Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω το Samsung galaxy gt-s6500 (mini 2) και θέλω να καταργήσω τις εφαρμογές που έχει ήδη το κινητό από το εργοστάσιο που δεν γίνεται όπως αυτές που τις κατεβάζουμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις καταργήσω; 

Δημοσ.

Γεια σας, έχω το Samsung galaxy gt-s6500 (mini 2) και θέλω να καταργήσω τις εφαρμογές που έχει ήδη το κινητό από το εργοστάσιο που δεν γίνεται όπως αυτές που τις κατεβάζουμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις καταργήσω; 

Πρέπει να κάνεις root για να μπορέσεις να τις διαγράψεις εντελώς. Άμα δεν θέλεις να κάνεις root μπορείς να τις απενεργοποιήσεις απο τη διαχείριση εφαρμογών που είναι στις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις root για να μπορέσεις να τις διαγράψεις εντελώς. Άμα δεν θέλεις να κάνεις root μπορείς να τις απενεργοποιήσεις απο τη διαχείριση εφαρμογών που είναι στις ρυθμίσεις.

Πώς γίνεται να τα απενεργοποιήσεις; Δε βλέπω να έχει τέτοια επιλογή;

Δημοσ.

Πώς γίνεται να τα απενεργοποιήσεις; Δε βλέπω να έχει τέτοια επιλογή;

Τώρα είδα ότι το κινητό σου έχει gingerbread 2.3 έκδοση android. Η λειτουργία που έλεγα εγώ είναι για συσκεύες με 4.2 Jelly Bean και πάνω. 

Μόνο με root μπορείς σε αυτη τη περίπτωση να απαλλαγείς απο αυτές.

Εδώ έχει οδηγίες πως να κάνεις root

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27596546&postcount=1

Δημοσ.

Χωρίς root έχω αφαιρέσει προγράμματα και υπόλοιπα από απεγκατάσταση.

Δηλαδη ολος ο πλανητης χωρις ροοτ δεν μπορει να σβησει τις εργοστασιακες εφαρμογες αλλα εσυ μπορεις???

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη ολος ο πλανητης χωρις ροοτ δεν μπορει να σβησει τις εργοστασιακες εφαρμογες αλλα εσυ μπορεις???

για να το λεει κατι θα ξερεις :P

με το ροοτ φιλτατε makfil σβηνεις ΟΤΙ ΘΕΣ!ακομα και εφαρμογες της συσκευης!

χωρις ροοτ σβηνεις ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...