eskimoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Γεια σε ολους. Εχω ενα θεματακι,αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Στο κινητο (s4) μετα απο πεσιμο ραγισε η οθονη. Το κινητο δουλευει μια χαρα. Ουτε κολαει ουτε εχει καποιο αλλο προβλημα. Το τζαμι μονο εχει ραγισει. Το τζαμακι να το αγορασεις απο εξω εχει γυρω στα 10 ευρω. Ειδα καποια βιντεακια στο ιντερνετ τα οποια σου δειχνουν πως μπορεις να το αντικαταστησεις χρησιμοποιωντας ενα πιστολακι για τα μαλια η κατι παρομοιο. Ειναι καποιος που να το εχει δοκιμασει η να γνωριζει καποιο service οπου μπορω να παω να μου το κανουν? Με ενδιαφερει μονο να αλλαξω το τζαμακι, οχι ολη την οθονη. Καθως αυτη δ1ν εχει καποιο προβλημα καξ κοστιζει και παρα πολυ.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Θέλει πάρα πολύ δουλειά να αλλάξεις μόνο το τζαμάκι. Υπομονή, λεπτομέρεια και το ρίσκο είναι πάρα πολύ μεγάλο. αν είναι λίγο σπασμένο τα πράματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Αν είναι πάρα πολύ σπασμένο αντίθετα γίνεται πιο εύκολο. Εγώ για μικρό σπάσιμο δεν θα το έκανα, το λέω εμπειρικά.
corsair04 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 δες το βιντεάκι απλό είναι εάν δεν έχεις πιστόλι θερμού αέρα ένα πιστολάκι για τα μαλλιά θα βοηθήσει με ζεστό αέρα απλά θα πάρει λίγη ώρα παραπάνω απλά ακουλουθα πιστά το βιντεακι και πάρε το σωστό replace kit από το ebay Site:
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Έχεις καταλάβει ότι στο βίντεο το lcd είναι χαλασμένο και αλλάζει στο τέλος τα πάντα,έτσι;
eskimoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ο τυπος γενικα εκανε καποια λαθη. Νομιζω Θα μπορουσα να το κανω αλλα φοβαμαι μην χαλασω την οθονη. Γνωριζετε καποιο καταστημα/service που να ασχολειται με αυτα? Μια προσωρινη λυση που σκεφτηκα ειναι να βρω μια εφαρμογη που να σου περιστρεφει την οθονη. Κραταω το κινητο αναποδα και ετσι ειναι σαν το ραγισμα να βρισκεται στο κατω μερος της οθονης, κατι που δεν το κανει τοσο ενοχλητικο αφου ειχε ραγισει απο την πανω πλευρα. Θα παρω αυριο κανενα τηλεφωνο σε καποιους που κανουν επισκευες να δω τι γινεται.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Είναι πολύ εύκολο να σπάσει το lcd. Δεν χρειάζεται και πολύ δύναμη, λίγο να χωθεί αυτό που διαχωρίζεις το πάνω πλαστικό και έγινε η ζημιά. Το λέω από εμπειρία.
steliosdim Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το εχω βγαλει στο δικο μου.Ξεκινας να κανεις την αρχη με πενα απο κιθαρα και μετα συνεχιζεις αργα με τραπουλοχαρτα ετσι ωστε σε μια βιαιη κινηση να μην "τραυματισεις" την οθονη και βγει αχρηστη.Δεν αξιζει η ολη διαδικασια γιατι μετα για να το φτιαξεις και να ανταποκρινεται οπως πριν πρεπει να βαλεις loca glue και να το ζεστανεις με uv ακτινοβολια ωστε να πηξει η κολλα. Αν δεν το κανεις αυτο και απλα κολλησεις απο πανω την οθονη ειναι σαν να εφτιαξες ενα touch κινητο μια δεκαετιας πριν. Εκτος αυτου πρεπει να βγαλεις ολα τα εξαρτηματα εκτος απο την οθονη(μεχρι και την μητρικη) γιατι οπως απλωνεις την κολλα αμα πεσει πανω σε καμια καμερα ισως την διαβρωσει και να βραχυκυκλωσει και να μην δουλευει. Αυτα απο μενα αν θες να το τολμησεις καλη τυχη.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ή άστο όπως είναι ή άλλαξε όλο το σετ. Να βρεις κάποιον να σου αλλάξει μόνο το τζαμάκι χλωμό, κι αν το κάνει μάλλον θα σου πάρει πολλά. Αν το επιχειρήσεις μόνος σου το πιθανότερο είναι να κάνεις ζημιά! Μη κοιτάς που στα βιντεάκια όλα φαίνονται πιο εύκολα απότι είναι, προφανώς αυτός που έκανε το βίντεο να μοιάζει εύκολο δεν άρχισε να βιντεοσκοπεί την πρώτη φορά που του έτυχε η ζημιά..
eskimoos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν καποιος εχει σκοπο να αλλαξει ολη την οθονη δεν βλεπω τον λογο να μην το δοκιμασει. Ακομα και καποια ζημια να προκαλεσει στην οθονη δεν εχει σημασια αφου ετσι και αλλιως ειχε σκοπο να αγορασει καινουρια. Η παλια του οθονη θα του ειναι αχρηστη ετσι και αλλιως. θα χασει απλα γυρω στα 10 ευρω που κοστιζει το τζαμακι. Αν τα καταφερει θα κερδισει πολλα περισσοτερα.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ναι απλά όλη η οθόνη είναι αρκετά ακριβό ανταλλακτικό. Γι'αυτό θέλει ο φίλος να αλλάξει μόνο το τζαμάκι
ask Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 να ρωτησω κτ αλλο..εχω αλλαξει οθονη χωρις να την κολλησω οποτε δεν πατα τοσο καλα.με τι την κολλαω κ που τ προμηθευομαι?
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν πολύ λεπτές και δυνατές ταινίες διπλής όψεως (συνήθως της 3Μ)
ask Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν πολύ λεπτές και δυνατές ταινίες διπλής όψεως (συνήθως της 3Μ) εκτος απο ebay που βρισκω?public εχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα