Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μην τους κατηγορείς τα παιδιά είναι λάτρεις του αθλήματος και καλά κάνουν .. Απλά εγώ ούτε μεταπώληση έχω στο νου μου ούτε OC μιας και είμαι σίγουρος ότι θα "πεθάνω" τον επεξεργαστή πιο γρήγορα με το OC κ θέλω το ακριβώς αντίθετο  .. Όπως και να χει παίδες ήσασταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί και με βοηθήσατε πολύ !!

Να είστε όλοι καλά θα είμαι στη γύρα και αφου το πάρω το μηχάνημα! Ευχαριστώ !! 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι απόκριση βρήκε και αφαιρέθηκε όλο το περιττό σκουπιδαριό. Επιστροφή στο θέμα χωρίς περαιτέρω συζήτηση παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα μην τους κατηγορείς τα παιδιά είναι λάτρεις του αθλήματος και καλά κάνουν .. Απλά εγώ ούτε μεταπώληση έχω στο νου μου ούτε OC μιας και είμαι σίγουρος ότι θα "πεθάνω" τον επεξεργαστή πιο γρήγορα με το OC κ θέλω το ακριβώς αντίθετο  .. Όπως και να χει παίδες ήσασταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί και με βοηθήσατε πολύ !!

Και εγώ κάνω oc, αλλά δεν πιστεύω ότι ταιριάζει σε κάθε χρήστη. Αφού είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει, δεν θα σε πείσουμε με το ζόρι να κάνεις. Πές μας νέα από το στήσιμο. :)

Δημοσ.

Το oc πολλοί το απέκλεισαν και ύστερα το μετάνοιωσαν.Περιπτώσεις εδώ και χρόνια υπάρχουν ακόμα και από (πρώην) αντίθετους στην ιδέα.Και στη περίπτωση σου θα μπορούσε να κάνει για τη χρήση σου.Όσο για τους φόβους που έχεις για αυτό υπάρχουν οι οδηγοί και η βοήθεια από χρήστες,άσε που ο επεξεργαστής δύσκολα παθαίνει κάτι γιατί γενικά είναι ανθεκτικό part.

Δημοσ.

Για να κάνεις OC, θες ξεκλείδωτο (+-10 ευρώ από κλειδωμένο), καλή Z μητρική (+~50 ευρώ από H) και ψύξη (+30-40). Με τα λεφτά από non-OCable σε OCable σύστημα, παίρνεις i7-Hxx μητρική, και σίγουρα δε θα χρειαστεί το ίδιο γρήγορα OC σε σχέση με έναν i5 (εφόσον μιλάμε για bottlenecks στο μέλλον), και σου περισσεύουν και λεφτά.

Παράδειγμα (i5-4690k-VII Ranger ~385 euro, i7-4790-ASUS H97 PRO, ~370), και χωρίς να μιλήσουμε για τη χαμηλότερη απαίτηση ακριβής ψύξης σε nonOC σύστημα.

Πολύ σωστό το σκεπτικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...