Προς το περιεχόμενο

GPS σε Lenovo S750!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Αγόρασα ένα κινητό Lenovo S750 από το E-bay. Το κινητό ήρθε ROOT και με εγκατεστημένες εφαρμογές όπως Root Explorer και SuperUser. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου το μόνο θέμα το οποίο με εκνευρίζει είναι ότι όταν ανοίγει κάποιες φορές βγάζει την ένδειξη gapps stopped working ή κάτι τέτοιο χωρίς να επηρεάζει κάτι ιδιαίτερα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ενεργοποιώντας το GPS αργεί πάρα πολύ να βρεί τοποθεσία και να κλειδώσει, επιτρέψω να χρησιμοποιήσει τα ασύρματα δίκτυα συνδέεται σχεδόν κατευθείαν και μετά δουλεύει κανονικά. Μήπως κάποιος που έχει αυτό το κινητό έχει κάποια λύση; Δοκίμασα να εφαρμόσω διάφορες λύσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Γειά σας,

Αγόρασα ένα κινητό Lenovo S750 από το E-bay. Το κινητό ήρθε ROOT και με εγκατεστημένες εφαρμογές όπως Root Explorer και SuperUser. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου το μόνο θέμα το οποίο με εκνευρίζει είναι ότι όταν ανοίγει κάποιες φορές βγάζει την ένδειξη gapps stopped working ή κάτι τέτοιο χωρίς να επηρεάζει κάτι ιδιαίτερα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ενεργοποιώντας το GPS αργεί πάρα πολύ να βρεί τοποθεσία και να κλειδώσει, επιτρέψω να χρησιμοποιήσει τα ασύρματα δίκτυα συνδέεται σχεδόν κατευθείαν και μετά δουλεύει κανονικά. Μήπως κάποιος που έχει αυτό το κινητό έχει κάποια λύση; Δοκίμασα να εφαρμόσω διάφορες λύσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαβασε στο myphone.gr απο αλλους χρηστες που το εχουν

Δημοσ.

δες εδώ αν θέλεις να διορθώσεις τα πράγματα στη ρομ που έχεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5027690#post5027690

ή πέρασε τη ρομ που προτείνουν από το xda, στο τελευταίο της update 14/5 λέει οτι έχει λυθεί οριστικά το θέμα του GPS

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724

Δημοσ.

Θεωρώ ότι το ψηλόέλυσα με την βοήθεια του my phone.gr αλλά ευχαριστώ πολύ. Θα το έχω υπ' όψιν αν μου κάνει προβλήματα στο μέλλον. Εξάλλου εγκατέστησα και το sygic και το gps λοκάρει ποιό γρήγορα με την βοήθεια του Faster Gps app.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...