kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλύτερο στην κάμερα εννοείς, όχι σαν συσκευή. Τι προσπαθεις να κανεις ρε φιλε τωρα?Δε βλεπεις τι εχω γραψει για ονομα του θεου δηλαδη... Γιατι μας αναφερεις τα review του youtube αφου δεν θελεις να πιστεψεις σε αλλους τοτε?Επισης εδω δεν μιλαμε για οθονες για να μου πεις οτι πχ δεν σου καθεται καλα στο ματι η amoled λογω πολυ ψευτικων χρωματων και σου αρεσει η IPS πχ,μιλαμε για καμερες και οταν τα γεγονοτα σε μια συγκριση δειχνουν οτι το ενα τραβαει καλυτερες φωτογραφιες δεν ειναι θεμα το τι καθεται καλα στο ματι του καθενος.Μην μπερδευεσαι και εγω χρηστης G2 ειμαι και δεν το αλαζω αυτη τη στιγμη αλλα βλεποντας και δουλευοντας το S4 του κολλητου σχεδον οσο δουλευω και το δικο μου ειναι καλυτερο οπως ειπα χωρις να υπαρχουν χαοτικες διαφορες
xgol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όχι το διάβασα πολύ βιαστικά, δικό μου λάθος. Διευκρινιστική ήταν η ερώτηση, όχι προβοκατόρικη, δεν έχω καμία απ τις 2 συσκευές και επειδή είσαι ψαγμένος γενικότερα θέλησα να το αποσαφηνίσω. 1
wind25 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω κάτι, παίζει ρόλο που το κινητό που το βλέπω στα μαγαζιά γράφει δίπλα EU???? Που είναι η προέλευση. Επίσης βγαίνει και σε χρώμα GOLD και δείχνει πολύ ωραίο!!!
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω κάτι, παίζει ρόλο που το κινητό που το βλέπω στα μαγαζιά γράφει δίπλα EU???? Που είναι η προέλευση. Επίσης βγαίνει και σε χρώμα GOLD και δείχνει πολύ ωραίο!!! Το EU σημαίνει οτι προέρχονται από χώρα της ΕΕ που σημαίνει κανονικότατη εγγύηση και θα παίρνεις τις αναβαθμίσεις του κινητού γρηγορότερα απ ο,τι αν τα κινητά προορίζοταν για Ελλάδα. Το μόνο που θα κάνεις όταν ανοίξεις το κινητό είναι να του αλλάξεις γλώσσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σε ελληνικά (μπορεί να είναι πχ γερμανική ή ουγγρικά όπως στο δικό μου). Και έτοιμο για σένα σε πολύ φθηνότερη τιμή από τα ΄΄ελληνικά΄΄ των μεγάλων αλυσίδων. 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω κάτι, παίζει ρόλο που το κινητό που το βλέπω στα μαγαζιά γράφει δίπλα EU???? Που είναι η προέλευση. Επίσης βγαίνει και σε χρώμα GOLD και δείχνει πολύ ωραίο!!! Δεν είμαι σίγουρος αν καλύπτει η ελληνική LG άλλα χρώματα εκτός του μαύρου-άσπρου Τσέκαρε το μη βρεθείς προ εκπλήξεων
joker myrddin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μια ερώτηση θέλω να κάνω άσχετη της σύγκρισης. Πήρα το g2 και στα μηνυματα δεν μου έχει καθόλου δυνατό ήχο και μου κρατάει κάποια δευτερόλεπτα το τραγούδι με αποτέλεσμα να μην το ακούω σχεδόν ποτέ. Έβαλα ένα booster για τον ήχο αλλά καμμία διαφορά/ Μπορεί να γίνει κάτι για αυτό?
wind25 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος αν καλύπτει η ελληνική LG άλλα χρώματα εκτός του μαύρου-άσπρου Τσέκαρε το μη βρεθείς προ εκπλήξεων To συγκεκριμένο δεν θα το καλύπτει λογικά γιατί είναι 32gb!! Για αυτό αποφάσισα να πάρω θήκη τέτοια και το κινητό άσπρο...χαχα Thanks πάντως!!
Grey Warden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μια ερώτηση θέλω να κάνω άσχετη της σύγκρισης. Πήρα το g2 και στα μηνυματα δεν μου έχει καθόλου δυνατό ήχο και μου κρατάει κάποια δευτερόλεπτα το τραγούδι με αποτέλεσμα να μην το ακούω σχεδόν ποτέ. Έβαλα ένα booster για τον ήχο αλλά καμμία διαφορά/ Μπορεί να γίνει κάτι για αυτό? Δοκίμασε με άλλη εφαρμογή μηνυμάτων να δεις τι παίζει. πχ Handcent Sms.
wind25 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 το htc one M8 είναι καλύτερο από το g2??? αν ναι σε τι υπερτερεί???
kargo130 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Απλη συγκριση....... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5543&idPhone2=6074
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέχρι να βγουν οι 64 bit cpu Όλα πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις έχουν , όλα γίνονται για το μάρκετινγκ 1
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 το htc one M8 είναι καλύτερο από το g2??? αν ναι σε τι υπερτερεί??? Σύγκρινεις ναυαρχίδα του 13'(G2) με ναυαρχίδα του 14'(M8) Eπίσης έχουν 230€ διαφορά χωρίς το M8 να είναι κάτι σπουδαίο σε σχέση με το G2
wind25 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σύγκρινεις ναυαρχίδα του 13'(G2) με ναυαρχίδα του 14'(M8) Eπίσης έχουν 230€ διαφορά χωρίς το M8 να είναι κάτι σπουδαίο σε σχέση με το G2 Η διαφορά στην τιμή τους είναι επειδή όπως είπες το ένα είναι το '13 και το άλλο το '14. έτσι γίνεται σε κάθετι καινούργιο. από εκεί και πέρα για αυτό αναρωτιέμαι αν έχει κάτι αρκετά καλύτερο καθώς και από τη σύγκριση που είδα δεν διαπίστωσα κάτι δραματικό. Απλά επειδή δεν είμαι ειδικός με τα θέματα αυτά, για αυτό ρώτησα για μια παραπάνω γνώμη.
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Η διαφορά στην τιμή τους είναι επειδή όπως είπες το ένα είναι το '13 και το άλλο το '14. έτσι γίνεται σε κάθετι καινούργιο. από εκεί και πέρα για αυτό αναρωτιέμαι αν έχει κάτι αρκετά καλύτερο καθώς και από τη σύγκριση που είδα δεν διαπίστωσα κάτι δραματικό. Απλά επειδή δεν είμαι ειδικός με τα θέματα αυτά, για αυτό ρώτησα για μια παραπάνω γνώμη. Στα χαρτιά(γιατί δεν έχω επαφή με το m8) έχει καλύτερη front camera, καλύτερο ηχείο(stereo) και ήχο, ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή, επεκτάσιμη μνήμη και "ποιοτικότερη κατασκευή"(αλουμίνιο) Για μένα δεν αξίζει τα +230€ το m8 και αν είναι να ανέβεις τόσο, καλύτερα να περιμένεις και να πας στο G3
wind25 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Στα χαρτιά(γιατί δεν έχω επαφή με το m8) έχει καλύτερη front camera, καλύτερο ηχείο(stereo) και ήχο, ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή, επεκτάσιμη μνήμη και "ποιοτικότερη κατασκευή"(αλουμίνιο) Για μένα δεν αξίζει τα +230€ το m8 και αν είναι να ανέβεις τόσο, καλύτερα να περιμένεις και να πας στο G3 το G3 το έχω δει απλά με χαλάει ότι μεγαλώνει κ άλλο η οθόνη!!! Το ότι έχει επεκτάσιμη μνήμη είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα του δώσει μεγάλη δύναμη αργότερα, και αντοχή στο βάθος χρόνου. Το θέμα είναι το κόστος που θα χρειάζεται για να αναβαθμιστεί καθώς αν είναι πολύ μεγάλο δεν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα