Grey Warden Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 σαφως και το g2 εχει καλυτερη καμερα..τα εχω δει και τα 2 και εχω βγαλει φοτο και με τα 2..δες και κανα review στο youtube.. δεες https://www.youtube.com/watch?v=gbfwApnpItE https://www.youtube.com/watch?v=RVq2vn4Y7aE και αυτο τα λεει ολαα https://www.youtube.com/watch?v=M-EYJItHRSA..που θα μου πεις οτι το σ4 εχει καλυτερη καμερα -.- Εγώ θα σου πω; Ούτε καν. Το Note μου φοράει την ίδια φωτογραφική με το S4 και δεν βγάζει σε καμία περίπτωση videos σαν αυτά των videos. Ο ένας κολλητός μου έχει S4 και ένας άλλος G2. Το S4 είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερο. Η διαφορά τους μειώνεται τη νύχτα που και τα δύο δεν τα πηγαίνουν καλά αλλά και πάλι το S4 είναι ελάχιστα καλύτερο. Το τι λένε videos του κάθε άκυρου στο youtube δεν μας αφορά. Μου βάζεις και φατσούλα όταν η γνώμη σου για τα κινητά είναι από reviews (?) και επειδή έτυχε να βγάλεις φωτογραφίες σε κάποιο public. Ειδικά στο ένα video είναι λες και ειναι τραβηγμένο από κλώνο και γι αυτό γράφουν από κάτω για fake. Ήμαρτον.
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τοτε κοιτας για lg g2 32gb. το 16gb δεν θα φτάσει λες??? Το λέω καθώς εγώ δεν παίζω παιχνίδια...μερικές εφαρμογές και όταν βγάζω καμία φώτο.... Στις αναβαθμίσεις που θα κάνω όταν το ανοίξω υπάρχει η Kit Kat ή θα πρέπει να το rootαρω??? Επισης είδα πως έχει την 4.2 όταν το παίρνω...ούτε καν 4.3!! Τώρα για την κάμερα δεν ξέρω και δεν με απασχολεί και τόσο για μικρολεπτομέριες....
Grey Warden Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 το 16gb δεν θα φτάσει λες??? Το λέω καθώς εγώ δεν παίζω παιχνίδια...μερικές εφαρμογές και όταν βγάζω καμία φώτο.... Το πρόβλημα σε αυτή τη περίπτωση είναι οτι δεν παίζεις παιχνίδια επειδή δεν σου αρέσουν ή επειδή δεν είχες ποτέ τη συσκευή που να τα παίζει και να τα απολαμβάνεις; Τι θέλω να πω; Κι εγώ με το παλιό μου κινητό δεν έπαιζα παιχνίδια αλλά με το Note με 26gb ελεύθερα και έχω πιάσει ήδη τα 10. Ένα καλό κινητό σε προκαλεί να ασχοληθείς μαζί του είτε με παιχνίδια είτε με εφαρμογές είτε με φωτος και videos. Αν πιστεύεις οτι σου φτάνουν τα ελεύθερα του G2, προχώρα άφοβα.
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα σε αυτή τη περίπτωση είναι οτι δεν παίζεις παιχνίδια επειδή δεν σου αρέσουν ή επειδή δεν είχες ποτέ τη συσκευή που να τα παίζει και να τα απολαμβάνεις; Τι θέλω να πω; Κι εγώ με το παλιό μου κινητό δεν έπαιζα παιχνίδια αλλά με το Note με 26gb ελεύθερα και έχω πιάσει ήδη τα 10. Ένα καλό κινητό σε προκαλεί να ασχοληθείς μαζί του είτε με παιχνίδια είτε με εφαρμογές είτε με φωτος και videos. Αν πιστεύεις οτι σου φτάνουν τα ελεύθερα του G2, προχώρα άφοβα. Δεν παίζω γιατί δεν ασχολούμαι με παιχνίδια εκτός από κανα μπιλιάρδο να σου πω την αλήθεια. Τρέξιμο δουλειά και τα σχετικά οπότε αν είναι να παίξω κάτι βάζω το ps3! Για αυτό το λόγο το λεω πως θα φτάσουν! Φαντάσου στο galaxy ace 2 που έχω τώρα, με 8gb μνήμη, έιχα φωτογραφίες και κάποια τραγούδια (που τα άκουγα μια φορά το χρόνο) + τις εφαρμογές που ήθελα και είχα φτάσει τα 4gb!!
Grey Warden Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν παίζω γιατί δεν ασχολούμαι με παιχνίδια εκτός από κανα μπιλιάρδο να σου πω την αλήθεια. Τρέξιμο δουλειά και τα σχετικά οπότε αν είναι να παίξω κάτι βάζω το ps3! Για αυτό το λόγο το λεω πως θα φτάσουν! Φαντάσου στο galaxy ace 2 που έχω τώρα, με 8gb μνήμη, έιχα φωτογραφίες και κάποια τραγούδια (που τα άκουγα μια φορά το χρόνο) + τις εφαρμογές που ήθελα και είχα φτάσει τα 4gb!! Ε τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα.
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ε τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα. Έτσι πιστεύω!! Thanks πάντως!! Για την έκδοση 4.4 ξέρουμε αν έχει βγει για το lg?? χωρίς Να το κάνω root...
Grey Warden Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Έτσι πιστεύω!! Thanks πάντως!! Για την έκδοση 4.4 ξέρουμε αν έχει βγει για το lg?? χωρίς Να το κάνω root... Έχει βγει. Έχει ρίξει λίγο την αυτονομία του κινητού σε σχέση με την 4.3 αλλά είναι κομπλέ. Δες και στο σχετικό τοπικ του κινητού στο myphone όπου μπορούν να σου λυθούν όλες οι απορίες. 1
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγώ θα σου πω; Ούτε καν. Το Note μου φοράει την ίδια φωτογραφική με το S4 και δεν βγάζει σε καμία περίπτωση videos σαν αυτά των videos. Ο ένας κολλητός μου έχει S4 και ένας άλλος G2. Το S4 είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερο. Η διαφορά τους μειώνεται τη νύχτα που και τα δύο δεν τα πηγαίνουν καλά αλλά και πάλι το S4 είναι ελάχιστα καλύτερο. Το τι λένε videos του κάθε άκυρου στο youtube δεν μας αφορά. Μου βάζεις και φατσούλα όταν η γνώμη σου για τα κινητά είναι από reviews (?) και επειδή έτυχε να βγάλεις φωτογραφίες σε κάποιο public. Ειδικά στο ένα video είναι λες και ειναι τραβηγμένο από κλώνο και γι αυτό γράφουν από κάτω για fake. Ήμαρτον. Εγώ το αντίθετο βλέπω, τη μέρα είναι πάνω-κάτω ίδια(με το S4 να υπερτερεί ελαφρώς) και το βράδυ η ψαλίδα ανοίγει περισσότερο υπέρ του S4 το 16gb δεν θα φτάσει λες??? Το λέω καθώς εγώ δεν παίζω παιχνίδια...μερικές εφαρμογές και όταν βγάζω καμία φώτο.... Στις αναβαθμίσεις που θα κάνω όταν το ανοίξω υπάρχει η Kit Kat ή θα πρέπει να το rootαρω??? Επισης είδα πως έχει την 4.2 όταν το παίρνω...ούτε καν 4.3!! Τώρα για την κάμερα δεν ξέρω και δεν με απασχολεί και τόσο για μικρολεπτομέριες.... Έτσι όπως τα λες δεν θα έχεις πρόβλημα με τη μνήμη Όταν το ανοίξεις θα αναβαθμίσεις σε kit kat χωρίς να χρειάζεται root φυσικά 2
Foxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγώ το αντίθετο βλέπω, τη μέρα είναι πάνω-κάτω ίδια(με το S4 να υπερτερεί ελαφρώς) και το βράδυ η ψαλίδα ανοίγει περισσότερο υπέρ του S4 Έτσι όπως τα λες δεν θα έχεις πρόβλημα με τη μνήμη Όταν το ανοίξεις θα αναβαθμίσεις σε kit kat χωρίς να χρειάζεται root φυσικά μπορεις να λες οτι θες..το θεμα ειναι πως εγω λεω ποιο μου αρεσε καλυτερα στο ματι μου..και δεν εχω βγαλει φοτο σε καποιο μαγαζιι..
kataramenos32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 μπορεις να λες οτι θες..το θεμα ειναι πως εγω λεω ποιο μου αρεσε καλυτερα στο ματι μου..και δεν εχω βγαλει φοτο σε καποιο μαγαζιι.. Άσε τα reviews του youtube κατά μέρους και άκου και εμάς που έχουμε η είχαμε και τις 2 συσκευές. Το s4 έχει καλύτερη κάμερα χωρίς βέβαια η διαφορά να είναι χαοτική
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Άσε τα reviews του youtube κατά μέρους και άκου και εμάς που έχουμε η είχαμε και τις 2 συσκευές. Το s4 έχει καλύτερη κάμερα χωρίς βέβαια η διαφορά να είναι χαοτική Ποιο όμως τρώει τα περισσότερα κολλήματα ??? διότι γενικά οι συσκευές της samsung έχουν αρκετό από αυτό...
Foxoulhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Άσε τα reviews του youtube κατά μέρους και άκου και εμάς που έχουμε η είχαμε και τις 2 συσκευές. Το s4 έχει καλύτερη κάμερα χωρίς βέβαια η διαφορά να είναι χαοτική ρε φιλε τι ακριβως θες?να πιστεψω το τι βλεπει το δικο σου ματι ή του οποιουδηποτε??βλεπω και λεω τι μου αρεσει περισσοτερο..
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ποιο όμως τρώει τα περισσότερα κολλήματα ??? διότι γενικά οι συσκευές της samsung έχουν αρκετό από αυτό... Σε στοκ καταστάσεις το G2(ειδικά τώρα με Kit Kat) είναι από τα πιο smooth και lag free κινητά Το S4 από την άλλη με όλη της σαβούρα της Sammy πάνω τρώει σκαλώματα 1
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ρε φιλε τι ακριβως θες?να πιστεψω το τι βλεπει το δικο σου ματι ή του οποιουδηποτε??βλεπω και λεω τι μου αρεσει περισσοτερο.. Γιατι μας αναφερεις τα review του youtube αφου δεν θελεις να πιστεψεις σε αλλους τοτε?Επισης εδω δεν μιλαμε για οθονες για να μου πεις οτι πχ δεν σου καθεται καλα στο ματι η amoled λογω πολυ ψευτικων χρωματων και σου αρεσει η IPS πχ,μιλαμε για καμερες και οταν τα γεγονοτα σε μια συγκριση δειχνουν οτι το ενα τραβαει καλυτερες φωτογραφιες δεν ειναι θεμα το τι καθεται καλα στο ματι του καθενος.Μην μπερδευεσαι και εγω χρηστης G2 ειμαι και δεν το αλαζω αυτη τη στιγμη αλλα βλεποντας και δουλευοντας το S4 του κολλητου σχεδον οσο δουλευω και το δικο μου ειναι καλυτερο οπως ειπα χωρις να υπαρχουν χαοτικες διαφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα