thelos257 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Την καλησπερα μου εχω αυτο το κινητο: SAMSUNG GALAXY ACE 3 και το προβλημα του ειναι πως αλλου θελω να παω και αυτο παει αυτοματα αλλου. Εννωω οτι το πατω να παω στα μηνυματα και αυτο μου ανοιγει το google chrome ενα παραδειγμα. Δεν ξερω τι να κανω γι αυτο αν μπορειτε βοηθηστε με. Σας ευχαριστω πολυ.
euxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 κανε καμια επανακιννηση και αν δεν φτιαξει κανε ενα factory reset/επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
arc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν φτιάξει το στέλνεις στο service για αλλαγή digitizer
thelos257 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 κανε καμια επανακιννηση και αν δεν φτιαξει κανε ενα factory reset/επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Το εκανα και τιποτα αλλη λυση δεν εχουμε καμια ρυθμηση μεσα ισως ;
arc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το εκανα και τιποτα αλλη λυση δεν εχουμε καμια ρυθμηση μεσα ισως ; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν φτιάξει το στέλνεις στο service για αλλαγή digitizer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα