Street-Fighter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγω απο τις 3" πηγα στις 5,5 και δεν με χάλασε καθόλου μιας και οτι και να αγόραζα στη τσέπη θα ηταν άβολο. Για μενα +1 στο g3 μιας και τα κουσούρια του g2 πήγανε περίπατο sd & battery.
wind25 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγω απο τις 3" πηγα στις 5,5 και δεν με χάλασε καθόλου μιας και οτι και να αγόραζα στη τσέπη θα ηταν άβολο. Για μενα +1 στο g3 μιας και τα κουσούρια του g2 πήγανε περίπατο sd & battery. Η μπαταρία γιατί ήταν κουσούρι??? αφού από ότι έχω ακούσει αντέχει αρκετά. Ή μετά την αναβάθμιση σε 4.4 έχει διαφορά??? Παίρνει αναβάθμιση το G3 Όσο για την οθόνη άμα φτάσω στα 5,5 πάω στα 6 και παίρνω το lumia 1520 που πυροβολάει!!χαχα (όπως είμαι ανάμεσα και στο lumia 930 που έρχεται.)
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 το G3 το έχω δει απλά με χαλάει ότι μεγαλώνει κ άλλο η οθόνη!!! Το ότι έχει επεκτάσιμη μνήμη είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα του δώσει μεγάλη δύναμη αργότερα, και αντοχή στο βάθος χρόνου. Το θέμα είναι το κόστος που θα χρειάζεται για να αναβαθμιστεί καθώς αν είναι πολύ μεγάλο δεν αξίζει. Το bold δεν το κατάλαβα Η μπαταρία γιατί ήταν κουσούρι??? αφού από ότι έχω ακούσει αντέχει αρκετά. Ή μετά την αναβάθμιση σε 4.4 έχει διαφορά??? Παίρνει αναβάθμιση το G3 Όσο για την οθόνη άμα φτάσω στα 5,5 πάω στα 6 και παίρνω το lumia 1520 που πυροβολάει!!χαχα (όπως είμαι ανάμεσα και στο lumia 930 που έρχεται.) Απλά δεν είναι αποσπώμενη όπως θα είναι στο G3 1
wind25 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το bold δεν το κατάλαβα Απλά δεν είναι αποσπώμενη όπως θα είναι στο G3 Στα χαρτιά(γιατί δεν έχω επαφή με το m8) έχει καλύτερη front camera, καλύτερο ηχείο(stereo) και ήχο, ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή, επεκτάσιμη μνήμη και "ποιοτικότερη κατασκευή"(αλουμίνιο) Για μένα δεν αξίζει τα +230€ το m8 και αν είναι να ανέβεις τόσο, καλύτερα να περιμένεις και να πας στο G3 Όταν διάβασα επεκτάσιμη μνήμη για το m8 πήγε το μυαλό μου στη ram για αυτό το είπα για το κόστος. ( ο πεινασμένος βλέπεις καρβέλια ονειρεύεται...χαχαχα) Μετά κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στην sd.
wind25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το G2 έχει τον οπτικό αισθητήρα του s4 που μπορείς να ανεβαίνεις σε μια σελίδα κουνώντας απλά το χέρι ή να αλλάξεις tab ή στο βίντεο που αναγνωρίζει αν κοιτάς αλλού κ σταματά; Τα κολλήματα του s4 να υποθέσω είναι σημαντικά ε;; Τέλος για το g2 όντως η μπαταρία έχει τόσο μεγάλη διαφορά γιατί κ του s4 είναι 2600.. Πάντως αυτό με τα πλήκτρα που είναι συνεχώς ανοιχτά και ουσιαστικά τρώνε χώρο από την οθόνη, δεν ξέρω αν βολεύουν!!!
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το gesture sensor είναι άχρηστο πραγματικά. Δεν πρόκειται να κάτσεις να κάνεις το νιντζα για να αλλάξεις φώτο στο λέω από εμπειρία. Η μπαταρία του G2 επίσης είναι πολύ καλύτερη και από τις καλύτερες μπορώ να πω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα