imitheos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 YESSSS! Δουλεύει!Φυσικά Όταν έβαζες να τρέξει στο background στελνόταν το TTIN (και μετέπειτα το TTOU). Στο parent αυτό το έκανες trap και έτρεχε η συνάρτηση που έκανε raise το STOP οπότε το parent σταματούσε όπως και ήθελες. Το child όμως σταματούσε και αυτό γιατί εφόσον δεν έκανε κάποιο trap στο σήμα έτρεχε ο κλασικός handler (αυτός του shell υποθέτω) και έτσι το σταματούσε. Όταν πεις στο child να αγνοεί τα σήματα, τότε δουλεύει όπως θέλεις. Και το sigaction του parent θα το αφήσω οπωσδήποτε εκεί που είναι, γιατί σίγουρα κάπου θα το χρειαστώ. Βέβαια, έχει ένα θεματάκι: Όταν επιστρέφει στο fg (από bg, όχι από σκέτο ^Z) του λείπει ένα [enter] για να αρχίσει να παίρνει πάλι keystrokes. Αλλά πιθανότατα να αφορά την mygetch(), οπότε θα το ψάξω μόνος μου. Αυτό μου το έκανε όταν είχα αφαιρέσει το sigaction του parent. Με το parent να κάνει κανονικά STOP αντί για TTIN δεν μου το έκανε. Αν δοκιμάσεις στο parent να κάνεις trap και το TTOU και TSTP με την mitsos στο κάνει πάλι ? @imitheos και @migf1, χρωστάω μπύρες!!! :-D Πότε είναι επέτειος της release της Ansi C ή της γέννησης του DMR ? Να πούμε και τα άλλα παιδιά που συμμετέχουν στα νήματα της C όπως παπί, timon, directx, defacer, κτλ και να πάμε
geomagas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν δοκιμάσεις στο parent να κάνεις trap και το TTOU και TSTP με την mitsos στο κάνει πάλι ? Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ στα υπόλοιπα κομμάτια. Έχει πολύ πράμα: parsers, sockets, threads, σύνδεση με MySQL... Όλα τα ωραία. Nuff signals 4 now! Πότε είναι επέτειος της release της Ansi C ή της γέννησης του DMR ? Να πούμε και τα άλλα παιδιά που συμμετέχουν στα νήματα της C όπως παπί, timon, directx, defacer, κτλ και να πάμε Καλά, είπα να κεράσω δυό μπίρες, δεν είπα ότι έχω μετοχές της Amstel!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα