bill27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλησπερα σε ολους,προσφατα ηρθε η cyta στην περιοχη μου και σκεφτομαι να αλλαξω,τωρα εχω χολ χωρις ιδιαιτερα σημαντικα προβληματα αλλα φοβαμαι με την αλλαγη μηπως θα εχω τεχνικα προβληματα(αποσυνδεσεις κτλ) και το μετανοιωσω!!!!online παιχνιδια δεν παιζω αρα δεν με ενδιαφερει το πινγκ,η χρηση που κανω ειναι downloading κ browsing.τωρα στην χολ με 17,5 attenuation συγχρονιζω στα 12-13.Η προσφορα που μου κανανε ειναι απερ.αστ.υπεραστ./24 ιντερνετ/160 κιν στα 18 ευρω με δωρεαν τελη ενεργοποιησης,μετα την παροδο του συμβολαιου κανουν προσφορες σε υφισταμενους πελατες??θα ηθελα λοιπον να ακουσω οσοι εχουν συτα, γνωμες- σχολια- εμπειριες κτλευχαριστω
InfernoN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αν το κάνεις από θέμα οικονομίας πιστεύω η hol είναι αρκετά οικονομική, από θέμα ποιότητας είναι ο ote πρώτος με μερικές εξαιρέσεις.Τώρα να φύγεις από hol και να πας cyta μου φαίνεται είναι το ίδιο, ψάξε καλά τι σου προσφέρει η μια και τι η άλλη δες τις τιμές και αποφάσισε. Αλλά ίσως βάλεις τον εαυτό σου σε τσάμπα κόπο δεν ξέρω.
leonidas_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλησπερα σε ολους,προσφατα ηρθε η cyta στην περιοχη μου και σκεφτομαι να αλλαξω, τωρα εχω χολ χωρις ιδιαιτερα σημαντικα προβληματα αλλα φοβαμαι με την αλλαγη μηπως θα εχω τεχνικα προβληματα(αποσυνδεσεις κτλ) και το μετανοιωσω!!!!online παιχνιδια δεν παιζω αρα δεν με ενδιαφερει το πινγκ, η χρηση που κανω ειναι downloading κ browsing. τωρα στην χολ με 17,5 attenuation συγχρονιζω στα 12-13. Η προσφορα που μου κανανε ειναι απερ.αστ.υπεραστ./24 ιντερνετ/160 κιν στα 18 ευρω με δωρεαν τελη ενεργοποιησης,μετα την παροδο του συμβολαιου κανουν προσφορες σε υφισταμενους πελατες?? θα ηθελα λοιπον να ακουσω οσοι εχουν συτα, γνωμες- σχολια- εμπειριες κτλ ευχαριστω Η προσφορά που αναφέρεις κανονικά παίζει στα 22 ευρώ και είναι για 2 ετές συμβόλαιο. Αν αυτή η προσφορά με τα 18 ευρώ είναι για ένα χρόνο κ την κάναν ειδικά για σένα κ αν δεν έχεις θέμα με την τηλεφωνία της Cyta που είναι Voip δε χάνεις κάτι να τη δεχτείς κ να δοκιμάσεις. Πιθανότατα θα σε καλέσουν κ από HOL για αντιπροσφορά.
mngplus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πάντως η εξυπηρέτηση πελατών της Cyta σε σχέση με την HOL δεν συγκρίνεται... Όσο για την ταχύτητα αν και στην περιοχή μου που είναι πιο παλιές οι συνδέσεις αλλά κοντά στο κέντρο φτάνουν στα 8 Mbps και εγώ έχω 4Mbps για λόγους οικονομίας κατεβάζω με full ταχύτητα 385-410kbps. Προβλήματα είχα μόνο τον πρώτο μήνα με αποσυνδέσεις και τώρα που κλείνω χρόνο άντε να είχε πέσει άλλη μια φορά. Και εγώ αυτήν την προσφορά θα βάλω. Cyta for ever. :-D
pekorin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αν το κάνεις από θέμα οικονομίας πιστεύω η hol είναι αρκετά οικονομική, από θέμα ποιότητας είναι ο ote πρώτος με μερικές εξαιρέσεις.Τώρα να φύγεις από hol και να πας cyta μου φαίνεται είναι το ίδιο, ψάξε καλά τι σου προσφέρει η μια και τι η άλλη δες τις τιμές και αποφάσισε. Αλλά ίσως βάλεις τον εαυτό σου σε τσάμπα κόπο δεν ξέρω. cyta καλύτερα να την αποφύγει γιατί έχουν ακουστεί αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις κ.τ.λ. . Καλύτερα να κοιτάξει για άλλη εταιρεία 1
bill27 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 τελικα παιδια μου εκανε προσφορα η χολ dp 300' + hol my tv στα 22 ευρω και παρεμεινα 2
HadesGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μακρια απο Cyta φιλε........μακριαααααα!! Για πες , γιατί???
mngplus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Το τι θα επιλέξει ο καθένας είναι δικό του θέμα και οι απαντήσεις του τύπου μακριά από τάδε στο άκυρο χωρίς επιχειρήματα είναι ανώφελες και άσκοπες και καλό είναι να αποφεύγονται. Σκεφτείτε λιγακι πριν απαντήσετε για να βοηθήσετε και τον άλλον που θέλει κάποια άποψη.
HadesGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ετσι μπραβο!!! Δεν μας λες όμως το γιατί μακριά και γιατί αυτή η επιβράβευση?? Εργάζεσαι σε άλλη εταιρία και έχεις όφελος?? Είχες κακή προσωπική εμπειρία ή κάποιο δικό σου συγγενικό/φιλικό πρόσωπο?? Πες μου ρε παιδάκι μου γιατί σκέφτομαι να βάλω CYTA.
NUKE2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Με πήραν τηλέφωνο και εμένα αν και μου είπαν 30 ευρώ κόστος ενεργοποίησης. Τώρα πληρώνω 23 ευρω το μήνα και δεν έχω δωρεάν χρόνο για κινητά. Οπότε με συμφέρει. Αυτοί που λένε όχι γιατί το λένε? Μπορείτε να γράψετε να καταλάβουμε?
apostol1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 εχω cyta 8αρα ενα χρονο και δεν εχω κανενα παραπονο.ουτε αποσυνδεσεις και φοβερη τεχνικη υποστηριξη.πολυ καλη εταιρια χωρις κανενα παραπονο.
Sparcky Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπερα εχω 50αρα VDSL Cyta και ποτε μα ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Κεντρο εξυπηρετησης αψογο, συνδεση δεν πεφτει ποτε. Την προτινω ανεπιφυλακτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα