειράξουν. Δηλ, δε θα είμαι ο 1ος που θα το θέσει σε λειτουργία. Είναι λίγο ρίσκο αυτό; Μπορεί να κάνουν κανά λάθος εκεί και να έρθει το κινητό με τίποτα αρνητικό; πχ να υπολειτουργεί; Κατ'αρχην φιλε μου εκανες καλη αγορα. Κατα δευτερον δεν πρεπει καθολου να ανησυχεις που θα το ανοιξουν γιατι ετσι θα το ελεγξουν για να δουν αν υπαρχει καποιο θεμα hardware η software.Και μετα φυσικα να στο κανουν root και να εγκαταστησουν το playstore. Νομιζεις δηλαδη οτι αν επαιρνες πχ samsung οτι θα ησουν ο πρωτος που θα το ανοιγε? Οχι φυσικα! Πριν βγει το κινητο στην αγορα πρεπει να γινουν οι ελεγχοι που σου εγραψα παραπανω.
bilakos10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αυτά κατά την γνώμη μου είναι μπούρδες δηλαδή το να μην μπορεί να ανοίξει τo fb κάποιο λάθος θα είχε κάνει αυτός στην συσκευή του. Όχι δεν είναι μπούρδες. Όλα τα κινητά(ή τα περισσότερα) με MTK επεξεργαστές έχουν θέμα με τις νεότερες εκδόσεις του facebook, λόγω της έλλειψης υποστήριξης από την MediaTek. Η λύση είναι η εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης του Facebook -νομίζω πως λειτουργεί μέχρι και η έκδοση 7-.
mercu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ή κάνεις εγκαταστάση παλιότερη έκδοση ή μπαίνεις μέσω μπρόουζερ. Πάντως δεν γινεται να μην μπορεί να φεησμπουκάρει κάποιος
sotris99 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εγω θα σου ελεγα να παρεις www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html www.minideal.net/xiaomi-mi2s-qualcomm-600-quad-core-1-7ghz-android-phone-2gb-ram-16-32g-rom-8-0-13-0mp-camera-unlocked-in-stock.html To 3o ειναι πιο δυνατο απο τα αλλα που σου ειπα αλλα περναει λιγο το budget σου και ειναι και πιο μικρο (σε μεγεθος) σε triple sim παίζει τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα