wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο Lg G2 - Samsung Galaxy S4. Ποιο από τα δύο προτείνετε?? Εκτός από αυτά τα δύο υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει?
Foxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο Lg G2 - Samsung Galaxy S4. Ποιο από τα δύο προτείνετε?? Εκτός από αυτά τα δύο υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει? καταρχας το lg g2 ειναι καλυτερο απο το s4 εχει καλυτερει camera μεγαλυτερη οθονη στο ιδιο μεγεθος μεγαλυτερη μπαταρια βεβαια εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα..δεν εχει sd card..βεβαια αυτο ειναι και αναλογα με το ποση μνημη σκοπευη να καταναλωση ο χρηστης..επισης το σ4 ειναι γεματο με τις μλκιες εφαρμογες της sammy και ειδικα αν παρεις το ι9505 μοντελο που εχει τον snap 600 θα τρως γερα κολληματα..βεβαια υπαρχει και το ι9506 με τον snap 800 που ειναι αυτος που εχει και το g2..αυτη τη στιγμη ομως το lg g2 κοστιζει μολις 314 ευρω στο skroutz ενω το s4 349 το μοντελο ι9505 και 359 το μοντελο ι9506..αυτα ειχα να πω τωρα απο εδω και περα ειναι δικια σου η γνωμη και δικα σου τα χρηματα..ξεχασα να πω πως εγω σε λιγες μερες θα αγορασω το g2 2
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Aν θες χωρο ξεχνας το g2.Αν θες το s4 πας για αλλαγη ρομ. Δίκοπο μαχαίρι. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Xiaomi Mi3 http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-64gb-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri9614.htm
Foxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Aν θες χωρο ξεχνας το g2. Αν θες το s4 πας για αλλαγη ρομ. Δίκοπο μαχαίρι. ειπα και ποιο πανω..εκτως αν παρει το σ4 ι9506
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ειπα και ποιο πανω..εκτως αν παρει το σ4 ι9506 Μα το θεμα δεν ειναι η cpu μια χαρα χαρακτηριστικα εχει το s4 το θεμα ειναι αυτο που ειπες οτι το εχει φορτώσει λαμακίες! Επειδη τη περασμενη βδομαδα ημουν και εγω σε αυτο το τρυπακι ποιο απο τα 2 να αγορασω τελικα δεν αγορασα κανενα απο τα δυο. Δεν λεω τη συσκευη γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση. 1
Foxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μα το θεμα δεν ειναι η cpu μια χαρα χαρακτηριστικα εχει το s4 το θεμα ειναι αυτο που ειπες οτι το εχει φορτώσει λαμακίες! Επειδη τη περασμενη βδομαδα ημουν και εγω σε αυτο το τρυπακι ποιο απο τα 2 να αγορασω τελικα δεν αγορασα κανενα απο τα δυο. Δεν λεω τη συσκευη γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση. ενα συμαντικο ρολο παιζει και ο cpu τεσπα..επειδη εγω οπως ειπα σε λιγες μερες θα παρω το g2..στειλε μου πμ ποιο αγορασες..
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Μέσες άκρες κάπως έτσι τα είχα στο μυαλό μου. Βέβαια τη στιγμή που ανακάλυψα ότι το g2 δεν παίρνει μνήμη έπαθα ένα σοκ... Αλλά από την άλλη δεν είμαι πολύ φανατικός χρήστης με τις τόσες πολλές εφαρμογές. Στο κινητό που έχω τώρα είχα sd 8gb και μια χαρά τα κατάφερνα δεν είχα θέμα. Οπότε πιστεύω πως με τα 16 θα είμαι κομπλέ. Εκτός και αν κάνω λάθος και είναι πολύ λίγο για τις εφαρμογές που κυκλοφορούν τώρα. Είχα κοιτάξει το ίδιο με τα 32gb αλλά είδα πως ανεβαίνει η τιμή αρκετά. Ξέρουμε αν βγαίνει σε κάποιο άλλο χρώμα εκτός από άσπρο- μαύρο; Επίσης το g2 επειδή έχει την έκδοση JB, έχει βγει η Kit kat για αναβάθμιση? Το s4 είναι πολύ καλό και αυτό και έτυχε και το είδα από κοντά αλλά τα όσα αναφέρατε πιο πάνω ήταν και οι δικές μου ανησυχίες!!! Φίλε Street - Fighter θα θελα να μου πεις πιο αγόρασες καθώς δεν το βλέπω σαν διαφήμιση αλλά θα μπω στο σκεπτικό του τι σε ώθησε να το αγοράσεις. Αν υπάρχει θέμα εδώ στείλε μου σε μήνυμα. Xiaomi Mi3 http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-64gb-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri9614.htm Έχει παραγγείλει ένας γνωστός μου κάτι παρόμοιο και περιμένω να δω τι παίζει. Επίσης ο φίλος που του το πρότεινε λέει ότι είναι πολύ καλά γενικά. Δεν έχω προσωπική εικόνα και άποψη όμως.
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Μέσες άκρες κάπως έτσι τα είχα στο μυαλό μου. Βέβαια τη στιγμή που ανακάλυψα ότι το g2 δεν παίρνει μνήμη έπαθα ένα σοκ... Αλλά από την άλλη δεν είμαι πολύ φανατικός χρήστης με τις τόσες πολλές εφαρμογές. Στο κινητό που έχω τώρα είχα sd 8gb και μια χαρά τα κατάφερνα δεν είχα θέμα. Οπότε πιστεύω πως με τα 16 θα είμαι κομπλέ. Εκτός και αν κάνω λάθος και είναι πολύ λίγο για τις εφαρμογές που κυκλοφορούν τώρα. 16 στα χαρτιά, στην ουσία έχει 10-11 Με εφαρμογές δεν παίζει να το γεμίσεις αφού είναι σχετικά μικρές, δε χρησιμοποιείς και πολλές, εκτός αν π.χ. το φορτώσεις με παιχνίδια του 1+GB Μπορείς να πάρεις και ένα τέτοιο http://www.meenova.com/με ~11€ για έξτρα χώρο να χώνεις μουσικές ταινίες κ.λπ Είχα κοιτάξει το ίδιο με τα 32gb αλλά είδα πως ανεβαίνει η τιμή αρκετά. Ξέρουμε αν βγαίνει σε κάποιο άλλο χρώμα εκτός από άσπρο- μαύρο; Επίσης το g2 επειδή έχει την έκδοση JB, έχει βγει η Kit kat για αναβάθμιση? Η 32άρα έκδοση δεν έχει εγγύηση Ελλάδα, μόνο άσπρο/μαύρο, έχει βγει Kit Kat Το s4 είναι πολύ καλό και αυτό και έτυχε και το είδα από κοντά αλλά τα όσα αναφέρατε πιο πάνω ήταν και οι δικές μου ανησυχίες!!! Καλύτερη επιλογή το G2 1
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Μέσες άκρες κάπως έτσι τα είχα στο μυαλό μου. Βέβαια τη στιγμή που ανακάλυψα ότι το g2 δεν παίρνει μνήμη έπαθα ένα σοκ... Αλλά από την άλλη δεν είμαι πολύ φανατικός χρήστης με τις τόσες πολλές εφαρμογές. Στο κινητό που έχω τώρα είχα sd 8gb και μια χαρά τα κατάφερνα δεν είχα θέμα. Οπότε πιστεύω πως με τα 16 θα είμαι κομπλέ. Εκτός και αν κάνω λάθος και είναι πολύ λίγο για τις εφαρμογές που κυκλοφορούν τώρα. 16 στα χαρτιά, στην ουσία έχει 10-11 Με εφαρμογές δεν παίζει να το γεμίσεις αφού είναι σχετικά μικρές, δε χρησιμοποιείς και πολλές, εκτός αν π.χ. το φορτώσεις με παιχνίδια του 1+GB Μπορείς να πάρεις και ένα τέτοιο http://www.meenova.com/με ~11€ για έξτρα χώρο να χώνεις μουσικές ταινίες κ.λπ Είχα κοιτάξει το ίδιο με τα 32gb αλλά είδα πως ανεβαίνει η τιμή αρκετά. Ξέρουμε αν βγαίνει σε κάποιο άλλο χρώμα εκτός από άσπρο- μαύρο; Επίσης το g2 επειδή έχει την έκδοση JB, έχει βγει η Kit kat για αναβάθμιση? Η 32άρα έκδοση δεν έχει εγγύηση Ελλάδα, μόνο άσπρο/μαύρο, έχει βγει Kit Kat Το s4 είναι πολύ καλό και αυτό και έτυχε και το είδα από κοντά αλλά τα όσα αναφέρατε πιο πάνω ήταν και οι δικές μου ανησυχίες!!! Καλύτερη επιλογή το G2 Με κάλυψες πλήρως φίλε!! Είδα και σε ένα άλλο post που λέγανε για το meenova Και φαίνεται πολύ καλή λύση! Δεν παίζω παιχνίδια και αυτά που παίζω είναι μερικά MB. Αυτό για την εγγύηση δεν το ήξερα αλλά αφού μου το λες τότε πάω προς 16gb σίγουρα!!
Grey Warden Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καταρχας το lg g2 ειναι καλυτερο απο το s4 εχει καλυτερει camera μεγαλυτερη οθονη στο ιδιο μεγεθος μεγαλυτερη μπαταρια βεβαια εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα..δεν εχει sd card..βεβαια αυτο ειναι και αναλογα με το ποση μνημη σκοπευη να καταναλωση ο χρηστης..επισης το σ4 ειναι γεματο με τις μλκιες εφαρμογες της sammy και ειδικα αν παρεις το ι9505 μοντελο που εχει τον snap 600 θα τρως γερα κολληματα..βεβαια υπαρχει και το ι9506 με τον snap 800 που ειναι αυτος που εχει και το g2..αυτη τη στιγμη ομως το lg g2 κοστιζει μολις 314 ευρω στο skroutz ενω το s4 349 το μοντελο ι9505 και 359 το μοντελο ι9506..αυτα ειχα να πω τωρα απο εδω και περα ειναι δικια σου η γνωμη και δικα σου τα χρηματα..ξεχασα να πω πως εγω σε λιγες μερες θα αγορασω το g2 Το G2 μπορεί να κριθεί καλύτερο από το S4 λόγω της διαφοράς στον επεξεργαστή και της λίγο καλύτερης αυτονομίας στην 4.3 (στην 4.4.2 έχει πέσει). Και για το γεγονός οτι το touchwiz είναι βαρύ σίγουρα γέρνει την πλάστιγγα υπερ του G2. Αλλά είναι δυνατόν να διαβάζουμε οτι το G2 έχει καλύτερη κάμερα από το S4; To S4 έχει σαφώς καλύτερη κάμερα + το πλεονέκτημα της micro sd και γι αυτό θεωρώ την έκδοση με τον 800αρη ανώτερη του G2. Πολύ καλό το G2 αλλά έχει μυθοποιηθεί λίγο. Άκου καλύτερη κάμερα. 1
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο ενα μηνα αν μπορεις που θα εχει βγει κ το g3 και αλλα ομορφα κινητακια.Τωρα αν δεν εχεις προβλημα να βαζεις usb καθε τοσο κ λογο τοτε παρε το g2.Ολα εχουν τα + τους κ τα - τους τα ζυγιζεις βαση τις αναγκες σου και τη τσεπη σου και αποφασιζεις.Αν το g2 ειχε sd slot πιστευω θα το ειχες αγορασει κ ολας.Δες για 32gb απο κανενα amazon εγγυηση θα εχεις απλα θα πρεπει να το στειλεις πισω.
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο ενα μηνα αν μπορεις που θα εχει βγει κ το g3 και αλλα ομορφα κινητακια.Τωρα αν δεν εχεις προβλημα να βαζεις usb καθε τοσο κ λογο τοτε παρε το g2.Ολα εχουν τα + τους κ τα - τους τα ζυγιζεις βαση τις αναγκες σου και τη τσεπη σου και αποφασιζεις.Αν το g2 ειχε sd slot πιστευω θα το ειχες αγορασει κ ολας.Δες για 32gb απο κανενα amazon εγγυηση θα εχεις απλα θα πρεπει να το στειλεις πισω. το έψαξα το g3 και βγαίνει με μεγαλύτερη οθόνη που ήδη του lg2 αυτή είναι too much για μενα!! Από εκεί και πέρα το μόνο + είναι το 1gb παραπάνω μνήμη... Τι άλλα κινητά περιμένουμε??? Αυτό που σκέφτομαι είναι πως οτι βγει παρόμοιο θα είναι σίγουρα στα 500 για κάνα 3μηνο... 1
Foxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το G2 μπορεί να κριθεί καλύτερο από το S4 λόγω της διαφοράς στον επεξεργαστή και της λίγο καλύτερης αυτονομίας στην 4.3 (στην 4.4.2 έχει πέσει). Και για το γεγονός οτι το touchwiz είναι βαρύ σίγουρα γέρνει την πλάστιγγα υπερ του G2. Αλλά είναι δυνατόν να διαβάζουμε οτι το G2 έχει καλύτερη κάμερα από το S4; To S4 έχει σαφώς καλύτερη κάμερα + το πλεονέκτημα της micro sd και γι αυτό θεωρώ την έκδοση με τον 800αρη ανώτερη του G2. Πολύ καλό το G2 αλλά έχει μυθοποιηθεί λίγο. Άκου καλύτερη κάμερα. σαφως και το g2 εχει καλυτερη καμερα..τα εχω δει και τα 2 και εχω βγαλει φοτο και με τα 2..δες και κανα review στο youtube.. δεες https://www.youtube.com/watch?v=gbfwApnpItE https://www.youtube.com/watch?v=RVq2vn4Y7aE και αυτο τα λεει ολαα https://www.youtube.com/watch?v=M-EYJItHRSA..που θα μου πεις οτι το σ4 εχει καλυτερη καμερα -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα